TOTS ELS ÀUDIOS

 • Curs d'introducció a la meditació
  Escolta àudio

  Curs d'introducció a la meditació

  Diu Josep Maria Clopés que els pensaments que tenim quan ens posem a meditar cal deixar-los fluir i que ens hem de limitar a observar-los. Els sorolls externs i l'entorn tampoc ens han d'influenciar en la nostra meditació, no hi tenen res a veure.

 • L'espai de creixement personal del Sergi Torres
  Escolta àudio

  L'espai de creixement personal del Sergi Torres

  El Sergi Torres ens parla de les pors col·lectives, com el coronavirus, a partir de la por d'una nena de 10 anys, que es va adonar que estava rebutjant aquesta por, i va entendre que la por podia ser una oportunitat per conèixer-nos a nosaltres mateixos; però a més obrir-nos a sentir la por ens enforteix, diu Sergi Torres a "L'ofici de viure".

 • Què és la cinesiologia?
  Escolta àudio

  Què és la cinesiologia?

  Fins a quin punt la cinesiologia pot ser una eina vàlida per contribuir al nostre benestar? La cinesiologia és una disciplina que ens permet conèixer els desequilibris (estrès) del nostre organisme a través del test neuromuscular, un test que facilita desxifrar els senyals que ens dona el nostre organisme per establir-hi un diàleg. A "L'ofici de viure" parlem de cinesiologia amb la doctora Rosa Figueres i amb el psicòleg clínic Jordi Mauri, formats en cinesiologia i directors d'Holos, Salut Integral, i el cinesiòleg Rubén Álvarez, terapeuta i creador de la cinesiologia unificada. A més, per començar escoltarem la reflexió de la periodista Esther Plana, formada en cinesiologia, i acabarem el programa amb l'espai de creixement personal de Sergi Torres.

 • Ioga per a embarassades
  Escolta àudio

  Ioga per a embarassades

  Per què serveix el ioga en les gestants? Fins a quin punt pot aconseguir que una embarassada se senti millor físicament i psicològica? En parlem amb la infermera i llevadora Isabel Coca, i amb Mònica Calvo, professora de ioga. Amb la reflexió de Carla d'Arnaude, que va practicar ioga durant l'embaràs, i amb el curs d'introducció a la meditació de Josep Maria Clopés.

 • Curs d'introducció a la meditació
  Escolta àudio

  Curs d'introducció a la meditació

  Josep Maria Clopés ens explica com podem gestionar els nostres pensaments durant la meditació perquè no es converteixin en una barrera.

 • Espai de creixement personal
  Escolta àudio

  Espai de creixement personal

  Sergi Torres ens parla del present. Diu que té de bo que és l'espai on mai fem tard. El present sempre transcendeix l'esperança.

 • Existeixen els objectes sagrats?
  Escolta àudio

  Existeixen els objectes sagrats?

  De vegades estem tan bloquejats que no sabem com sortir-nos-en. Per ajudar els seus pacients a aconseguir-ho, Mercedes Udaeta ha desenvolupat, amb objectes que diu que són sagrats, el mètode Tagdrol. Ens en parla amb Alícia Gasch, doctora en zimologia i pacient seva. També en tindrem una reflexió de la psicòloga Mònica Vargas i el testimoni d'una pacient del mètode. Acabarem amb l'espai de creixement personal de Sergi Torres.

 • Vendre productes des de l'amor
  Escolta àudio

  Vendre productes des de l'amor

  A "L'ofici de viure", parlem de com podem vendre productes des de l'amor. Maria Callizo, mentora de productes amb ànima, diu que hi ha tres amors per fer les vendes des de l'ànima: l'amor per tu, que valoris qui ets (valors i el que has aportat); l'amor pels teus serveis o productes (tu ho compraries?) i oferir productes que estimem, i l'amor pels teus clients, que els puguis oferir una solució al seu problema i donar l'opció a la persona que sigui la que tria. En parlem amb Joan Antoni Melé, president de la Fundació "Dinero y conciencia", membre del consell assessor de Triodos Bank i autor de "Dinero y conciencia", i Maria Callizo. Escoltarem la reflexió del xerpa espiritual i empresari Daniel Gabarró, autor d'"Eines de l'amor". I acabarem amb l'espai de creixement personal de Sergi Torres.

 • L'espai de creixement personal amb el Sergi Torres
  Escolta àudio

  L'espai de creixement personal amb el Sergi Torres

  L'especialista en creixement personal Sergi Torres ens explica a "L'ofici de viure" que establim els objectius sense saber què passarà després. Torres diu que establim uns objectius concrets "a priori" i després observem si els hem complert, i si no ho hem aconseguit ens podem sentir decebuts. El que passa, diu el Sergi Torres, és que no establim l'objectiu real. Tot té uns objectius, però nosaltres no els hauríem de posar, sinó descobrir-los.

 • Els mites sobre el gluten
  Escolta àudio

  Els mites sobre el gluten

  Què és exactament la celiaquia? Com és que ara se'n parla molt i abans no tant o gens? Ens ho expliquen Núria Pablos i Elisa Mora, que han escrit el llibre "Sin gluten y sin riesgos". Amb l'apunt de la nutricionista Anna Sauló i una reflexió la periodista Sílvia Creus, que és celíaca. Acabem amb el curs d'introducció a la meditació de Josep Maria Clopés.

 • Curs d'introducció a la meditació
  Escolta àudio

  Curs d'introducció a la meditació

  Josep Maria Clopés ens explica com incorporem la meditació al nostre dia a dia. Qualsevol moment és bo, però ell ens recomana posar-nos-hi a primera hora del matí, abans de dinar o a mitja tarda, que és quan tenim més lucidesa i capacitat mental.

 • Espai de creixement personal
  Escolta àudio

  Espai de creixement personal

  Sergi Torres ens parla de moments complicats, de situacions de crisi que se superen i que acaben representant grans aprenentatges.

 • La força dels pensaments d'amor
  Escolta àudio

  La força dels pensaments d'amor

  Fins a quin punt tenen força els nostres pensaments? Un pensament d'amor pot canviar el món? En traiem l'entrellat amb la coach Míriam Subirana i el periodista Enric Tintoré. A més, comptarem amb una reflexió de la voluntària de presons Mercè Mosoll i acabarem amb l'espai de creixement personal de Sergi Torres.

 • Curs d'introducció a la meditació
  Escolta àudio

  Curs d'introducció a la meditació

  Diu Josep Maria Clopés que no ens hem de concentrar en un mantra quan meditem, sinó tan sols pensar-hi de forma natural, perquè el mantra és una idea molt subtil i molt fina.

 • Els telòmers i l'esperança de vida
  Escolta àudio

  Els telòmers i l'esperança de vida

  Què són els telòmers i quina relació tenen amb la nostra esperança de vida? Què podem fer per mantenir-los en un estat òptim? Ens ho expliquen dos metges de medicina integrativa, Jorge Pérez Calvo i Sergio Abanades. També sentim una reflexió sobre el tema de la biomèdica Melina Lozano, i acabem amb el curs d'introducció a la meditació de Josep Maria Clopés.

Anar al contingut