Anar a la navegació principalAnar al contingut
L'ofici d'educar (El suplement)

Les famílies hem de demanar a l'escola menús sostenibles, ecològics i locals

Durada: 53 min
26/01/2020
Com són i com haurien de ser els menús dels menjadors escolars? Quins són els principals errors? Com es pot afavorir l'educació alimentària a l'escola? I el bon clima emocional a l'estona del migdia? I quines activitats poden complementar l'àpat? En parlarem amb la psicòloga Verònica Anton, que ha acompanyat equips de menjador; Elina Acosta, coordinadora del projecte Kunkoro.kiwi; Chantal Slujalkovsky, coordinadora de l'espai migdia de La Maquinista; Alejandro Guzman, cuiner i impulsor d'Ecocentral, que serveixen 17.000 menús diaris a Catalunya amb un 70% de la compra directa a l'agricultor, i Aitor Sánchez, dietista nutricionista i autor del llibre "Qué le doy de comer?". Sentirem també el contrapunt de l'Oriol Dalmau, els "Llibres per somiar" del Jaume Centelles, i acabarem amb l'espai "Torna-la a posar", de José Luis Santiso.

Àudios