Meteotaula

 • Vi del Vent i Celler Mas Vicenç
  Escolta àudio

  Vi del Vent i Celler Mas Vicenç

  Us presentem un vi relativament jove que va néixer el 2008 i que va més enllà del que es coneix com a vi dolç. Elaborat amb monovarietat de moscatell de gra petit per gaudir-ne amb tots els sentits. Xavier Ferré, propietari i sommelier del Celler Mas Vicenç, ens en dona més detalls i ens explica l'evolució fins a obtenir aquest vi tan fresc, natural i afruitat.
  · Pregunta: Els vins del Celler Vicenç són de la DO Tarragona o de la DO Montsant?
  · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules variades o bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè molt. El guanyador pot triar el cafè Novell residu zero que més li convingui, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic.
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Us presentem un vi relativament jove que va néixer el 2008 i que va més enllà del que es coneix com a vi dolç. Elaborat amb monovarietat de moscatell de gra petit per gaudir-ne amb tots els sentits. Xavier Ferré, propietari i sommelier del Celler Mas Vicenç, ens en dona més detalls i ens explica l'evolució fins a obtenir aquest vi tan fresc, natural i afruitat. · Pregunta: Els vins del Celler Vicenç són de la DO Tarragona o de la DO Montsant? · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules variades o bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè molt. El guanyador pot triar el cafè Novell residu zero que més li convingui, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Pastoret, la innovació en l'elaboració de làctics artesanals
  Escolta àudio

  Pastoret, la innovació en l'elaboració de làctics artesanals

  Amb gairebé 30 anys d'història, Pastoret s'ha fet lloc dins els mercats dels làctics per la gran qualitat de productes que té. Des de la Segarra, Teresa Vallès, directora general de Pastoret, ens mostra el camí de la qualitat a la qual han arribat sota el paraigua de la sostenibilitat.
  · Pregunta: La central de Pastoret es troba al Bages o a la Segarra?
  · Premi: Lot de productes Pastoret amb iogurts ecològics de nabius, plàtan, coco i mango, iogurt grec, crema catalana, quefir i postres vegetals amb ametlla, préssec i maracujà.
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Amb gairebé 30 anys d'història, Pastoret s'ha fet lloc dins els mercats dels làctics per la gran qualitat de productes que té. Des de la Segarra, Teresa Vallès, directora general de Pastoret, ens mostra el camí de la qualitat a la qual han arribat sota el paraigua de la sostenibilitat. · Pregunta: La central de Pastoret es troba al Bages o a la Segarra? · Premi: Lot de productes Pastoret amb iogurts ecològics de nabius, plàtan, coco i mango, iogurt grec, crema catalana, quefir i postres vegetals amb ametlla, préssec i maracujà. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Primer Festival Gastronòmic Corpinnat
  Escolta àudio

  Primer Festival Gastronòmic Corpinnat

  La marca de grans vins escumosos catalans ha creat un esdeveniment per donar a conèixer els seus cellers, el territori on són i donar suport a la restauració, el Festival Gastronòmic Corpinnat. Xavier Nadal, tercera generació i enòleg de Nadal, ens en dona tots els detalls.
  · Pregunta: Quants restaurants aproximadament participen al Corpinnat?
  · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules variades o bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè molt. El guanyador pot triar el cafè Novell residu zero que més li convingui, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic.
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  La marca de grans vins escumosos catalans ha creat un esdeveniment per donar a conèixer els seus cellers, el territori on són i donar suport a la restauració, el Festival Gastronòmic Corpinnat. Xavier Nadal, tercera generació i enòleg de Nadal, ens en dona tots els detalls. · Pregunta: Quants restaurants aproximadament participen al Corpinnat? · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules variades o bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè molt. El guanyador pot triar el cafè Novell residu zero que més li convingui, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Mengem als restaurants del grup Aromar a les portes de l'estiu
  Escolta àudio

  Mengem als restaurants del grup Aromar a les portes de l'estiu

  Obrim les portes a la restauració per gaudir de la Costa Brava amb el grup Aromar. De les mesures preses, de les novetats culinàries i dels establiments ens en parlen Carme Hospital, propietària del Grup Aromar Hotels i Restaurants, i Sandra Vergeli, directora de l'Hotel Costa Brava.
  · Pregunta: Quin establiment té més bones vistes, la Pizzeria Riera o l'Hotel Costa Brava?
  · Premi: Una ampolla de cava Gran Reserva 2014, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Obrim les portes a la restauració per gaudir de la Costa Brava amb el grup Aromar. De les mesures preses, de les novetats culinàries i dels establiments ens en parlen Carme Hospital, propietària del Grup Aromar Hotels i Restaurants, i Sandra Vergeli, directora de l'Hotel Costa Brava. · Pregunta: Quin establiment té més bones vistes, la Pizzeria Riera o l'Hotel Costa Brava? · Premi: Una ampolla de cava Gran Reserva 2014, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • L'oli verga extra Les Cabanes guanya la medalla d'or al concurs internacional d'oli de Dubai
  Escolta àudio

  L'oli verga extra Les Cabanes guanya la medalla d'or al concurs internacional d'oli de Dubai

  L'oli d'oliva verge extra Les Cabanes de la Cooperativa Agrícola Sant Iscle de Juncosa ha guanyat la medalla d'or en el concurs Dubai Olive Oil Competition Early Harvest. Àngels Araque, directora general Agrícola Sant Isidre i secció de crèdit de Juncosa SCCL ens explica que significa aquest premi per a ells i els secrets de com han aconseguit un oli tan excel·lent.
  · Pregunta: L'oli de Les Cabanes va guanyar fa dos anys un premi a Los Angeles i un altre en un país de l'altra banda del Pacífic. Quin? Premi: Un lot gourmet de Torrons i Mels Alemany que conté, 3 pots de 150 grams de mel gourmet, 1 pot Olimel crema untable, 4 pots de 50g de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada.
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  L'oli d'oliva verge extra Les Cabanes de la Cooperativa Agrícola Sant Iscle de Juncosa ha guanyat la medalla d'or en el concurs Dubai Olive Oil Competition Early Harvest. Àngels Araque, directora general Agrícola Sant Isidre i secció de crèdit de Juncosa SCCL ens explica que significa aquest premi per a ells i els secrets de com han aconseguit un oli tan excel·lent. · Pregunta: L'oli de Les Cabanes va guanyar fa dos anys un premi a Los Angeles i un altre en un país de l'altra banda del Pacífic. Quin? Premi: Un lot gourmet de Torrons i Mels Alemany que conté, 3 pots de 150 grams de mel gourmet, 1 pot Olimel crema untable, 4 pots de 50g de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • La formatgeria La Frasera
  Escolta àudio

  La formatgeria La Frasera

  De la passió pel formatge a formatger, i tot fet a casa. La llet procedeix del ramat de cabres de La Frasera, de raça murcianogranadina, que pastura en els boscos de la finca. Jordi Lorente, propietari de la formatgeria La Frasera, ens explica el salt del món de l'automoció a viure del formatge.
  · Pregunta: El nom de La Frasera fa honor a la primera cabra de la formatgeria o a una flor?
  · Premi: Un lot gurmet de Torrons i Mels Alemany que conté: 3 pots de 150 grams de mel gurmet, 1 pot Olimel crema untable, 4 pots de 50 g de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada.
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  De la passió pel formatge a formatger, i tot fet a casa. La llet procedeix del ramat de cabres de La Frasera, de raça murcianogranadina, que pastura en els boscos de la finca. Jordi Lorente, propietari de la formatgeria La Frasera, ens explica el salt del món de l'automoció a viure del formatge. · Pregunta: El nom de La Frasera fa honor a la primera cabra de la formatgeria o a una flor? · Premi: Un lot gurmet de Torrons i Mels Alemany que conté: 3 pots de 150 grams de mel gurmet, 1 pot Olimel crema untable, 4 pots de 50 g de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Menjar dalt d'un cim, al restaurant La Mola de Sant Llorenç del Munt i l'Obac
  Escolta àudio

  Menjar dalt d'un cim, al restaurant La Mola de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

  Si fer un cim sempre dona alegria, si saps que, al capdamunt, hi trobaràs un restaurant, els plats tindran un gust boníssim. Mengen al cim de la Mola, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. Gemma Gimferrer, del restaurant, ens mostra la seva carta i els privilegis i limitacions de ser en un indret tan singular.

  · Pregunta: El restaurant de la Mola puja la matèria prima amb un transport terrestre força peculiar. Quin?
  · Premi: Un lot gourmet de Torrons i Mels Alemany que conté, 3 pots de 150 grams de mel gourmet, 1 pot Olimel crema untable, 4 pots de 50 g de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada.
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Si fer un cim sempre dona alegria, si saps que, al capdamunt, hi trobaràs un restaurant, els plats tindran un gust boníssim. Mengen al cim de la Mola, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. Gemma Gimferrer, del restaurant, ens mostra la seva carta i els privilegis i limitacions de ser en un indret tan singular. · Pregunta: El restaurant de la Mola puja la matèria prima amb un transport terrestre força peculiar. Quin? · Premi: Un lot gourmet de Torrons i Mels Alemany que conté, 3 pots de 150 grams de mel gourmet, 1 pot Olimel crema untable, 4 pots de 50 g de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • El darrer llibre del sommelier Ferran Centelles
  Escolta àudio

  El darrer llibre del sommelier Ferran Centelles

  Ferran Centelles, referent sommelier, ha tret un llibre per respondre als perquès del vi. I ho ha fet amb un títol ben singular i que atrapa: "Las 100,75 preguntas que siempre quiso hacer sobre el vino". L'entrevistem i en dirà per què 100,75 preguntes i no 100 d'exactes. També et mostrarà aspectes del vi desconeguts o ben curiosos.

  · Pregunta: En Ferran Centelles, quants anys va estar al capdavant de la carta de vins del Bulli?
  · Premi: Un lot gourmet de Torrons i Mels Alemany que conté 3 pots de 150 grams de mel gurmet, 1 pot d'Olimel crema untable, 4 pots de 50 g de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada.
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Ferran Centelles, referent sommelier, ha tret un llibre per respondre als perquès del vi. I ho ha fet amb un títol ben singular i que atrapa: "Las 100,75 preguntas que siempre quiso hacer sobre el vino". L'entrevistem i en dirà per què 100,75 preguntes i no 100 d'exactes. També et mostrarà aspectes del vi desconeguts o ben curiosos. · Pregunta: En Ferran Centelles, quants anys va estar al capdavant de la carta de vins del Bulli? · Premi: Un lot gourmet de Torrons i Mels Alemany que conté 3 pots de 150 grams de mel gurmet, 1 pot d'Olimel crema untable, 4 pots de 50 g de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Winestore Jané
  Escolta àudio

  Winestore Jané

  Donar la volta al negoci dels vins i licors, repensar una cosa nova i posar al dia un establiment de mitjans de segle XX, això ha fet la tercera generació Jané. Una empresa que es dedica a l'elaboració de licors, a la distribució i a la degustació. Ens en dona tot els detalls Joan Josep Jané, gerent del Grup.

  · Pregunta: A la botiga de vins Winestore de Jané, hi podrem menjar?
  · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules variades, o bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra, o 5 paquets de 250 grams de cafè mòlt. El guanyador podrà triar entre les tres opcions. El cafè Novell residu zero no té herbicides ni pesticides i procedeix de cultiu ecològic.
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Donar la volta al negoci dels vins i licors, repensar una cosa nova i posar al dia un establiment de mitjans de segle XX, això ha fet la tercera generació Jané. Una empresa que es dedica a l'elaboració de licors, a la distribució i a la degustació. Ens en dona tot els detalls Joan Josep Jané, gerent del Grup. · Pregunta: A la botiga de vins Winestore de Jané, hi podrem menjar? · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules variades, o bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra, o 5 paquets de 250 grams de cafè mòlt. El guanyador podrà triar entre les tres opcions. El cafè Novell residu zero no té herbicides ni pesticides i procedeix de cultiu ecològic. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Priordei, molt més que un oli del Priorat
  Escolta àudio

  Priordei, molt més que un oli del Priorat

  Darrere de Priordei no hi ha només un oli de gran qualitat, hi ha un projecte i un compromís amb el territori. De la qualitat del producte i del que significa Priordei ens en parla Jordi Ciuraneta, gerent d'Agro Foods and Commerce, productor d'oli Priordei.

  · Pregunta: L'oli Priordei està a la taula de Papua Nova Guinea o dels Emirats Àrabs?
  · Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra sense filtrar de 250 ml i un tap antidegoteig adaptable gentilesa de Priordei.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Darrere de Priordei no hi ha només un oli de gran qualitat, hi ha un projecte i un compromís amb el territori. De la qualitat del producte i del que significa Priordei ens en parla Jordi Ciuraneta, gerent d'Agro Foods and Commerce, productor d'oli Priordei. · Pregunta: L'oli Priordei està a la taula de Papua Nova Guinea o dels Emirats Àrabs? · Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra sense filtrar de 250 ml i un tap antidegoteig adaptable gentilesa de Priordei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • 58a Fira de l'Oli i les Garrigues, primera edició virtual
  Escolta àudio

  58a Fira de l'Oli i les Garrigues, primera edició virtual

  Arriba la nova edició de la Fira de l'Oli de les Borges Blanques, reconvertida i adaptada a la nova realitat, una edició virtual que vol aconseguir tot un èxit de participació. L'organització ha fet una aposta molt ferma amb productors i expositors. Ens n'ofereix tots els detalls Jordi Ribalta, regidor de Promoció Econòmica, Fires i Mercats de l'Ajuntament de les Borges Blanques i gerent del Patronat Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra.

  · Pregunta: Des de quin any se celebra la Fira de l'Oli i les Garrigues?
  · Premi: Un lot gourmet de Torrons i Mels Alemany que conté 3 pots de 150 g de mel gourmet, 1 pot Olimel crema untable, 4 pots de 50 g de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Arriba la nova edició de la Fira de l'Oli de les Borges Blanques, reconvertida i adaptada a la nova realitat, una edició virtual que vol aconseguir tot un èxit de participació. L'organització ha fet una aposta molt ferma amb productors i expositors. Ens n'ofereix tots els detalls Jordi Ribalta, regidor de Promoció Econòmica, Fires i Mercats de l'Ajuntament de les Borges Blanques i gerent del Patronat Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra. · Pregunta: Des de quin any se celebra la Fira de l'Oli i les Garrigues? · Premi: Un lot gourmet de Torrons i Mels Alemany que conté 3 pots de 150 g de mel gourmet, 1 pot Olimel crema untable, 4 pots de 50 g de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Vi Garrí Novell Salvatge 2020, vi sense sulfits afegits ni cap altre additiu
  Escolta àudio

  Vi Garrí Novell Salvatge 2020, vi sense sulfits afegits ni cap altre additiu

  Aquí tenim un vi de l'anyada sense sulfits ni cap altre tractament. Un vi tal com raja, directament de la bota. Oleguer Brunet, propietari de Vins Petxina, ens explica les característiques i particularitats d'aquest vi novell.

  · Pregunta: Vins Petxina ha fet el Garrí Novell Salvatge o el Senglar Novell Salvatge?
  · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules variades o bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè molt a triar pel guanyador el cafè Novell residu zero que més li convingui, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic.
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Aquí tenim un vi de l'anyada sense sulfits ni cap altre tractament. Un vi tal com raja, directament de la bota. Oleguer Brunet, propietari de Vins Petxina, ens explica les característiques i particularitats d'aquest vi novell. · Pregunta: Vins Petxina ha fet el Garrí Novell Salvatge o el Senglar Novell Salvatge? · Premi: Lot de 5 paquets de càpsules variades o bé 5 paquets de 250 grams de cafè en gra o 5 paquets de 250 grams de cafè molt a triar pel guanyador el cafè Novell residu zero que més li convingui, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Tots els vins del país en la "13a Guia de Vins de Catalunya 2021"
  Escolta àudio

  Tots els vins del país en la "13a Guia de Vins de Catalunya 2021"

  No és gens fàcil conèixer tots els vins i cellers que hi ha a Catalunya. Per conèixer tots els productors, fins i tot els cellers més petits, aquí teniu la millor eina que existeix en el mercat, la guia de vins d'aquest any. Sílvia Naranjo i Jordi Alcover, responsables de la 13a Guia, ens presenten les grans novetats, les tendències i el que els ha sorprès més.

  · Pregunta: Un dels vins més premiats en aquesta edició és de la Conca de Barberà o del Bages?
  · Premi: 1 ampolla de vi XIC varietat xarel·lo 100%, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  No és gens fàcil conèixer tots els vins i cellers que hi ha a Catalunya. Per conèixer tots els productors, fins i tot els cellers més petits, aquí teniu la millor eina que existeix en el mercat, la guia de vins d'aquest any. Sílvia Naranjo i Jordi Alcover, responsables de la 13a Guia, ens presenten les grans novetats, les tendències i el que els ha sorprès més. · Pregunta: Un dels vins més premiats en aquesta edició és de la Conca de Barberà o del Bages? · Premi: 1 ampolla de vi XIC varietat xarel·lo 100%, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Obrim el llibre "Cuina pairal i conventual", de fra Valentí Serra
  Escolta àudio

  Obrim el llibre "Cuina pairal i conventual", de fra Valentí Serra

  Aquí teniu un recull de receptes culinàries antigues que ha actualitzat fra Valentí Serra de Manresa per ajudar a la seva comprensió. Són receptes d'origen pairal o conventual.

  · Pregunta: Fa segles, l'amanida es coneixia amb el nom de...?
  · Premi: Un lot gurmet de Torrons i Mels Alemany que conté 3 pots de 150 grams de mel gourmet, 1 pot d'Olimel crema untable, 4 pots de 50 g de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada.
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Aquí teniu un recull de receptes culinàries antigues que ha actualitzat fra Valentí Serra de Manresa per ajudar a la seva comprensió. Són receptes d'origen pairal o conventual. · Pregunta: Fa segles, l'amanida es coneixia amb el nom de...? · Premi: Un lot gurmet de Torrons i Mels Alemany que conté 3 pots de 150 grams de mel gourmet, 1 pot d'Olimel crema untable, 4 pots de 50 g de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • A taula, Kripta d'Agustí Torrelló i Mata
  Escolta àudio

  A taula, Kripta d'Agustí Torrelló i Mata

  Els àpats en aquestes fetes seran més íntims que mai. El Covid ens ha jugat una mala passada sense poder compartir els àpats amb amics i familiars. Tot i així, celebrem-ho com mai i com sempre amb un gran vi escumós sobre la taula, un Kripta. Tastem i brindem amb Gemma Torelló, advocada i administradora de les Caves Agustí Torelló i Mata, i Àlex Torelló, enòleg i director tècnic.

  · Pregunta: El 2011 es va collir el raïm que aquest 2020 ha vist la llum en forma d'escumós Kripta. El 2011 va portar un any agrícola sec. Però quin va ser el rendiment en kg per hectàrea d'aquell any?
  · Premi: 1 ampolla de CAVA MAGNUM BRUT NATURE GRAN RESERVA 2014, ecològic, vinyes velles del Penedès, raïm collit a mà i amb certificació vegana, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata.
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Els àpats en aquestes fetes seran més íntims que mai. El Covid ens ha jugat una mala passada sense poder compartir els àpats amb amics i familiars. Tot i així, celebrem-ho com mai i com sempre amb un gran vi escumós sobre la taula, un Kripta. Tastem i brindem amb Gemma Torelló, advocada i administradora de les Caves Agustí Torelló i Mata, i Àlex Torelló, enòleg i director tècnic. · Pregunta: El 2011 es va collir el raïm que aquest 2020 ha vist la llum en forma d'escumós Kripta. El 2011 va portar un any agrícola sec. Però quin va ser el rendiment en kg per hectàrea d'aquell any? · Premi: 1 ampolla de CAVA MAGNUM BRUT NATURE GRAN RESERVA 2014, ecològic, vinyes velles del Penedès, raïm collit a mà i amb certificació vegana, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

Anar al contingut