MeteoNeu

 • MeteoNeu 264 - Guils Fontanera, esquí de fons i més...
  Escolta àudio

  MeteoNeu 264 - Guils Fontanera, esquí de fons i més...

  L'estació d'esquí de Guils Fontanera està d'aniversari i presenta grans novetats. Josep Martínez, director de l'estació, ens explica el que podrem descobrir i fer esquiant i molt més enllà. Les raquetes de neu, un gran referent de la neu, i amb una competició d'àmbit europeu.

  Pregunta: Quants anys celebra aquest any Guils Fontanera?
  Premi: Bossa Elan per guardar i transportar 1 o 2 esquís, gentilesa de Gregal Sports

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  L'estació d'esquí de Guils Fontanera està d'aniversari i presenta grans novetats. Josep Martínez, director de l'estació, ens explica el que podrem descobrir i fer esquiant i molt més enllà. Les raquetes de neu, un gran referent de la neu, i amb una competició d'àmbit europeu. Pregunta: Quants anys celebra aquest any Guils Fontanera? Premi: Bossa Elan per guardar i transportar 1 o 2 esquís, gentilesa de Gregal Sports >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 263 - La Molina, 75 anys del primer remuntador
  Escolta àudio

  MeteoNeu 263 - La Molina, 75 anys del primer remuntador

  En ple pont de la Puríssima, pugem a l'estació de la Molina, que aquesta temporada fa 75 anys del primer remuntador. Toni Sanmartí, director de l'estació d'esquí, ens explica què representa l'esquí per al pont dins la temporada d'esquí i les novetats de la campanya.

  Pregunta: Podem veure encara a la Molina el primer remuntador de fa 75 anys?
  Premi: Bossa Elan per portar les botes, que facilita el transport i evita embrutar el maleter del cotxe, gentilesa de Gregal Sports

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  En ple pont de la Puríssima, pugem a l'estació de la Molina, que aquesta temporada fa 75 anys del primer remuntador. Toni Sanmartí, director de l'estació d'esquí, ens explica què representa l'esquí per al pont dins la temporada d'esquí i les novetats de la campanya. Pregunta: Podem veure encara a la Molina el primer remuntador de fa 75 anys? Premi: Bossa Elan per portar les botes, que facilita el transport i evita embrutar el maleter del cotxe, gentilesa de Gregal Sports >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Baqueira-Beret gaudeix d'una situació privilegiada per rebre les nevades atlàntiques i fa que semp
  Escolta àudio

  Baqueira-Beret gaudeix d'una situació privilegiada per rebre les nevades atlàntiques i fa que semp

  Baqueira-Beret gaudeix d'una situació privilegiada per rebre les nevades atlàntiques i fa que sempre tingui unes condicions excepcionals de neu. Josep Albós, responsable de Màrqueting, ens presenta les novetats, valora aquests primer dies d'esquí i les perspectives de la temporada.

  Pregunta: Té garantit el Nadal, Baqueira?
  Premi: Un casc de noia Elan exclusiu. Orelles toves, confortable i lleuger. Talla 50-52. gentilesa de Gregal Sports.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Baqueira-Beret gaudeix d'una situació privilegiada per rebre les nevades atlàntiques i fa que sempre tingui unes condicions excepcionals de neu. Josep Albós, responsable de Màrqueting, ens presenta les novetats, valora aquests primer dies d'esquí i les perspectives de la temporada. Pregunta: Té garantit el Nadal, Baqueira? Premi: Un casc de noia Elan exclusiu. Orelles toves, confortable i lleuger. Talla 50-52. gentilesa de Gregal Sports. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 261 - Masella 50 anys
  Escolta àudio

  MeteoNeu 261 - Masella 50 anys

  L'estació d'esquí de Masella, oberta des de fa 15 dies, està d'aniversari, ha arribat als 50 anys d'esquí a la Cerdanya. Xavi Nolla, director de l'estació, ens presenta la temporada d'esquí, les novetats d'aquest any i ens descobrirà alguna sorpresa.

  Pregunta: Quina estació ha obert primer les portes aquesta temporada, Baqueira o Masella?
  Premi: Un casc júnior d'orelles rígides amb colors Elan Racing. Talla 48-51, gentilesa de Gregal Sports

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  L'estació d'esquí de Masella, oberta des de fa 15 dies, està d'aniversari, ha arribat als 50 anys d'esquí a la Cerdanya. Xavi Nolla, director de l'estació, ens presenta la temporada d'esquí, les novetats d'aquest any i ens descobrirà alguna sorpresa. Pregunta: Quina estació ha obert primer les portes aquesta temporada, Baqueira o Masella? Premi: Un casc júnior d'orelles rígides amb colors Elan Racing. Talla 48-51, gentilesa de Gregal Sports >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 230– Allaus, predicció i balanç de la temporada
  Escolta àudio

  MeteoNeu 230– Allaus, predicció i balanç de la temporada

  Ara que ja hem arribat a la recta final d'una temporada excepcional de neu coneixerem de primera mà amb Glòria Martí, del Grup de Predicció d'Allaus de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, el nombre d'allaus de tot l'hivern i tot sobre les allaus al Pirineu.


  Pregunta: Quants graus té l'escala de perill d'allaus?
  Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Ara que ja hem arribat a la recta final d'una temporada excepcional de neu coneixerem de primera mà amb Glòria Martí, del Grup de Predicció d'Allaus de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, el nombre d'allaus de tot l'hivern i tot sobre les allaus al Pirineu. Pregunta: Quants graus té l'escala de perill d'allaus? Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 229 – Les ceres NZero, referent mundial
  Escolta àudio

  MeteoNeu 229 – Les ceres NZero, referent mundial

  Lliscar sobre la neu no és només una cosa dels esquís; hi té molt a veure l'estat de la superfície. Les ceres Nzero s'han situat entre les millors del món i formen part de material d'algunes seleccions absolutes. Guillem Capellades, director de Marteen Sports World i responsable de la marca Nzero, ens ho explica tot sobre el món de les ceres i la seva importància.

  Pregunta: Quantes varietats de cera existeixen per cobrir les diferents especialitats d'esquí?
  Premi: 1 aplicador de cera líquida NZero per encerar en fred de la varietat que vulgui el guanyador

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Lliscar sobre la neu no és només una cosa dels esquís; hi té molt a veure l'estat de la superfície. Les ceres Nzero s'han situat entre les millors del món i formen part de material d'algunes seleccions absolutes. Guillem Capellades, director de Marteen Sports World i responsable de la marca Nzero, ens ho explica tot sobre el món de les ceres i la seva importància. Pregunta: Quantes varietats de cera existeixen per cobrir les diferents especialitats d'esquí? Premi: 1 aplicador de cera líquida NZero per encerar en fred de la varietat que vulgui el guanyador >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 228– Urgències mèdiques a la neu
  Escolta àudio

  MeteoNeu 228– Urgències mèdiques a la neu

  Esquiem amb seguretat. Dos metges d'urgències que actuen a la neu, Enric Subirats i Iñigo Soteras, ens parlen de la importància del casc d'esquí, del tipus d'accidents més freqüents que podem trobar en superfícies nevades i de com s'actua en el moment que es rep una trucada d'emergència.

  Pregunta: L'Enric i l'Iñigo es van conèixer a la Facultat de Medicina o al Curs Anual de Rescat i Medicina de Muntanya?
  Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer.

  >>Envieu la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el vostre nom, cognom i població.

  Esquiem amb seguretat. Dos metges d'urgències que actuen a la neu, Enric Subirats i Iñigo Soteras, ens parlen de la importància del casc d'esquí, del tipus d'accidents més freqüents que podem trobar en superfícies nevades i de com s'actua en el moment que es rep una trucada d'emergència. Pregunta: L'Enric i l'Iñigo es van conèixer a la Facultat de Medicina o al Curs Anual de Rescat i Medicina de Muntanya? Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer. >>Envieu la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el vostre nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 227 – Tavascan, un centre de neu
  Escolta àudio

  MeteoNeu 227 – Tavascan, un centre de neu

  Darrer cap de setmana d'esquí alpí a Tavascan, que tanca diumenge. Però no tanca del tot l'estació; l'esquí de fons estarà obert tota la Setmana Santa. Una estació amb tracte proper i ben familiar que t'ofereix totes les possibilitats de la neu: esquí alpí, nòrdic, snowtrac i raquetes.

  Pregunta: La majoria d'estacions d'esquí, aquesta temporada, va obrir a finals de novembre. Tavascan també?
  Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Darrer cap de setmana d'esquí alpí a Tavascan, que tanca diumenge. Però no tanca del tot l'estació; l'esquí de fons estarà obert tota la Setmana Santa. Una estació amb tracte proper i ben familiar que t'ofereix totes les possibilitats de la neu: esquí alpí, nòrdic, snowtrac i raquetes. Pregunta: La majoria d'estacions d'esquí, aquesta temporada, va obrir a finals de novembre. Tavascan també? Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 226 – Esquí nocturn a Masella
  Escolta àudio

  MeteoNeu 226 – Esquí nocturn a Masella

  13 pistes, 7 remuntadors i 420 metres. Aquestes són les xifres del domini esquiable nocturn de Masella. Xavi Nolla, director de Masella, ens fa un balanç de la temporada nocturna i ens presenta el que ens trobarem durant el que queda de temporada.

  Pregunta: Masella ha batut rècord històric de visitants o ja hi hagut alguna temporada semblant en els últims 5 anys?
  Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  13 pistes, 7 remuntadors i 420 metres. Aquestes són les xifres del domini esquiable nocturn de Masella. Xavi Nolla, director de Masella, ens fa un balanç de la temporada nocturna i ens presenta el que ens trobarem durant el que queda de temporada. Pregunta: Masella ha batut rècord històric de visitants o ja hi hagut alguna temporada semblant en els últims 5 anys? Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 225 – Estació d'Esquí Virós-Vallferrera
  Escolta àudio

  MeteoNeu 225 – Estació d'Esquí Virós-Vallferrera

  Gaudim de la neu en un dels racons del país més espectacular, Vallferrera. Marc Segura ens presenta l'estació d'esquí Virós- Vallferrera, Josep Poch ens comenta els orígens de l'estació i Josep Abós ens convida a la IV Quattro Era Baishada a Baqueira-Beret

  Pregunta: Virós-Vallferrera és estació del Pallars Sobirà o Jussà?
  Premi: un lot amb els protectors solars Protextrem Sport i Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Gaudim de la neu en un dels racons del país més espectacular, Vallferrera. Marc Segura ens presenta l'estació d'esquí Virós- Vallferrera, Josep Poch ens comenta els orígens de l'estació i Josep Abós ens convida a la IV Quattro Era Baishada a Baqueira-Beret Pregunta: Virós-Vallferrera és estació del Pallars Sobirà o Jussà? Premi: un lot amb els protectors solars Protextrem Sport i Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 224 - Boí-Taull, esquí familiar i tranquil·litat
  Escolta àudio

  MeteoNeu 224 - Boí-Taull, esquí familiar i tranquil·litat

  A l'hivern, el romànic de la Vall de Boí cedeix el protagonisme a l'estació d'esquí de Boí Taüll; el seu director, Xavier González, ens convida a descobrir l'estació d'esquí més occidental del país, tot el que hi podem trobar i les novetats de cara a la recta final de la temporada.

  Pregunta: Boí-Taüll és l'estació d'esquí alpí més antiga o més nova de l'Alt Pirineu?
  Premi: un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer.

  >>Envieu la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el vostre nom, cognom i població.

  A l'hivern, el romànic de la Vall de Boí cedeix el protagonisme a l'estació d'esquí de Boí Taüll; el seu director, Xavier González, ens convida a descobrir l'estació d'esquí més occidental del país, tot el que hi podem trobar i les novetats de cara a la recta final de la temporada. Pregunta: Boí-Taüll és l'estació d'esquí alpí més antiga o més nova de l'Alt Pirineu? Premi: un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer. >>Envieu la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el vostre nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 223 – Esquí de fons a Guils-Fontanera
  Escolta àudio

  MeteoNeu 223 – Esquí de fons a Guils-Fontanera

  Anem a l'estació de Guils Fontanera, una estació d'accés ràpid des de la capital de la Cerdanya, Puigcerdà. Una gran estació d'esquí que ha obert les portes de bat a bat a les raquetes de neu. Josep Martínez, director d'esquí de fons de Guils Fontanera, ens explica l'evolució de l'estació des que es va crear i tot el que ofereix als visitants.

  Pregunta: Guils Fontanera té una cota màxima situada per sobre dels 2.000 metres o per sota?
  Premi: un lot amb un protector solar Protextrem sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer.

  >>Envieu la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el vostre nom, cognom i població.

  Anem a l'estació de Guils Fontanera, una estació d'accés ràpid des de la capital de la Cerdanya, Puigcerdà. Una gran estació d'esquí que ha obert les portes de bat a bat a les raquetes de neu. Josep Martínez, director d'esquí de fons de Guils Fontanera, ens explica l'evolució de l'estació des que es va crear i tot el que ofereix als visitants. Pregunta: Guils Fontanera té una cota màxima situada per sobre dels 2.000 metres o per sota? Premi: un lot amb un protector solar Protextrem sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer. >>Envieu la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el vostre nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 222 – 50 anys d'esquí a Espot
  Escolta àudio

  MeteoNeu 222 – 50 anys d'esquí a Espot

  La primera estació d'esquí del Pallars, la d'Espot, celebra aniversari: fa 50 anys. Cinc dècades de transformació constant en l'evolució de l'esquí i de les instal·lacions. Bernat Baylina, responsable comercial de Skipallars, ens explica els canvis i el que hi podem trobar aquesta temporada.

  Pregunta: Quina estació és la més antiga del Pallars: Tavascan, Espot o Portainé?
  Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem natural, gentilesa de l'empresa Ferrer

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  La primera estació d'esquí del Pallars, la d'Espot, celebra aniversari: fa 50 anys. Cinc dècades de transformació constant en l'evolució de l'esquí i de les instal·lacions. Bernat Baylina, responsable comercial de Skipallars, ens explica els canvis i el que hi podem trobar aquesta temporada. Pregunta: Quina estació és la més antiga del Pallars: Tavascan, Espot o Portainé? Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem natural, gentilesa de l'empresa Ferrer >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 221 – Travessa d'esquí-alpinisme Open Vall Fosca
  Escolta àudio

  MeteoNeu 221 – Travessa d'esquí-alpinisme Open Vall Fosca

  L'esperit d'una travessa d'esquí i d'alpinisme en estat pur es fusionen al Pallars Jussà amb la 14a Open Vall Fosca. Centenars de corredors participaran en aquesta prova en un recorregut molt carregat de neu. Robert Romero, director de l'Open Vall Fosca, ens explica tots els detalls de la prova.

  Pregunta: la travessa Open Vall Fosca haurà d'ajustar el traçat en funció dels importants gruixos de neu acumulats?
  Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Natural, gentilesa de l'empresa Ferrer

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  L'esperit d'una travessa d'esquí i d'alpinisme en estat pur es fusionen al Pallars Jussà amb la 14a Open Vall Fosca. Centenars de corredors participaran en aquesta prova en un recorregut molt carregat de neu. Robert Romero, director de l'Open Vall Fosca, ens explica tots els detalls de la prova. Pregunta: la travessa Open Vall Fosca haurà d'ajustar el traçat en funció dels importants gruixos de neu acumulats? Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Natural, gentilesa de l'empresa Ferrer >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoNeu 220 – Promeses catalanes de l'esquí alpí
  Escolta àudio

  MeteoNeu 220 – Promeses catalanes de l'esquí alpí

  Anem a la Vall d'Aran per parlar amb dos joves corredors d'esquí alpí que amb deixat la família per l'esquí, són Ramon Barrufet i Maria Relat, de 17 i 18 anys respectivament, i coneixem la seva projecció amb un dels seus entrenadors, Miguel Mampel.

  Pregunta: On se celebrarà el Festival Olímpic de la Joventut?
  Premi: Un lot gentilesa de l'empresa Ferrer, amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Natural.

  >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  Anem a la Vall d'Aran per parlar amb dos joves corredors d'esquí alpí que amb deixat la família per l'esquí, són Ramon Barrufet i Maria Relat, de 17 i 18 anys respectivament, i coneixem la seva projecció amb un dels seus entrenadors, Miguel Mampel. Pregunta: On se celebrarà el Festival Olímpic de la Joventut? Premi: Un lot gentilesa de l'empresa Ferrer, amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Natural. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

Anar al contingut