La cuina de proximitat a Camprodon al restaurant Cal Marquès
INSEREIXCopia aquest codi per afegir-lo a la teva pàgina:
La cuina de proximitat a Camprodon al restaurant Cal Marquès
De la terra a la cuina i de la cuina al plat. Aquesta és la filosofia del restaurant Cal Marquès, de Camprodon. La cuina tradicional, la de sempre, adaptada a les tècniques actuals i sempre amb productes de temporada i de proximitat. Entrevistem Jordi Guitart, propietari i cap de cuina, que ens obre les portes del seu establiment i ens mostra la carta i la qualitat dels productes que trobarem als plats.
Pregunta: Qui selecciona les més de 80 referències de vins: en Jordi, la Cristina, l'Ahmed o en Marc, al restaurant Cal Marquès, de Camprodon?
Premi: Lot de 5 paquets de càpsules de cafè Novell residu zero, sense herbicides ni pesticides i procedent de cultiu ecològic. O bé 5 paquets de 250 g de cafè en gra o 5 paquets de 250 g de cafè molt, a triar pel guanyador.
>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.