TOTS ELS VÍDEOS

 • Tertúlia improvisada sobre l'estat del pacte entre Junts pel Sí i la CUP quan s'han tancat els micros
  Veure vídeo

  Tertúlia improvisada sobre l'estat del pacte entre Junts pel Sí i la CUP quan s'han tancat els micros

  Aquí pots veure i sentir la tertúlia que han improvisat, fora de l'estudi de "l'Oracle", Anna Gabriel, Agustí Colomines i José María Fuster-Fabra amb Xavi Freixes sobre l'estat del pacte entre Junts pel Sí i la CUP

 • Què passa quan el micro s'apaga a "L'oracle"?
  Veure vídeo

  Què passa quan el micro s'apaga a "L'oracle"?

  Com s'acomiaden els contertulians d'un programa? En aquest vídeo podreu veure com Xavi Freixes li cedeix el lloc a Xavi Rosiñol, de "La tribu", mentre hi ha en antena el butlletí de les 4; com l'Eva Pineda pregunta com ha anat al realitzador i de què parlen Muriel Casals, diputada electa de Junts pel Sí, i Toni Aira, Gemma Galdón i Joan Queralt tot just abans de marxar dels estudis de Catalunya Ràdio

 • Isabel Vallet: la CUP no vol anar al costat d'ICV-EUiA
  Veure vídeo

  Isabel Vallet: la CUP no vol anar al costat d'ICV-EUiA

  La diputada de la CUP Isabel Vallet rebutja entrar en la candidatura conjunta encapçalada per Ada Colau perquè no vol anar al costat d'ICV-EUiA. Vallet ha fet tertúlia amb Lola Garcia, Marta Espasa i Matthew Tree a "L'oracle" d'aquest dimarts. Tot i que són partidaris de sumar amb altres partits, no es volen lligar a formacions que fins ara han tingut alguna responsabilitat al govern barceloní. La CUP considera que una candidatura amb Iniciativa no representa una alternativa política real per capgirar la ciutat i posar-la del tot al servei de les persones.

 • "Sobre l'acord entre Guanyem BCN, ICV-EUiA, Podem i Procés Constituent" Portada de Xavier Graset
  Veure vídeo

  "Sobre l'acord entre Guanyem BCN, ICV-EUiA, Podem i Procés Constituent" Portada de Xavier Graset

  Xavier Graset analitza els acords i desacords entre les diverses forces polítiques per unir-se en les eleccions municipals a Barcelona

 • Quim Arrufat: "S'ha de buscar una fórmula que sumi mig milió més de vots independentistes"
  Veure vídeo

  Quim Arrufat: "S'ha de buscar una fórmula que sumi mig milió més de vots independentistes"

  El diputat de la CUP Quim Arrufat ha dit a "L'oracle" que s'ha de buscar una fórmula que sumi mig milió de vots independentistes. En tot cas, la CUP no serà en una llista unitària, amb CiU i ERC. Diu que ells treballen per dissoldre sigles, estructures i lideratges buscant una connexió directa amb la societat civil. Per Arrufat l'important és "obtenir una majoria desbordant, una estratègia compartida i un interlocutor internacional clar". Arrufat creu que el president Mas convocarà les eleccions entre els dos debats de pressupostos, entre el 15 de desembre i el 4 de febrer.

 • Portada de Xavier Graset 05/12/14
  Veure vídeo

  Portada de Xavier Graset 05/12/14

  El pont útil

 • José Ignacio Domínguez (exportaveu de la UMD): La Transició va ser una transacció
  Veure vídeo

  José Ignacio Domínguez (exportaveu de la UMD): La Transició va ser una transacció

  L'exportaveu de la Unió Militar Democràtica (UMD), el tinent coronel d'aviació a la reserva José Ignacio Domínguez, considera que bona part de les reivindicacions que feia aquesta associació ara fa 40 anys encara són vigents. Consells de guerra del franquisme, morts a les cunetes, descontrol de la despesa militar, la tardana aplicació de l'Estatut de Drets i Deures dels militars presenten un panorama que fa pensar que la transició democràtica està mal resolta. La Universitat de Barcelona commemora aquests dies els 40 anys de la fundació de la UMD i homenatja el seu fundador, Juli Busquets.

 • Portada de Xavier Graset 02/12/2014
  Veure vídeo

  Portada de Xavier Graset 02/12/2014

  Les costures de la Constitució.

 • Joan Coscubiela: "Amb els desnonaments, alguns poders públics són constitucionalistes a temps parcial"
  Veure vídeo

  Joan Coscubiela: "Amb els desnonaments, alguns poders públics són constitucionalistes a temps parcial"

  El diputat d'ICV Joan Coscubiela, que aquest dimecres interpel·larà el ministre De Guindos, la tercera interpel·lació que fa al govern espanyol pel fet de no tenir política de desnonaments, considera que hi ha poders que són constitucionalistes a temps parcial. "Pel govern espanyol, el dret a l'habitatge no existeix, existeix l'estabilitat dels mercats", ha afegit Coscubiela. Sobre la idea de traslladar el Senat a BCN, el diputat considera que a Collboni li han passat els papers de la campanya de fa 4 o 8 anys.

 • Portada de Xavier Graset 24/11/2014
  Veure vídeo

  Portada de Xavier Graset 24/11/2014

  La setmana del full de ruta de Mas.

 • L'Estat, desconcertat
  Veure vídeo

  L'Estat, desconcertat

  "Doncs potser al final no acabaran presentant la querella, els fiscals. El Fiscal General de l'Estat ho ha insinuat, ni contra Mas, ni contra Ortega. Amb tot, els fiscals de Catalunya hauran d'examinar a fons el 9-N. Després de dir que el 9-N era una costellada, no hi deu haver hagut cap costellada que hagi merescut l'atenció d'instàncies tan altes del poder de l'Estat, ni les que es deuen cruspir en temps d'oci. En tot cas, el Parlament de Catalunya va aprovar ahir també la moció de la CUP per assumir de manera col·lectiva les responsabilitats de la jornada. Discrepàncies i desavinences entre fiscals, en el que sembla més una situació de desconcert que d'altra cosa. Per ser una jornada d'insignificància, ja en veieu l'efecte. Una certa sensació de desconcert i mesurar bé els passos. Seria molt pitjor arribar a la situació d'inhabilitació del president de la Generalitat. Desconcert al govern, amb un panorama adobat per tot un estol de diputats imputats per corrupció, amb troques, púniques i Gurtels. Amb targetes opaques, i encara amb el xou del president Monago alçant-se com a senador defensor dels interessos dels canaris, més que dels extremenys. I encara tenim, segons es va saber ahir al vespre, que Florentino Pérez ja ha cobrat la indemnització del cas Castor, "pronto pago" de 1.350 milions d'euros. Què farà per sortir del seu desconcert, l'Estat? Doncs mirar de buscar els camins que calgui. Si no són els fiscals, hi ha jutges que sí que creuen que es va cometre delicte el 9-N, ho ha dit Soraya Sáenz. I per animar els populars catalans, el vicesecretari del partit, Carlos Floriano, ha participat de la junta directiva d'aquest divendres, dient que hi ha més catalans que independentistes, més balcons silenciosos que balcons amb estelades."

 • Josep Rull: "Rajoy té una miopia impròpia d'un líder europeu del segle XXI"
  Veure vídeo

  Josep Rull: "Rajoy té una miopia impròpia d'un líder europeu del segle XXI"

  El coordinador general de CDC i diputat de CiU creu que el gran problema del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, és ell mateix. Sobre un futur escenari electoral, Rull creu que, més que la candidatura d'un o altre partit, es tracta de fer la candidatura del "sí".

 • Portada de Xavier Graset 12/11/14
  Veure vídeo

  Portada de Xavier Graset 12/11/14

  Mariano Rajoy com Don Tancredo.

 • Joan Herrera: "L'hostilitat del PP va fer que molts decidíssim participar al 9-N"
  Veure vídeo

  Joan Herrera: "L'hostilitat del PP va fer que molts decidíssim participar al 9-N"

  El coordinador nacional d'ICV visita "L'oracle".

 • Portada de Xavier Graset 11/11/14
  Veure vídeo

  Portada de Xavier Graset 11/11/14

  L'instrument i l'objectiu.

Anar al contingut