Anar a la navegació principalAnar al contingut
MeteoMauri

MeteoTaula - Restaurant Via Veneto

Durada: 12 min
12/09/2013
Aquesta setmana a Meteotaula parlem d'un dels grans restaurants de la ciutat que compta amb una estrella Michelin, tres sols de la guia Repsol i un 9,5 sobre 10 a Gourmetour, i que des del 1967 es manté com un dels restaurants més cosmopolites de Barcelona. Com no podia ser d'una altra manera, es tracta del Restaurant Via Veneto. I per explicar-nos tots els secrets d'aquest restaurant, que compta amb la seva pròpia història, tenim a Pere Monje, director del restaurant i vigent guanyador del premi nacional de gastronomia al millor director de sala.

Pregunta: Salvador Dalí era client habitual del restaurant Via Veneto. Quins collarets curiosos els hi solia penjar al coll de les acompanyants femenines que compartien taula? Premi: un lot de quatre pots de mel monoflorals: de romaní, taronger, farigola i espígol, gentilesa de Mels Alemany >> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

Àudios