TOTS ELS ÀUDIOS

 • Benvinguts al món de les possibilitats
  Escolta àudio

  Benvinguts al món de les possibilitats

  Com podem ser conscients de les oportunitats que se'ns ofereixen ara mateix? En parlem amb la psicòloga Laura del Caño i amb Manel Saltor. Amb una salutació de la filòsofa Begoña Roman i el curs d'introducció a la meditació de Josep Maria Clopés.

 • Curs d'introducció a la meditació
  Escolta àudio

  Curs d'introducció a la meditació

  Ens diu Josep Maria Clopés que el procés de meditar és un procés natural cap al silenci, quan tot tendeix a calmar-se.

 • Espai de creixement personal
  Escolta àudio

  Espai de creixement personal

  Sergi Torres ens parla de les intromirades i de la introcoherència: ens hem de descobrir nosaltres mateixos i ser capaços de tenir un pensament cognitiu unit amb el sentiment i l'acció.

 • Com podem crear oportunitats d'èxit professional
  Escolta àudio

  Com podem crear oportunitats d'èxit professional

  Com podem aconseguir el que busquem, allò que volem assolir a la feina? En parlem amb l'especialista en marca personal i caçatalents Arancha Ruiz, que ens presenta el seu llibre "Ahora o nunca". A més, sentirem una salutació de l'assessor i formador d'equips Xavier Borràs, i acabarem amb l'espai de creixement personal de Sergi Torres.

 • Què podem aprendre dels superherois?
  Escolta àudio

  Què podem aprendre dels superherois?

  A "L'ofici de viure" parlem de què podem aprendre dels superherois. Els superherois estan disposats a donar-ho tot, són únics, tenen un propòsit i s'enfoquen en allò que els afegeix valor. En parlarem amb l'aventurer Albert Bosch, autor de "L'explorador del futur", i amb la coach Magda Barceló, autora de "Tu vida épica". Escoltarem per començar l'escriptora i psicòloga Susanna Isern, autora d'"El gran llibre dels superpoders", i acabarem amb l'espai de meditació amb el Josep Maria Clopes.

 • Curs d'introducció a la meditació
  Escolta àudio

  Curs d'introducció a la meditació

  Amb Josep Maria Clopés fem el Curs d'introducció a la meditació a "L'ofici de viure". La mecànica de la meditació, segons el Raja Ioga, és agafar un pensament conscient, i anar experimentant nivells de menys excitació fins que es produeixi una mena de col·lapse. L'acte de meditar és portar la ment conscient a penetrar a la ment subconscient, on hi ha la consciència en estat pur, d'on emergeix l'energia, i el potencial infinit de la nostra consciència creativa.

 • Lliçons de vida amb el Dr. Samarra
  Escolta àudio

  Lliçons de vida amb el Dr. Samarra

  Diu el Dr. Miquel Samarra que l'amor és una energia de síntesi que engloba i inclou a nivell planetari. Quan utilitzem l'energia de l'amor, i de la saviesa, podem ajudar la persona a sentir-se com una unitat; si no, vivim sempre dissociats i això ens genera molt de conflicte. Com podem viure des de l'amor? En parlem a "L'ofici de viure" amb el Dr. Miquel Samarra, que proposa començar pel nostre entorn immediat: la família i la feina. Escoltarem, per començar, la doctora en Metafísica Anji Carmelo, de la Fundació Merry Life, i acabarem el programa amb l'espai de creixement personal del Sergi Torres.

 • Espai de creixement personal del Sergi Torres
  Escolta àudio

  Espai de creixement personal del Sergi Torres

  A "L'ofici de viure", Sergi Torres ens porta un llibre, "Los Introhéroes", que ha escrit amb la Montse Adell, un llibre que convida a ajuntar pares i fills per treballar-lo, i per aprendre a plantejar i resoldre problemes. El llibre planteja que no té sentit intentar sempre ser un superheroi, sinó que el que cal és descobrir la nostra part interna que ens fa humans.

 • Curs d'introducció a la meditació
  Escolta àudio

  Curs d'introducció a la meditació

  Josep Maria Clopés ens explica que la meditació va més enllà de la tècnica; que, quan meditem, es tanquen els ulls i la ment s'obre al silenci profund de la consciència.

 • Saps estar sola, o sol?
  Escolta àudio

  Saps estar sola, o sol?

  Què vol dir acceptar la solitud i en quins casos és necessari acceptar-la? En parlem amb les psicòlogues Sílvia Congost i Olga Barceló, que diu que no s'espatlla ni es perd la vida pel fet de retirar-te. Que no es perden ni oportunitats ni amistats. A més, escoltarem una salutació de la també psicòloga Jenny Moix, i el curs de meditació amb Josep Maria Clopés.

 • Hi ha coses que més val no canviar-les
  Escolta àudio

  Hi ha coses que més val no canviar-les

  Els canvis ens costen, però les transformacions ens fan pànic. Tanmateix, de vegades és preferible començar de zero. Així ens adonem que en realitat no sabem res, i les idees que ens surten poden ser revolucionàries.

 • La força interior
  Escolta àudio

  La força interior

  "Potser no l'encerto però segur que no fallo". Aquesta frase de l'expert en tir amb arc japonès Javier Parrilla és el punt de partida per parlar amb ell i amb la psicòloga Laia Montserrat de la força interior. Per què serveix? Com podem cultivar-la? Ens ajuda a arrodonir-ho amb una breu reflexió la també psicòloga Assumpció Salat. I comptarem, com cada dissabte, amb l'Espai de Creixement personal de Sergi Torres.

 • Espai de Creixement personal de Sergi Torres
  Escolta àudio

  Espai de Creixement personal de Sergi Torres

  Si volem canviar la nostra personalitat, ens hem de situar en l'àmbit de la transformació.

 • Com podem gestionar la decepció?
  Escolta àudio

  Com podem gestionar la decepció?

  Ens marquem uns objectius massa ambiciosos? Com es fa per no enfonsar-se quan alguna cosa ens decep? Parlem de com gestionar la decepció amb el psicòleg i escriptor Antoni Bolinches, i l'experta en gestió d'empreses i màrqueting Laura Ribas. A més, comptem amb l'espai de creixement personal de Sergi Torres i la salutació de la psicòloga i coach Cris Bolívar.

 • Curs d'introducció a la meditació
  Escolta àudio

  Curs d'introducció a la meditació

  Josep Maria Clopés ens introdueix en la meditació. Diu que és la creació d'un estat mental i físic, silenciós i de plena consciència.

Anar al contingut