TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 2524 resultats.

 • Mindful Travel
  Escolta àudio

  Mindful Travel

  A "L'ofici de viure" parlem del mindful travel. Ens preguntarem què és el mindful travel, quina és la relació entre viatge i creixement personal? Quina és l'actitud mindful travel quan viatgem? Com ens podem obrir a les experiències que apareixen durant el viatge amb atenció plena? Es tracta d'una experiència que cada vegada demanen més viatgers: mindful travel. En parlem amb Edgar Tarrés Falcó - Mindfulkit que dirigeix el postgrau de Turisme i Espiritualitat de la Fundació Universitat de Girona; i amb Mar Furró, responsable de turisme sostenible de l'agència Tarannà Viajes con Sentido. Sentirem per començar la reflexió de Jimmy Pons, expert en innovació turística i mindfulness. I acabarem el programa amb el "Bloc de notes" de l'Àlex Rovira.

 • Quadern de notes
  Escolta àudio

  Quadern de notes

 • Sergi Torres
  Escolta àudio

  Sergi Torres

 • L'art i l'experiència contemplativa
  Escolta àudio

  L'art i l'experiència contemplativa

  A "L'ofici de viure" parlem de l'art i l'experiència contemplativa. Quina és l'experiència contemplativa que ens ofereix l'art? Com ens transforma? Fins a quin punt la seva pràctica i experiència estètica ens ajuda a descobrir-nos? En parlem amb Núria Molina Amate, llicenciada en filosofia; i la Doctora en belles arts Miriam Subirana Vilanova, autora entre d'altres de "Creatividad para reinventar tu vida". Escoltarem per començar la reflexió de l'Oriol Teixidor, coautor del llibre "La experiència contemplativa, en la mística, la filosofia y el arte"; i acabarem amb l'espai de creixement personal del Sergi Torres

 • "Aporta" o "aparta"
  Escolta àudio

  "Aporta" o "aparta"

  A "L'ofici de viure" "aporta" o "aparta". Ens preguntarem què hem d'apartar de la nostra vida per sentir més benestar? I com podem identificar allò que ens paralitza i ens impedeix fer la vida que volem? En parlarem amb les psicòlogues Nika Vázquez Seguí, autora del llibre "Aporta o aparta", i la psicòloga Assumpció Salat Bertran, autora d'"Omplir-se de saviesa". Sentirem per començar la reflexió de l'especialista en "mindfulness" Andrés Martín Asuero, i acabarem amb el bloc de notes d'Àlex Rovira.

 • Quadern de notes
  Escolta àudio

  Quadern de notes

 • Meditació a l'empresa
  Escolta àudio

  Meditació a l'empresa

  A "L'ofici de viure" parlarem de la pràctica de la meditació a les empreses. Què canvia en una empresa amb la introducció de la meditació? Quins paràmetres hi ha que mesurin aquests canvis? Com pot afavorir el benestar dels treballadors i de la direcció? Com pot ajudar en la presa de decisions la pràctica de la meditació? O millorar el rendiment d'una empresa? En parlem amb Josep Maria Clopés, especialista en meditació i fundador d'Executive Meditation, que promou la inclusió de tècniques de meditació avançada en la vida quotidiana personal i professional. Per començar escoltarem la reflexió del coach Daniel Gabarró, autor d'"Espiritualitat i empresa", i acabarem el programa amb l'espai de creixement personal del Sergi Torres

 • Sergi Torres
  Escolta àudio

  Sergi Torres

 • La importància de sentir totes les emocions
  Escolta àudio

  La importància de sentir totes les emocions

  Aquest diumenge a "L'ofici de viure" parlarem de la importància de sentir totes les emocions, les anomenades agradables i desagradables. Què diuen totes les emocions de nosaltres? Quines pistes ens aporten? Quina és la relació entre els pensaments i les emocions? En parlem amb dues psicòlogues: Jenny Moix, autora de "Mi mente sin mi", i amb la sexòloga Sonia Cervantes, autora d'"Intensamente: recetas psicológicas sencillas para superar el dia a dia". Començarem escoltant la reflexió de la psicòloga Mercè Conangla. I acabarem el programa amb el "Bloc de notes", d'Àlex Rovira.

 • El camí del cor
  Escolta àudio

  El camí del cor

  Aquest dissabte a "L'ofici de viure" parlem del camí del cor. Ens preguntarem què és el Sat Chit Ananda o camí del cor. Com es pot despertar la intel·ligència del cor? Quins són els beneficis de cultivar el Sat Chit Ananda? I quines postures de ioga o meditacions ens hi poden ajudar? Amb Alexis Racionero, doctor en Història de l'Art, professor de ioga i autor de "Darshan", i la mestra zen Berta Meneses. Escoltarem, per començar, la periodista i coordinadora del cicle Espiritualitat i Naturalesa Humana de l'Institut Gestalt, Cristina Hernández, i acabarem amb l'espai de creixement personal de Sergi Torres

 • Sergi Torres
  Escolta àudio

  Sergi Torres

 • L'autocompassió
  Escolta àudio

  L'autocompassió

  A "L'ofici de viure" parlem de l'autocompassió. Ens preguntarem com podem desenvolupar una actitud amable amb nosaltres mateixos i substituir l'autocrítica per l'autocompassió. Quins són els beneficis de l'autocompassió? Com la podem cultivar? En parlem amb la coach María Pilar Casanova, experta en mindfulness i Joelle Cervera, psicòloga. Escoltarem per començar la reflexió de la mestra zen Berta Meneses i acabarem el programa amb el Bloc de Notes de l'Àlex Rovira.

 • El món de Murakami
  Escolta àudio

  El món de Murakami

  A L'ofici de Viure parlem del món de Murakami. El món de l'escriptor japonès Haruki Murakami transcorre entre la realitat i els somnis. Un món, en bona part, oníric. Amb una visió de la vida surrealista, i amb elements paranormals. Parlarem també del Japó segons Murakami. I ho farem amb la doctora en filologia catalana Makiko Fukuda, professora del Departament de Traducció i d'Interpretació i d'Estudis de l'Àsia Oriental de la Universitat Autònoma de Barcelona des de fa 16 anys; i Albert Nolla, llicenciat en Traducció i Interpretació, traductor literari del japonès i de l'anglès al català, Premi Ciutat de Barcelona de traducció al català per la traducció de "Tòquio blues" de Haruki Murakami i Premi Vidal Alcover per la traducció dels contes de Ryunosuke Akutagawa. Per començar, escoltarem la reflexió de l'escriptor Francesc Miralles, autor d'"Ichigo ichie". I acabarem el programa amb l'espai de creixement personal de Sergi Torres.

 • El veganisme
  Escolta àudio

  El veganisme

  A "L'ofici de viure" parlem del veganisme. Què defensa? Quines són les diferències amb el vegetarianisme? Quins són els beneficis o no per a la salut? I per l'estat emocional i psicològic de la persona? I Com afavoreix aquesta alimentació vegana el planeta i el medi ambient? I sobretot, quins són els motius ètics que porten cada vegada més persones a ser veganes? En parlarem amb Marta Martínez, autora de "Guia para el vegano (Im) perfecto", que té a Instagram "Mi dieta vegana" amb una comunitat de més de 100.000 persones; i amb el Dr. especialista en medicina oriental Miquel Masgrau. Començarem escoltant la reflexió dl'Arantza Muñoz, tècnica superior dietista i autora del blog "Como ser vegano". I acabarem amb el "Bloc de notes" d'Àlex Rovira.

 • Quadern de notes
  Escolta àudio

  Quadern de notes