Obrim el llibre "Cuina pairal i conventual", de fra Valentí Serra
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Obrim el llibre "Cuina pairal i conventual", de fra Valentí Serra

Obrim el llibre "Cuina pairal i conventual", de fra Valentí Serra

Aquí teniu un recull de receptes culinàries antigues que ha actualitzat fra Valentí Serra de Manresa per ajudar a la seva comprensió. Són receptes d'origen pairal o conventual.

· Pregunta: Fa segles, l'amanida es coneixia amb el nom de...?
· Premi: Un lot gurmet de Torrons i Mels Alemany que conté 3 pots de 150 grams de mel gourmet, 1 pot d'Olimel crema untable, 4 pots de 50 g de mels clàssiques, 1 pot de còctel apícola i 1 cub d'ametlla xocolatada.
>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

Anar al contingut