Torna-la a posar!

 • "Torna-la a posar": Aprenem a fer música amb tutorials
  Escolta àudio

  "Torna-la a posar": Aprenem a fer música amb tutorials

  I acabem "L'ofici d'educar" amb "Torna-la a posar". Avui el tècnic i músic José Luis Santiso ens explica que hi ha tot tipus de tutorials de "youtubers" per aprendre música i per passar-ho bé amb la música, i ens descobreix una infantil i elèctrica versió de "Bohemian rhapsody" de Queen.

 • "Torna-la a posar": la cançó de bressol per a la seva filla
  Escolta àudio

  "Torna-la a posar": la cançó de bressol per a la seva filla

  A "L'ofici d'educar" fem "Torna-la a posar", amb el tècnic i músic José Luis Santiso. Per ell, que cria sol, un monoparental seria un cantautor. Un moment d'intimitat màxima amb els fills és l'hora d'anar a dormir i, per tant, ens suggereix cantar o tocar als nostres fills una cançó abans d'anar a dormir. I, per acabar, ens fa un regal per compartir entre pares i fills: la cançó de bressol que ha dedicat a la seva filla.

 • "Torna-la a posar": inventar instruments amb els fills
  Escolta àudio

  "Torna-la a posar": inventar instruments amb els fills

  I acabem "L'ofici d'educar" amb l'espai "Torna-la a posar" del músic i tècnic José Luis Santiso, que avui ens parla de la fantasia dels infants per construir i inventar instruments que sonen, i acabem amb un tema musical de Pascal Comelade i Albert Pla per recrear-se amb la família.

 • "Torna-la a posar": el poder dels sons al cervell
  Escolta àudio

  "Torna-la a posar": el poder dels sons al cervell

  Acabem "L'ofici d'educar" amb l'espai "Torna-la a posar", amb José Luis Santiso, músic i tècnic, que ens fa una proposta musical per escoltar en família. Avui ens parla de com alguns sons afecten el nostre cervell: sons que poden ajudar els nens a relaxar-se, a concentrar-se i a dormir millor; i fins i tot sentim el so que podrien sentir els nadons al ventre de la mare.

 • "Torna-la a posar": la flauta i les gaites de Carlos Núñez
  Escolta àudio

  "Torna-la a posar": la flauta i les gaites de Carlos Núñez

  A "L'ofici d'educar" fem l'espai "Torna-la a posar", amb José Luis Santiso, tècnic del programa i músic. Avui ens parla de la flauta, que la majoria d'infants han hagut de tocar a l'escola, i de les infinites possibilitats que tenim de jugar-hi, a la vegada que permet exercitar la respiració. I acabem "L'ofici d'educar" amb un tema de Carlos Núñez en què hi ha tota la força de les gaites, per compartir amb els nostres fills.

Anar al contingut