La formatgeria Mas el Garet de Tona, productes que neixen de la terra
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

La formatgeria Mas el Garet de Tona, productes que neixen de la terra

La formatgeria Mas el Garet de Tona, productes que neixen de la terra

"El formatge neix de la terra". Sota aquesta premissa, Lluís Mauri, que és pagès, ramader i formatger, tanca tot el cercle per treballar de manera sostenible, amb autosuficiència i recuperant antigues tècniques agrícoles i ramaderes posades al dia. Amb ell sabrem com ho ha fet.

· Pregunta: El concurs mundial de formatges, amb gairebé 4.000 participants, va donar un nombre elevat de les màximes distincions a Mas el Garet. Quantes?
· Premi: Una ampolla de cava ecològic brut reserva 2016, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata
>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

Anar al contingut