Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Ens entaulem al restaurant L'Antull, a Salt

Ens entaulem al restaurant L'Antull, a Salt

Les opinions, si son constructives, compten, i molt. Aquí teniu un restaurant que no us deixarà indiferents. Un restaurant on es menja molt bé i amb total seguretat. Entrevistem Albert Requena, cuiner i propietari, que ens obre les portes del seu restaurant i ens mostra els seus valors.
· Pregunta: Al menú per les Fires de St. Narcís al restaurant L'Antull hi havia vi de la DO Catalunya o de la DO Empordà?
· Premi: Un lot gurmet de Torrons i Mels Alemany, que conté 3 pots de 150 grams de mel gurmet, 1 pot Olimel crema untable, 4 pots de 50g de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada.
>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

Anar al contingut