TOTS ELS ÀUDIOS

 • L'espai de creixement espiritual del Sergi Torres
  Escolta àudio

  L'espai de creixement espiritual del Sergi Torres

  Diu Sergi Torres a "L'ofici de viure" que acostumem a fer les coses esperant un resultat, per pressions personals i professionals; i el que és interessant és descobrir que hi ha un desig ocult de recompensa, però no hi ha cap forma a la natura que funcioni esperant aquest desig de recompensa. I quan ens adonem d'aquest desig ocult de recompensa i el deixem anar, comencem a viure al present, diu Sergi Torres.

 • Fer les empreses més femenines
  Escolta àudio

  Fer les empreses més femenines

  Com podem fer les empreses més femenines? Com podem trobar l'equilibri entre el que és masculí i el que és femení? Què és un lideratge inclusiu i conscient? En parlarem a "L'ofici de viure" amb el psicòleg Joan Quintana, autor de "Relaciones poderosas", i amb Mercè Brey i Victoria Yasinetskaya, coautores del llibre "Alfas & Omegas" . I acabarem el programa amb l'espai de creixement personal de Sergi Torres.

 • El sentit de les relacions
  Escolta àudio

  El sentit de les relacions

  A "L'ofici de viure" parlem del sentit de les relacions. Amb la doctora en Psicologia Mireia Darder i el director d'Espacio Interior, Antonio Jorge Larruy, parlem de quin és el veritable sentit de les relacions. Quin paper tenen a les nostres vides les relacions satisfactòries i les insatisfactòries? Per què hi ha tants conflictes en les relacions? I quin és el secret per tenir bones relacions? Començarem amb la reflexió de la psicòloga i "coach" Joana Frigole, i acabarem amb el curs de neurocal·ligrafia de Joaquim Valls.

 • Curs de neurocal·ligrafia amb Joaquim Valls
  Escolta àudio

  Curs de neurocal·ligrafia amb Joaquim Valls

  Avui Joaquim Valls al curs de neurocal·ligrafia de "L'ofici de viure" ens parla de l'autoestima i de com, a partir de redefinir la firma, podem millorar el nostre autoconcepte.

 • Espai de creixement personal amb Sergi Torres
  Escolta àudio

  Espai de creixement personal amb Sergi Torres

  Sergi Torres ens parla, a l'espai de creixement personal de "L'ofici de viure", de la singularitat, del fet que la vida és un espai comunitari però que ens costa viure-ho així.

 • Seguir la veu interior, amb Christian Felber
  Escolta àudio

  Seguir la veu interior, amb Christian Felber

  Christian Felber, impulsor de l'economia del bé comú, explica a "L'ofici de viure" com pren decisions i fa projectes a partir del que en diu "la veu interior". Ens explica també com l'escolta, aquesta veu, i quines diferències i semblances hi ha amb el llenguatge del cor. Sentirem per començar Martí Olivella, president de Nova, Centre per a la Innovació Social, i autor del pròleg al llibre de Christian Felber "L'economia del bé comú". I acabarem amb l'espai de creixement personal del Sergi Torres.

 • Per què no soc políticament correcte?
  Escolta àudio

  Per què no soc políticament correcte?

  Amb el filòsof Francesc Torralba i l'antropòleg Josep Maria Fericgla, ens preguntem per què quan parlem clar espantem els altres i per què les veritats ofenen en segons quins casos. Comptem també amb una reflexió de la psicòloga Sílvia Congost i amb el curs de neurocal·ligrafia de Joaquim Valls.

 • Curs de neurocal·ligrafia amb Joaquim Valls
  Escolta àudio

  Curs de neurocal·ligrafia amb Joaquim Valls

  Ens explica Joaquim Valls que el canvi de lletra canvia la personalitat. I que l'autosuggestió també pot fer-ho.

 • Tensió versus atenció
  Escolta àudio

  Tensió versus atenció

  La tensió és l'absència de l'atenció. Són, doncs, dues idees contraposades?

 • La humilitat, com es pot cultivar?
  Escolta àudio

  La humilitat, com es pot cultivar?

  Fins a quin punt es pot cultivar i aprendre la humilitat? Quins beneficis ens aporta a nosaltres i a la gent que ens envolta? En parlem amb la monja Berta Meneses, mestra zen, i amb Guen Lochani, mestra budista. Ens en dona també la seva opinió el psicòleg i escriptor Xavier Guix. I acabem el programa amb l'espai de creixement personal de Sergi Torres.

 • Descobrim l'amor amb Sergi Torres
  Escolta àudio

  Descobrim l'amor amb Sergi Torres

  L'amor és el repte dels nostres temps. Avui ens preguntem com és que no ens dediquem a descobrir realment què és.

 • Hinduisme per a la vida moderna
  Escolta àudio

  Hinduisme per a la vida moderna

  Amb el monjo i mestre hinduista Swami Satyananda Saraswati i amb el professor de ioga Naren Herrero, ens demanem quines pràctiques i eines de l'hinduisme ens poden ser útils per a la nostra vida moderna. Acabem amb l'espai de creixement personal de Sergi Torres.

 • L'experiència d'allò sagrat
  Escolta àudio

  L'experiència d'allò sagrat

  Què és i què no és sagrat? I com es pot romandre en aquesta experiència? Parlem a "L'ofici de viure" amb l'antropòleg i teòleg Xavier Melloni, que ens presenta el llibre "Perspectivas del absoluto". Amb ell parlem de diferents maneres d'anomenar i d'interpretar allò sagrat, l'absolut, a través de les religions, i de com fer-ho nostre. Sentim per començar el sacerdot i escriptor Pablo d'Ors, i acabem el programa amb el curs de neurocal·ligrafia de Joaquim Valls.

 • Curs de neurocal·ligrafia amb Joaquim Valls
  Escolta àudio

  Curs de neurocal·ligrafia amb Joaquim Valls

  El Dr. Joquim Valls ens explica a "L'ofici de viure" quines són les set regles de l'autogestió pedagògica, i com les podem aplicar en el nostre dia a dia.

 • Gestió emocional en viu i en directe
  Escolta àudio

  Gestió emocional en viu i en directe

  Què vol dir fer una gestió emocional en viu i en directe? En parlarem a "L'ofici de viure" amb el professor de "mindfulness" Manel Saltor, que diu que cada cop que ens veiem arrossegats per pensaments i respostes condicionats per un conjunt d'emocions, tenim la llibertat de sortir d'aquest esclavatge i, així, generar estats mentals més beneficiosos que ens permetin viure una vida amb més pau, compassió, llibertat i amor. En parlarem també amb la psicòloga clínica Laia Montserrat. Començarem amb la reflexió del psicòleg i "coach" Lluís Sanmiquel, i acabarem el programa amb l'espai de creixement personal del Sergi Torres.

Anar al contingut