MeteoNeu

 • MeteoNeu 219 – L'esquí de fons i descans a Sant Joan de l'Erm
  Escolta àudio

  MeteoNeu 219 – L'esquí de fons i descans a Sant Joan de l'Erm

  MeteoNeu 219 – L'esquí de fons a Sant Joan de l'Erm
  L'estació de Sant Joan de l'Erm és una de les més grans del país, amb més de 30 km esquiable
  s. Situada a la part alta de la capçalera del riu Castellbò, hi ha un munt de recorreguts per fer, com acostar-se a Portainé. Miquel Prat, director de l'estació, ens explica aquest raconet idíl·lic del Pirineu.

  Pregunta: L'estació de Sant Joan de l'Erm va poder obrir per la Puríssima?
  Premi: Un lot gentilesa de l'empresa Ferrer, amb un protector solar protextrem sport i un protextrem natural.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  MeteoNeu 219 – L'esquí de fons a Sant Joan de l'Erm L'estació de Sant Joan de l'Erm és una de les més grans del país, amb més de 30 km esquiables. Situada a la part alta de la capçalera del riu Castellbò, hi ha un munt de recorreguts per fer, com acostar-se a Portainé. Miquel Prat, director de l'estació, ens explica aquest raconet idíl·lic del Pirineu. Pregunta: L'estació de Sant Joan de l'Erm va poder obrir per la Puríssima? Premi: Un lot gentilesa de l'empresa Ferrer, amb un protector solar protextrem sport i un protextrem natural. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 218 – L'app de les estacions d'esquí de FGC
  Escolta àudio

  MeteoNeu 218 – L'app de les estacions d'esquí de FGC

  Sis estacions d'esquí amb més de 150 km de pistes formen part del Grup FGC. Un motor econòmic a les comarques del Pirineu. Ricard Palou ens parla de tot el que podem trobar a l'app "Estacions Grup FGC".

  Pregunta: Totes les reserves, les compres de forfets, els paquets turístics, etc., ja es poden fer en línia o encara n'hi ha algun que no?
  Premi: Un lot gentilesa de l'empresa Ferrer, amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Natural.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Sis estacions d'esquí amb més de 150 km de pistes formen part del Grup FGC. Un motor econòmic a les comarques del Pirineu. Ricard Palou ens parla de tot el que podem trobar a l'app "Estacions Grup FGC". Pregunta: Totes les reserves, les compres de forfets, els paquets turístics, etc., ja es poden fer en línia o encara n'hi ha algun que no? Premi: Un lot gentilesa de l'empresa Ferrer, amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Natural. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 217 – Remuntadors, l'element vital de l'esquí alpí
  Escolta àudio

  MeteoNeu 217 – Remuntadors, l'element vital de l'esquí alpí

  Què i qui hi ha darrera dels remuntadors? Els remuntadors, que siguin ràpids, còmodes i de gran capacitat, i les mateixes pistes d'esquí són les exigències dels esquiadors. Desgranem que s'amaga al darrera d'aquestes instal·lacions amb Eduard Bretcha, director tècnic de "Teleféricos y nieve", filial de "Leitner Ropeways-Poma".

  Pregunta: A Catalunya, el telecadira amb més places instal·lat és de 6 places o de 8 places?
  Premi: Un lot gentilesa de l'empresa Ferrer, amb un protector solar protextrem sport i un protextrem natural.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Què i qui hi ha darrera dels remuntadors? Els remuntadors, que siguin ràpids, còmodes i de gran capacitat, i les mateixes pistes d'esquí són les exigències dels esquiadors. Desgranem que s'amaga al darrera d'aquestes instal·lacions amb Eduard Bretcha, director tècnic de "Teleféricos y nieve", filial de "Leitner Ropeways-Poma". Pregunta: A Catalunya, el telecadira amb més places instal·lat és de 6 places o de 8 places? Premi: Un lot gentilesa de l'empresa Ferrer, amb un protector solar protextrem sport i un protextrem natural. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 216 – El Port del Comte, una estació per a tota la família
  Escolta àudio

  MeteoNeu 216 – El Port del Comte, una estació per a tota la família

  L'estació catalana més al sud del país gaudeix aquesta temporada de neu des del primer dia amb una quantitat com feia anys que no es veia. Albert Estella, director de l'estació del Port del Comte, ens explica les grans novetats, tot el que podem trobar, i ens fa un breu balanç de la temporada.

  Pregunta: El Port del Comte va obrir des del principi una de les àrees més estimades pels seus esquiadors. Quina?
  Premi: Un lot gentilesa de l'empresa Ferrer, amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem natural.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  L'estació catalana més al sud del país gaudeix aquesta temporada de neu des del primer dia amb una quantitat com feia anys que no es veia. Albert Estella, director de l'estació del Port del Comte, ens explica les grans novetats, tot el que podem trobar, i ens fa un breu balanç de la temporada. Pregunta: El Port del Comte va obrir des del principi una de les àrees més estimades pels seus esquiadors. Quina? Premi: Un lot gentilesa de l'empresa Ferrer, amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem natural. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 215 – Esquí nòrdic a Lles amb una gran novetat
  Escolta àudio

  MeteoNeu 215 – Esquí nòrdic a Lles amb una gran novetat

  L'estació d'esquí de Lles, per la seva orientació i situació privilegiada, és ideal per a les famílies que volen divertir-se amb la neu en el món de l'esquí nòrdic. A més, els més experimentats poden connectar amb l'estació veïna d'Aransa. Ramon Sellés, director de l'estació d'esquí, ens dóna tots els detalls i la gran novetat de la temporada, que us sorprendrà.

  Pregunta: Lles és una estació de nòrdic o de fons?
  Premi: Un lot gentilesa de l'empresa Ferrer, amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Natural.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  L'estació d'esquí de Lles, per la seva orientació i situació privilegiada, és ideal per a les famílies que volen divertir-se amb la neu en el món de l'esquí nòrdic. A més, els més experimentats poden connectar amb l'estació veïna d'Aransa. Ramon Sellés, director de l'estació d'esquí, ens dóna tots els detalls i la gran novetat de la temporada, que us sorprendrà. Pregunta: Lles és una estació de nòrdic o de fons? Premi: Un lot gentilesa de l'empresa Ferrer, amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Natural. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 214 – Ceres ecològiques per volar sobre la neu
  Escolta àudio

  MeteoNeu 214 – Ceres ecològiques per volar sobre la neu

  Marteen Sports World disposa de les úniques ceres ecològiques del món per a tot tipus d'esquí i per a totes les temperatures. Alta tecnologia aplicada a l'esquí. Guillem Capellades, director general de Marteen Sports World, ens en dóna els detalls i la seva situació en el mercat internacional.

  Pregunta: La cera líquida NZero, ecològica, fabricada a Catalunya, és l'única?
  Premi: 1 aplicador de cera líquida NZero per encerar en fred de la varietat que vulgui el guanyador: alpí, snow, muntanya o esquí de fons.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Marteen Sports World disposa de les úniques ceres ecològiques del món per a tot tipus d'esquí i per a totes les temperatures. Alta tecnologia aplicada a l'esquí. Guillem Capellades, director general de Marteen Sports World, ens en dóna els detalls i la seva situació en el mercat internacional. Pregunta: La cera líquida NZero, ecològica, fabricada a Catalunya, és l'única? Premi: 1 aplicador de cera líquida NZero per encerar en fred de la varietat que vulgui el guanyador: alpí, snow, muntanya o esquí de fons. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 213 – Masella, esquí de dia i de nit
  Escolta àudio

  MeteoNeu 213 – Masella, esquí de dia i de nit

  Masella està considerada la capital de l'esquí nocturn del Pirineu. Així podràs dilatar les teves jornades d'esquí. De les novetats de la temporada, de la qualitat de neu que hi ha, de les característiques dels remuntadors i de tot el que hi podràs trobar, ens en parla Xavier Nolla, director de Masella.

  Pregunta: Quina va ser la primera estació d'obrir aquest any de la península Ibèrica?
  Premi: 1 aplicador de cera líquida NZero per encerar en fred de la varietat que vulgui el guanyador: alpí, snow, muntanya o esquí de fons.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Masella està considerada la capital de l'esquí nocturn del Pirineu. Així podràs dilatar les teves jornades d'esquí. De les novetats de la temporada, de la qualitat de neu que hi ha, de les característiques dels remuntadors i de tot el que hi podràs trobar, ens en parla Xavier Nolla, director de Masella. Pregunta: Quina va ser la primera estació d'obrir aquest any de la península Ibèrica? Premi: 1 aplicador de cera líquida NZero per encerar en fred de la varietat que vulgui el guanyador: alpí, snow, muntanya o esquí de fons. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu - La Vall de Nuria, esquí i molt més
  Escolta àudio

  MeteoNeu - La Vall de Nuria, esquí i molt més

  Esquiar a la Vall de Núria és un encant, perquè la natura i l'entorn fan que sigui un lloc únic, sense aglomeracions i, sobretot, sense vehicles amunt i avall. Ruth Bober, relacions públiques de Vall de Núria, ens explica les novetats de la temporada, tot el que hi podem trobar i ens fa un petit balanç de l'inici de temporada.

  Pregunta: Vall de Núria és una gran estació d'esquí o una petita estació d'esquí?
  Premi: LOT amb 4 barres de torró de 300 g, pack de selecció de mel de 40g, pack de selecció de mel amb fruits secs de 125 g, 1 pot de mel amb crema d'avellana i 1 amb pell de taronja de 250 g, gentilesa de Torrons i Mels Alemany

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Esquiar a la Vall de Núria és un encant, perquè la natura i l'entorn fan que sigui un lloc únic, sense aglomeracions i, sobretot, sense vehicles amunt i avall. Ruth Bober, relacions públiques de Vall de Núria, ens explica les novetats de la temporada, tot el que hi podem trobar i ens fa un petit balanç de l'inici de temporada. Pregunta: Vall de Núria és una gran estació d'esquí o una petita estació d'esquí? Premi: LOT amb 4 barres de torró de 300 g, pack de selecció de mel de 40g, pack de selecció de mel amb fruits secs de 125 g, 1 pot de mel amb crema d'avellana i 1 amb pell de taronja de 250 g, gentilesa de Torrons i Mels Alemany >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 211 - Sol amb neu, alçada i fred un perill invisible
  Escolta àudio

  MeteoNeu 211 - Sol amb neu, alçada i fred un perill invisible

  Saps que el sol d'hivern amb neu és més perillós que el d'estiu. Les zones nevades, l'alçada i les temperatures baixes provoquen una falsa sensació de confort. No et descuidis mai la protecció solar. Gabriela Bacchini, bioquímica i medical advisor de laboratoris Ferrer, ens explica les causes del perills de la radiació solar, les conseqüències i que hem de tenir en compte a l'hora de comprar un protector solar.

  Pregunta: La neu, augmenta o disminueix l'efecte mirall amb la radiació solar?
  Premi: Un lot gentilesa de l'empresa Ferrer, amb un protector solar protextrem sport i un protextrem natural.
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Saps que el sol d'hivern amb neu és més perillós que el d'estiu. Les zones nevades, l'alçada i les temperatures baixes provoquen una falsa sensació de confort. No et descuidis mai la protecció solar. Gabriela Bacchini, bioquímica i medical advisor de laboratoris Ferrer, ens explica les causes del perills de la radiació solar, les conseqüències i que hem de tenir en compte a l'hora de comprar un protector solar. Pregunta: La neu, augmenta o disminueix l'efecte mirall amb la radiació solar? Premi: Un lot gentilesa de l'empresa Ferrer, amb un protector solar protextrem sport i un protextrem natural. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 210 – Esquí nòrdic obert per la Puríssima, Tuixent – la Vansa
  Escolta àudio

  MeteoNeu 210 – Esquí nòrdic obert per la Puríssima, Tuixent – la Vansa

  Arriba un dels moments àlgids de la temporada d'esquí, la Puríssima, amb una neu magnífica i amb totes les estacions obertes, incloses les d'esquí nòrdic. Tuixent – la Vansa va ser la primera a obrir pistes. El seu director, Alfons Ferrer, ens valora aquest inici de temporada.

  Pregunta: Tuixent i Lles, d'esquí nòrdic, han obert fa pocs dies. Quina va ser la primera?
  Premi: Forfet d'un dia per a dues persones a l'estació d'esquí nòrdic de Tuixent - La Vansa

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Arriba un dels moments àlgids de la temporada d'esquí, la Puríssima, amb una neu magnífica i amb totes les estacions obertes, incloses les d'esquí nòrdic. Tuixent – la Vansa va ser la primera a obrir pistes. El seu director, Alfons Ferrer, ens valora aquest inici de temporada. Pregunta: Tuixent i Lles, d'esquí nòrdic, han obert fa pocs dies. Quina va ser la primera? Premi: Forfet d'un dia per a dues persones a l'estació d'esquí nòrdic de Tuixent - La Vansa >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 209 – Arrenca la temporada de neu
  Escolta àudio

  MeteoNeu 209 – Arrenca la temporada de neu

  Les nevades dels darrers dies, sobretot les que van caure dimecres, obren la porta de la temporada d'esquí amb un pont de la Puríssima a tocar. Parlarem de les novetats de la temporada d'esquí i els esforços de les estacions amb Aureli Bisbe, director general de Baqueira-Beret i president d'Atudem. Tuixent-la Vansa obre les instal·lacions aquest dissabte, i parlem amb el seu director, Alfons Ferré.

  Pregunta: On ha nevat més en les últimes hores, al Pirineu de Lleida o al Pirineu de Girona?
  Premi: 1 aplicador de cera líquida NZero per encerar en fred de la varietat que vulgui el guanyador: alpí, snow, muntanya o esquí de fons.
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Les nevades dels darrers dies, sobretot les que van caure dimecres, obren la porta de la temporada d'esquí amb un pont de la Puríssima a tocar. Parlarem de les novetats de la temporada d'esquí i els esforços de les estacions amb Aureli Bisbe, director general de Baqueira-Beret i president d'Atudem. Tuixent-la Vansa obre les instal·lacions aquest dissabte, i parlem amb el seu director, Alfons Ferré. Pregunta: On ha nevat més en les últimes hores, al Pirineu de Lleida o al Pirineu de Girona? Premi: 1 aplicador de cera líquida NZero per encerar en fred de la varietat que vulgui el guanyador: alpí, snow, muntanya o esquí de fons. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 178- Balanç de la temporada d'esquí 2016: "inici difícil amb final excepcional"
  Escolta àudio

  MeteoNeu 178- Balanç de la temporada d'esquí 2016: "inici difícil amb final excepcional"

  La temporada d'esquí s'acaba aquest diumenge amb el tancament de Masella i toca fer-ne balanç. Ho fem amb Xavier Nolla, Director de Masella i President de l'ACEM; l'Aureli Bisbe, Director de Baqueira-Beret i l'Enric Ticó, President de FGC. Quines valoracions podem fer d'aquesta temporada? Ho analitzem des de les seves perspectives i en traiem tot el suc.

  Pregunta: La temporada, que s'acaba definitivament aquest cap de setmana, ha portat més neu al principi o al final?
  Premi: Dos bitllets del cremallera de la Vall de Núria, vàlids fins al 31 de desembre del 2016, gentilesa de FGC
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

  La temporada d'esquí s'acaba aquest diumenge amb el tancament de Masella i toca fer-ne balanç. Ho fem amb Xavier Nolla, Director de Masella i President de l'ACEM; l'Aureli Bisbe, Director de Baqueira-Beret i l'Enric Ticó, President de FGC. Quines valoracions podem fer d'aquesta temporada? Ho analitzem des de les seves perspectives i en traiem tot el suc. Pregunta: La temporada, que s'acaba definitivament aquest cap de setmana, ha portat més neu al principi o al final? Premi: Dos bitllets del cremallera de la Vall de Núria, vàlids fins al 31 de desembre del 2016, gentilesa de FGC >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

 • MeteoNeu 177- Masella: la temporada d'esquí més llarga del país!
  Escolta àudio

  MeteoNeu 177- Masella: la temporada d'esquí més llarga del país!

  Masella és l'única estació que queda oberta de tot Catalunya, els Pirineus i fins i tot de la península Ibèrica! Quins són els factors que els permeten allargar tant la temporada? Maite Martí, directora comercial de l'estació, ens ho explica! Quin és el balanç de la temporada? Quan tancaran les portes? Quants esquiadors han lliscat per les seves pistes?

  Pregunta: Masella, acaba la temporada d'esquí diürna aquest abril. La nocturna també?
  Premi: 2 bitllets pel Cremallera de Montserrat, vàlids fins el 15 de setembre, gentilesa de FGC
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

  Masella és l'única estació que queda oberta de tot Catalunya, els Pirineus i fins i tot de la península Ibèrica! Quins són els factors que els permeten allargar tant la temporada? Maite Martí, directora comercial de l'estació, ens ho explica! Quin és el balanç de la temporada? Quan tancaran les portes? Quants esquiadors han lliscat per les seves pistes? Pregunta: Masella, acaba la temporada d'esquí diürna aquest abril. La nocturna també? Premi: 2 bitllets pel Cremallera de Montserrat, vàlids fins el 15 de setembre, gentilesa de FGC >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

 • MeteoNeu 176- Artur Mas i la seva afició a l'esquí
  Escolta àudio

  MeteoNeu 176- Artur Mas i la seva afició a l'esquí

  Avui us oferim un MeteoNeu especial i diferent perquè no parlem d'estacions d'esquí, ni d'esports de muntanya ni de cap llibre relacionat amb la neu. Tenim amb nosaltres a l'expresident de la Generalitat, Artur Mas, però tampoc per parlar de política ni del procés sobiranista. Es tracta d'una conversa distesa, fàcil i dinàmica en què parlem de l'esquí, de les estacions catalanes i el seu potencial turístic, així com d'altres temes relacionats amb els boscos o el nostre mar.

  Pregunta: Quin és el nivell d'esquí del president Mas? a) baix b) mitjà c) alt
  Premi: 2 bitllets pel Tren del Ciment, per gaudir-ne fins al 31 de juliol, gentilesa de FGC
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

  Avui us oferim un MeteoNeu especial i diferent perquè no parlem d'estacions d'esquí, ni d'esports de muntanya ni de cap llibre relacionat amb la neu. Tenim amb nosaltres a l'expresident de la Generalitat, Artur Mas, però tampoc per parlar de política ni del procés sobiranista. Es tracta d'una conversa distesa, fàcil i dinàmica en què parlem de l'esquí, de les estacions catalanes i el seu potencial turístic, així com d'altres temes relacionats amb els boscos o el nostre mar. Pregunta: Quin és el nivell d'esquí del president Mas? a) baix b) mitjà c) alt Premi: 2 bitllets pel Tren del Ciment, per gaudir-ne fins al 31 de juliol, gentilesa de FGC >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

 • MeteoNeu 175- "Ceres ecològiques Nzero": la 1a 100% natural d'aplicació amb fred!
  Escolta àudio

  MeteoNeu 175- "Ceres ecològiques Nzero": la 1a 100% natural d'aplicació amb fred!

  Àngels Vives és la responsable d'exportació d'aquestes ceres ecològiques 100% catalanes. Ens detalla els dos tipus principals de ceres que produeixen, les seves variants i els trets principals. Us podem avançar que és la 1a cera 100% natural d'aplicació amb fred amb qualsevol tipus de neu, sense tenir cap mena d'afectació per al medi ambient a diferència de ceres tradicionals que porten parafina, que és un component derivat dels combustibles fòssils. Sabíeu que estan ampliant el mercat d'exportació cap a Amèrica, països escandinaus i fins i tot Nova Zelanda?

  Pregunta: Les ceres ecològiques NZero necessiten d'un kit per escalfar-les?
  Premi: 1 aplicador de cera líquida NZero per encerar en fred de la varietat que vulgui el guanyador: Alpí, Snow, Muntanya o esqui de Fons.
  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

  Àngels Vives és la responsable d'exportació d'aquestes ceres ecològiques 100% catalanes. Ens detalla els dos tipus principals de ceres que produeixen, les seves variants i els trets principals. Us podem avançar que és la 1a cera 100% natural d'aplicació amb fred amb qualsevol tipus de neu, sense tenir cap mena d'afectació per al medi ambient a diferència de ceres tradicionals que porten parafina, que és un component derivat dels combustibles fòssils. Sabíeu que estan ampliant el mercat d'exportació cap a Amèrica, països escandinaus i fins i tot Nova Zelanda? Pregunta: Les ceres ecològiques NZero necessiten d'un kit per escalfar-les? Premi: 1 aplicador de cera líquida NZero per encerar en fred de la varietat que vulgui el guanyador: Alpí, Snow, Muntanya o esqui de Fons. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

Anar al contingut