MeteoTaula 289 – Un pa artesanal genuí a Sant Boi de Lluçanès. Al Lluçanès, trobem un pa especial
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

MeteoTaula 289 – Un pa artesanal genuí a Sant Boi de Lluçanès. Al Lluçanès, trobem un pa especial

MeteoTaula 289 – Un pa artesanal genuí a Sant Boi de Lluçanès. Al Lluçanès, trobem un pa especial

Al Lluçanès trobem un pa molt especial amb una massa mare que té dècades i dècades. Comptem amb el forner Dani Pla, propietari del forn Can Pujals de Sant Boi de Lluçanès, i Josep Martínez Castro, cap de Promoció i Turisme del Lluçanès, per explicar-nos les característiques d'aquest pa únic.

Pregunta: Des de quina dècada assaborim aquest pa de Sant Boi de Lluçanès?
Premi: Una ampolla de cava brut gran reserva, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata

>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

Anar al contingut