"L'ofici de viure": Com tenir una dieta alcalina en el dia a dia
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge

"L'ofici de viure": Com tenir una dieta alcalina en el dia a dia

Per tenir bona salut s'aconsella prendre 80% d'aliments alcalinitzants (aliments frescos i naturals, d'origen vegetal i de conreu ecològic), per un 20% lleugerament acidificants (sucre, refrescos, la carn, la llet i derivats, i tots els productes d'origen animal, els cereals i farines refinats, aliments envasats, alcohol, tabac i molts fàrmacs). En parlarem amb el Dr. Miquel Masgrau, especialista en medicina oriental, i amb Lídia Blánquez, terapeuta nutricionista especialista en diagnòstic metabòlic. Escoltarem també la reflexió de la Dra. Odile Fernandez, autora del llibre "Alimentación y vida anticáncer". I acabarem el programa amb l'espai de creixement personal de Sergi Torres, i el Bloc de notes de l'Àlex Rovira.

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS