Meteotaula

  • Meteo Taula - Celler Vins del Tros
    Escolta àudio

    Meteo Taula - Celler Vins del Tros

    Joan Ramon Bada, Josep Arrufat i Xavier Orobitg, propietaris del Celler Vins del Tros. Guanyadors del premi millor vi negre de la Guia de Vins 2013, amb el vi Sra Carmen 2010.

    Joan Ramon Bada, Josep Arrufat i Xavier Orobitg, propietaris del Celler Vins del Tros. Guanyadors del premi millor vi negre de la Guia de Vins 2013, amb el vi Sra Carmen 2010.

  • Meteo Taula - El xef Carles Gaig
    Escolta àudio

    Meteo Taula - El xef Carles Gaig

    El xef Carles Gaig ens parla dels seus plats de temporada i dels dos restaurants que dirigeix.

    El xef Carles Gaig ens parla dels seus plats de temporada i dels dos restaurants que dirigeix.

  • Meteo Taula - Carxofes del Prat
    Escolta àudio

    Meteo Taula - Carxofes del Prat

    Joan Ribas, pagès, productor de carxofes i President de la Cooperativa Agrícola del Prat, ens explica la manera de conrear la carxofa i els principals problemes meteorològics que poden afectar-ne la producció.

    Joan Ribas, pagès, productor de carxofes i President de la Cooperativa Agrícola del Prat, ens explica la manera de conrear la carxofa i els principals problemes meteorològics que poden afectar-ne la producció.

  • Meteo Taula - Restaurant Ca l'Àngel
    Escolta àudio

    Meteo Taula - Restaurant Ca l'Àngel

    Àngel Solé, cuiner i propietari del Restaurant Ca l'Àngel de Valls, ens parla de les maneres de coure el calçot i de la cuina del seu restaurant.

    Àngel Solé, cuiner i propietari del Restaurant Ca l'Àngel de Valls, ens parla de les maneres de coure el calçot i de la cuina del seu restaurant.

  • Meteo Taula - La Cabana de Berga
    Escolta àudio

    Meteo Taula - La Cabana de Berga

    Josep Badia, maitre, i Jordi Badia, cuiner. Tots dos propietaris del Restaurant La Cabana de Berga.

    Josep Badia, maitre, i Jordi Badia, cuiner. Tots dos propietaris del Restaurant La Cabana de Berga.

  • Meteo Taula - Edetària 2010, el millor vi blanc
    Escolta àudio

    Meteo Taula - Edetària 2010, el millor vi blanc

    Edetària 2010 és el millor vi blanc de la Guia de vins de Catalunya 2013. En Joan Àngel Lliberia, enginyer agrònom i propietari del Celler Edetària, ens explicarà els detalls de l'elaboració d'aquest i altres vins.

    Edetària 2010 és el millor vi blanc de la Guia de vins de Catalunya 2013. En Joan Àngel Lliberia, enginyer agrònom i propietari del Celler Edetària, ens explicarà els detalls de l'elaboració d'aquest i altres vins.

  • Meteo Taula - Torrons artesans
    Escolta àudio

    Meteo Taula - Torrons artesans

    Ferran Alemany, gerent de Torrons Alemany, ens explicarà l'elaboració d'aquests torrons amb productes totalment naturals.

    Ferran Alemany, gerent de Torrons Alemany, ens explicarà l'elaboració d'aquests torrons amb productes totalment naturals.

  • Meteo Taula - El menú de cap d'any
    Escolta àudio

    Meteo Taula - El menú de cap d'any

    L'Àvia Remei ens explica què cal tenir la taula de cap d'any.

    L'Àvia Remei ens explica què cal tenir la taula de cap d'any.

  • Meteo Taula - El pollastre del Prat
    Escolta àudio

    Meteo Taula - El pollastre del Prat

    Amb Manuel Torres, productor de Pota i president IGP Pollastre del Prat.

    Amb Manuel Torres, productor de Pota i president IGP Pollastre del Prat.

  • Meteo Taula - El tast a cegues
    Escolta àudio

    Meteo Taula - El tast a cegues

    Amb el guanyador absolut del tast a cegues, Ton Mata, Director de les Caves Recaredo i enòleg.

    Amb el guanyador absolut del tast a cegues, Ton Mata, Director de les Caves Recaredo i enòleg.

  • Meteo Taula - Resturant Sit i Beu i la Guia de Vins de Catalunya 2013
    Escolta àudio

    Meteo Taula - Resturant Sit i Beu i la Guia de Vins de Catalunya 2013

    Al plat..... Jordi Vindel i Mireia Pastor, propietaris del restaurant "Sit i Beu" de Molins de Rei.
    A la copa.... Sílvia Naranjo i Jordi Alcover
    , autors de la Guia de Vins de Catalunya 2013, el manual imprescindible del vi català

    Al plat..... Jordi Vindel i Mireia Pastor, propietaris del restaurant "Sit i Beu" de Molins de Rei. A la copa.... Sílvia Naranjo i Jordi Alcover, autors de la Guia de Vins de Catalunya 2013, el manual imprescindible del vi català

  • Meteo Taula - Gastronomina i vi, una combinació perfecte
    Escolta àudio

    Meteo Taula - Gastronomina i vi, una combinació perfecte

    Amb Isma Prados, cuiner, i Jordi París, vicepresident de l'Associació Catalana d'Enòlegs.

    Amb Isma Prados, cuiner, i Jordi París, vicepresident de l'Associació Catalana d'Enòlegs.

Anar al contingut