Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

La vida del pastor, el formatge idiazàbal amb llet de cabra

La vida del pastor, el formatge idiazàbal amb llet de cabra

Seixanta cabres i quinze xais. Aquest és el ramat mixt de què es fa càrrec en Marc Muntanya, el pastor de Riudaura, a la Garrotxa. És elaborador de formatges de la varietat idiazàbal, després d'aprendre'n a fer-los al País Basc. Parlem amb en Marc i descobrim la seva feina i passió.
· Pregunta: En Marc, a la seva explotació, té més cabres o més ovelles?
· Premi: Un lot de mel Alemany, l'empresa més guardonada als Premis Great Taste, els Oscars de l'alimentació gurmet. Aquest lot conté mels, xocolates, fruita seca, vinagre, sabó de mel, mel i suc de llimona i una bossa de tela. Un bon tast de l'univers del dolç natural d'Alemany.
>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

Anar al contingut