Anar a la navegació principalAnar al contingut
MeteoMauri

MeteoTaula - Restaurant Cal Travé de Solivella

Durada: 13 min
01/08/2013
Avui parlem d'un restaurant amb història dels que en queden pocs. Situat en un poblet de la Conca de Barberà, a prop d'un parc eòlic i en una zona de pas trobem Cal Travé, un restaurant familiar de primera divisió, on productes com el vi, el cava, el pa i la pasta estan fets de manera casolana. I qui millor que la mateixa família Sans per presentar-nos aquest fantàstic restaurant. Avui ens visiten a "MeteoMauri" Josep Maria Sans, el cuiner; Joan Carles Sans, reboster, i Antoni Sans, el pare de família.

Concurs: Quina energia renovable és la protagonista de l'entorn de Solivella?
Premi: Un lot de 4 pots de mels monoflorals: de romaní, taronger, farigola i espígol, gentilesa de Mels Alemany. >> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

Àudios