Saps realment què menges? Ho descobrim a través del darrer llibre d'Anna Garcia
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Saps realment què menges? Ho descobrim a través del darrer llibre d'Anna Garcia

Saps realment què menges? Ho descobrim a través del darrer llibre d'Anna Garcia

Hi ha relació entre el que mengem i algunes malalties com el càncer? Anna Garcia, periodista freelance i titulada en Mediació Comunitària, ho té molt clar. Ella ens presenta el llibre "Se altera la vida. Los efectos alarmantes de los disruptores endocrinos", perquè siguem conscients del que mengem i dels productes sintètics que ens envolten i ens afecten.
· Pregunta: L'autora del llibre, Anna Garcia, va viure, entre altres ciutats del món, en una del Pròxim Orient. Quina?
· Premi: Una ampolla de vi XV, xarel·lo vermell, vi de primera anyada 2020, ecològic, de color salmó transparent, gentilesa d'Agustí Torelló Mata
>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

Anar al contingut