Anar a la navegació principalAnar al contingut
MeteoMauri

MeteoMar 140 – Peix de temporada

Durada: 12 min
30/07/2015
El nostre expert marítim, el Màrio Vizcarro, ens va acostant tots els aspectes, esdeveniments i peculiaritats del nostre mar Mediterrani, que forma part del nostre patrimoni cultural i paisatgístic. Avui parlem del peix de temporada, perquè hi ha un calendari. Per què serveix i quines funcionalitats té? L'agument de la temperatura de l'aigua del mar ha fet variar o modificar aquest calendari? Tot plegat, us ho desxifrem. (Foto: web Creuers Mare Nostrum)

Pregunta: Quin és el millor moment per menjar tonyina roja?
Premi: Creuer Mare Nostrum, de dues hores i per a dues persones per descobrir el fons marí de les Illes Medes, per gaudir-ne del 25 d'agost al 15 de setembre.
>> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

Àudios