Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

La petjada de carboni dels aliments de Barcelona

La petjada de carboni dels aliments de Barcelona

Per primer cop s'ha quantificat la petjada de carboni que genera l'alimentació a Barcelona, gràcies a un estudi elaborat per Barcelona Regional. Amb Jordi Oliver, doctor en Ciències Ambientals i cofundador d'Inèdit; Carles Gasol, doctor en Ciències Ambientals i cofundador d'Inèdit, i Júlia Martínez, doctora en Ciències Ambientals i cofundadora d'Inèdit, sabrem què és el que crea aquesta petjada de carboni, quantes tones en genera i com les podem reduir.
· Pregunta: Els embolcalls i els envasos formen part d'aquests 2,5 milions de tones de CO2?
· Premi: Un lot de mel Alemany, l'empresa més guardonada als Premis Great Taste, els Oscars de l'alimentació gourmet. Aquest lot conté mels, xocolates, fruits secs, vinagre, sabó de mel, mel i suc de llimona, i una bossa de roba. Un bon tast de l'univers del dolç natural d'Alemany
>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognoms i població.

Anar al contingut