TOTS ELS ÀUDIOS

 • L'espai de creixement personal amb Sergi Torres
  Escolta àudio

  L'espai de creixement personal amb Sergi Torres

  Sergi Torres explica avui a "L'ofici de viure" l'anècdota d'una persona que es va obrir a compartir el seu procés de deteriorament amb l'edat, i a partir d'aquí ens parla de la importància d'incloure a la vida també els processos finals.

 • Conviure amb les manies
  Escolta àudio

  Conviure amb les manies

  Amb Fernando Trias de Bes i Tomàs Navarro parlem de les manies, de les pròpies i de les alienes. Com podem conviure amb les manies dels altres? També comptem amb el curs de neurocal·ligrafia de Joaquim Valls.

 • Curs de neurocal·ligrafia amb Joaquim Valls
  Escolta àudio

  Curs de neurocal·ligrafia amb Joaquim Valls

  Avui sabrem com afecta la cal·ligrafia a la nostra manera de viure.

 • Espai de creixement personal amb Sergi Torres
  Escolta àudio

  Espai de creixement personal amb Sergi Torres

  Parlem de la imaginació com a eina per anar més enllà del present.

 • La vida segons Isha
  Escolta àudio

  La vida segons Isha

  Parlem amb la mestra espiritual Isha, que té una trajectòria ben curiosa: va començar sent entrenadora de cavalls d'alta competició, va continuar sent cantant, i avui és una de les mestres espirituals més reconegudes de l'Amèrica llatina. I també comptem amb l'espai de creixement personal de Sergi Torres.

 • Desempallegar-nos de coses i relacions supèrflues
  Escolta àudio

  Desempallegar-nos de coses i relacions supèrflues

  Ens preguntarem a "L'ofici de viure" com podem saber què és essencial i què no a les nostres vides, i com podem identificar el que és superflu i com ho podem deixar anar. En parlarem amb la psicòloga, "coach" i terapeuta Olga Barceló i amb Hermínia Gomà, fundadora i directora de l'Institut Gomà i autora dels llibres "Autoestima para vivir" i "La gran guia del coaching teleológico". Començarem escoltant la psicòloga Assumpció Salat i acabarem el programa amb el curs de neurocal·ligrafia amb Joaquim Valls.

 • El curs de neurocal·ligrafia amb Joaquim Valls
  Escolta àudio

  El curs de neurocal·ligrafia amb Joaquim Valls

  A "L'ofici de viure" fem un curs de neurocal·ligrafia amb el Dr. Joaquim Valls. Avui ens parla del que diu la nostra signatura sobre la nostra manera de ser, i com el fet de canviar la nostra signatura pot ajudar-nos a modificar la nostra manera de ser

 • El bon "coaching"
  Escolta àudio

  El bon "coaching"

  En plena moda del "coaching" i amb tanta oferta, parlem del bon "coaching", és a dir, de com podem destriar el gra de la palla. Amb Cris Bolívar, creadora del sistema Coaching Essencial, i amb Sílvia Bofarull i Aniol Quer, que es dediquen al benestar personal des de Growlia. Amb la salutació de Sergi Mora, director de Coachingbarcelona.cat, i l'espai de creixement personal de Sergi Torres.

 • Els orígens de la paraula "servir"
  Escolta àudio

  Els orígens de la paraula "servir"

  Sabíeu que la paraula "servir" ve d'"ofici"?

 • L'estrès, diferents maneres de gestionar-lo
  Escolta àudio

  L'estrès, diferents maneres de gestionar-lo

  Amb la naturòpata Marta Marcè i el doctor Miquel Masgrau, ens ocuparem de l'estrès. De fins a quin punt hi ha un estrès bo i un estrès dolent. I de les diferents formes de gestionar-lo. Això ho farem amb la salutació d'Ana Lombard, que acaba de treure el llibre #PositivEstress. També tindrem el curs de neurocal·ligrafia de Joaquim Valls

 • Curs de neurocal·ligrafia
  Escolta àudio

  Curs de neurocal·ligrafia

  Relacionem ment i escriptura amb Joaquim Valls.

 • Abraçar la pitjor versió d'un mateix
  Escolta àudio

  Abraçar la pitjor versió d'un mateix

  Sergi Torres, a l'espai de creixement personal, ens parla avui de com podem abraçar la pitjor versió de nosaltres mateixos

 • La meditació, tecnologia del segle XXI?
  Escolta àudio

  La meditació, tecnologia del segle XXI?

  Aquest dissabte a "L'ofici de viure" ens preguntarem si la meditació és la tecnologia del segle XXI. Quins canvis hi ha al nostre cervell quan meditem? Andrés Ibáñez ha escrit que la meditació és un instrument de transformació de la persona que ens aporta pau, salut i silenci, però a més a més és una eina d'allò més eficaç al món de l'empresa. Fins a quin punt meditar ens fa més eficaços? En parlarem amb Josep Maria Clopés, fundador d'Executive Meditation, que promou la inclusió de tècniques de meditació avançada en la vida quotidiana personal i professional; i amb Míriam Subirana, doctora en Belles Arts i professora de meditació. I acabarem el programa amb l'espai de creixement personal de Sergi Torres.

 • No hem d'estar sempre motivats
  Escolta àudio

  No hem d'estar sempre motivats

  Què passa si no estem motivats? Quina és la diferència entre tenir una motivació i un motiu per fer alguna cosa? En parlem amb el psicòleg i coach Xavier Guix i la psicòloga Laura Estrada. Amb una reflexió del psicòleg del SEM Andrés Cuartero i l'espai de neurocal·ligrafia de Joaquim Valls.

 • Neurocal·ligrafia amb Joaquim Valls
  Escolta àudio

  Neurocal·ligrafia amb Joaquim Valls

  Curs de "L'ofici de viure"

Anar al contingut