Anar a la navegació principalAnar al contingut
L'ofici de viure

"L'ofici de viure": L'alimentació macrobiòtica

Durada: 53 min
06/12/2014
Diu el dtor. de l'Institut Macrobiòtic de Portugal i autor del llibre "Macrobiòtica: la revolución de la salud" que hem de tendir a una dieta predominantment vegetariana en la qual els cereals integrals, les verdures i llegums i la fruita són la base de l'alimentació. En parlarem amb l'especialista en medicina oriental Miquel Masgrau, i amb Josep Maria Villagrassa, naturòpata i un dels introductors al nostre país de la cuina macrobiòtica. Escoltarem també la reflexió del Dr. Jorge Pérez-Calvo, metge i que porta 30 anys investigant i practicant la medicina integrativa, i és autor de "Nutrición energética y salud", i les novetats dels Amics de l'Ofici de viure. I acabarem el programa amb els Mails d'Amor, amb l'escriptor Jordi Llavina, i la psicòloga Joëlle Cervera.

Àudios