TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 2490 resultats.

 • Com podem cultivar la confiança?
  Escolta àudio

  Com podem cultivar la confiança?

  A "L'ofici de viure" parlem de com podem cultivar la confiança. Naixem en la confiança. Les criatures neixen creient que tindran tot el que necessiten, i a poc a poc anem perdent aquesta confiança amb la vida. Com la podem recuperar? En parlarem amb Antonio Jorge Larruy, director de Espacio Interior, i amb la doctora en Belles Arts Miriam Subirana Vilanova, creadora de YesOuiSi. Començarem el programa escoltant la reflexió de la psicòloga Silvia Congost i acabarem amb el Bloc de notes de Alex Rovira.

 • Quadern de notes
  Escolta àudio

  Quadern de notes

 • Bloquejos corporals
  Escolta àudio

  Bloquejos corporals

  A "L'ofici de viure" parlem dels bloquejos corporals. Què ens estan expressant els bloquejos corporals de les nostres emocions i dels nostres problemes psicològics? Com els podem detectar a través del cos? En parlarem amb la psicòloga Laia Montserrat, autora de "La revolución del Hara"; i amb la terapeuta corporal Lurdes Reina Martín, autora de "Nacer a mi mismo, de la supervivència a la vida". Sentirem per començar el doctor Miquel Masgrau, especialista en medicina oriental. I acabarem amb l'espai de creixement personal de Sergi Torres.

 • Sergi Torres
  Escolta àudio

  Sergi Torres

 • Persones amb alta sensibilitat i creativitat
  Escolta àudio

  Persones amb alta sensibilitat i creativitat

  A "L'ofici de viure" ens preguntarem quina és la relació entre les persones altament sensibles i la creativitat. Què s'activa al cervell d'una persona amb alta sensibilitat? Quines són les característiques de les persones altament sensibles? I per què totes tenen una tendència a expressar-se amb formes artístiques? En parlem amb Lurdes Reina Martín, la fotògrafa i PAS Laura Pina, Teresa Nandín, membre de la Junta de Associació Catalana de Persones amb Alta Sensibilitat (ACPAS). Escoltarem per començar la reflexió de Mireia Chaos, artística plàstica, il·lustradora i PAS. I acabarem el programa amb el "Bloc de notes" d'Alex Rovira.

 • Quadern de notes
  Escolta àudio

  Quadern de notes

 • Lluny del Tibet
  Escolta àudio

  Lluny del Tibet

  A "L'ofici de viure" Thubten Wangchen, lama de la Casa del Tibet de Barcelona, i Ricard Rotllan Casafont, mestre de ioga i meditació, ens parlen de les ensenyances que han après del Tibet. Thubten Wangchen va fugir del Tibet, va estar onze anys amb el Dalai Lama, i explica quines lliçons magistrals ha après d'ell. En parlarem també amb Maria Teresa Pous, llicenciada en Filosofia, que ha escrit el llibre "Lejos del Tíbet", que recull la vida i pensament del lama Thubten Wangchen. I acabarem el programa amb l'espai de creixement personal de Sergi Torres

 • Com podem començar l'any amb amor?
  Escolta àudio

  Com podem començar l'any amb amor?

  A "L'ofici de viure" parlem de com podem començar l'any amb amor. Com ens podem obrir a l'amor? De quin amor estem parlant? Fins a quin punt podem deixar de patir? Com podem abraçar el que ens toqui viure amb acceptació? En parlem amb el Daniel Gabarró, autor de "El dolor és amor retingut", coescrit amb l'especialista en el perdó Daniel Lumera España, que també ens farà una reflexió, i amb la Monia Presta, psicòloga-sexòloga, autora d'"Apláudete a ti mismo". I acabarem el programa amb el "Bloc de notes" de l'Àlex Rovira.

 • Quadern de notes
  Escolta àudio

  Quadern de notes

 • L'art de demanar
  Escolta àudio

  L'art de demanar

  A "L'ofici de viure" parlem de l'art de demanar. Quin és l'art de demanar? Com hem de demanar per aconseguir objectius? I com ens hem de demanar a nosaltres mateixos? En parlarem amb la Silvia Bueso Sardinero, coach especialitzada en l'art de demanar, demanòloga i autora del llibre "El arte de pedir"; i amb la Gemma Soler Raspall, màster en Coaching, té 15 anys d'experiència en desenvolupament personal i professional i lidera la seva empresa, S360 graus creixement interior. Sentirem per començar la reflexió del coach Joan Quintana, i acabarem el programa amb l'espai de creixement personal del Sergi Torres.

 • Sergi Torres
  Escolta àudio

  Sergi Torres

 • Any nou, vida nova?
  Escolta àudio

  Any nou, vida nova?

  A "L'ofici de viure", "Any nou, vida nova?". Com podem deixar anar allò que ens està limitant? Cal tancar etapes? Coincidint amb el nou any, com ens podem obrir a noves experiències? Com podem fer realitat, aquest any sí, els nostres somnis? En parlarem amb la psicòloga, naturòpata i "coach" Olga Barceló i amb Hermínia Gomà, llicenciada en Psicologia, fundadora i directora general de l'Institut Gomà, i autora del llibre "Autoestima para vivir". Escoltarem per començar el director d'Espacio Interior, Antonio Jorge Larruy, autor de "Viure sense pensar, viure en plenitud", i acabarem el programa amb el bloc de notes d'Àlex Rovira.

 • Quadern de notes
  Escolta àudio

  Quadern de notes

 • Les tres joies del budisme
  Escolta àudio

  Les tres joies del budisme

  A "L'ofici de viure" ens preguntem quines són les tres joies del budisme. Quines són les ensenyances que podem extreure de la història de Buda? Què és el despertar i com es pot aconseguir segons el budisme? En parlem amb l'escriptor i editor de Kairós Agustí Pániker, autor de llibres com "El Jainismo", "Índika", "Els sikhs", "El somni de Shitala", "La societat de castes", i ara "Las tres joyas, el buda, su enseñanza y la comunidad". Escoltarem per començar la reflexió del doctor en Filosofia Vicente Merlo, autor de "Sabiduria y gratitud", "Meditar en el hinduismo y el budismo" i "Plenitud radiante, meditando juntos". I acabarem el programa amb l'espai de creixement personal de Sergi Torres.

 • Sergi Torres
  Escolta àudio

  Sergi Torres