TOTS ELS ÀUDIOS

 • Els tres superpoders
  Escolta àudio

  Els tres superpoders

  A "L'ofici de viure" parlem dels tres superpoders, amb el Dr. Mario Alonso Puig, autor, entre d'altres, de "Reinventar-se" i "Tus tres superpoderes, para lograr una vida más sana, prospera y feliz", ens parla del que per ell són els tres superpoders que tots tenim: del cor, del cap i de les mans. Quina és la importància de l'exercici físic? Un dels tres superpoders. I de nodrir-nos bé? L'altre superpoder. I quina és la importància d'estar en sintonia amb el nostre rellotge biològic. Sentirem per començar la reflexió de la psicòloga Jenny Moix i acabarem el programa amb el "Bloc de notes" de l'Àlex Rovira.

 • Quadern de notes
  Escolta àudio

  Quadern de notes

 • La coherència cardíaca
  Escolta àudio

  La coherència cardíaca

  A "L'ofici de viure" parlem de la coherència cardíaca amb el Dr. Manel Ballester. Com afecten els nostres estats emocionals a la coherència del cor? Com ens beneficia la coherència cardíaca? I com podem detectar quins són els hàbits que ens causen incoherència cardíaca? Sentirem per començar la reflexió de la doctora en Biomedicina Ana María Oliva, autora de "Lo que tu luz dice". I acabarem el programa amb l'espai de creixement personal del Sergi Torres.

 • Sergi Torres
  Escolta àudio

  Sergi Torres

 • La programació neurocal·ligràfica
  Escolta àudio

  La programació neurocal·ligràfica

  A "L'ofici de viure" parlem de la programació neurocal·ligràfica amb el doctor Joaquim Valls, especialista en programació neurocal·ligràfica i autor del llibre "Manual-mente: Reinvéntate con el nuevo coaching neurocaligráfico". Ens preguntarem què diuen de nosaltres la nostra cal·ligrafia i la nostra signatura, i fins a quin punt transformar la nostra escriptura pot millorar la nostra vida. Sentirem per començar la reflexió de Manuel Ramírez, director de l'Instituto Kimmon per a l'entrenament de la intel·ligència emocional. I acabarem el programa amb l'espai de creixement personal de Sergi Torres.

 • Quadern de notes
  Escolta àudio

  Quadern de notes

 • Eines per tornar al present
  Escolta àudio

  Eines per tornar al present

  A "L'ofici de viure" parlem d'eines per tornar al present. Amb una mestra budista, Guen Lochani, mestra resident del centre de meditació Kadampa, i amb la professora i creadora del Taller de Ioga de Premià de Mar, Mònica Calvo, parlem d'eines pràctiques per tornar al present: la respiració, els mantres, la meditació, el ioga i el contacte amb el cos. Sentirem per començar la reflexió de la Maria Àngels Farreny, creadora de Natura Respira 3.0: Escola Europea de Respiració. I acabarem el programa amb el "Bloc de notes" de l'Àlex Rovira.

 • Com podem evitar els conflictes?
  Escolta àudio

  Com podem evitar els conflictes?

  A "L'ofici de viure" parlem de com podem evitar els conflictes. Diu l'enginyer i físic Bernard Rouch, expert en teràpies egípcies essènies, que quan discrepem d'algú sempre hem d'assumir la responsabilitat de les nostres sensacions i sentiments, i no culpar l'adversari de les nostres respostes emocionals. De com podem evitar els conflictes en parlarem amb Bernard Rouch. Per començar sentirem la terapeuta Mar Hernando, i acabarem el programa amb l'espai de creixement personal del Sergi Torres.

 • Sergi Torres
  Escolta àudio

  Sergi Torres

 • Caça de bruixes amb bones intencions
  Escolta àudio

  Caça de bruixes amb bones intencions

  A "L'ofici de viure" parlem de la caça de bruixes amb bones intencions. En parlarem amb la psicòloga Begoña Odriozola Farré i amb el psicòleg Rafael Santandreu, autor de llibres com "L'art de no amargar-se la vida" i "Les ulleres de la felicitat", que també diu haver patit caces de bruixes amb les millors intencions. Què és una caça de bruixes contemporània? Quin és el límit entre la denúncia necessària per produir canvis en la nostra societat i les caces de bruixes amb bones intencions? I què podem fer per no alimentar el foc i ser constructius en els nostres missatges, sobretot a través de les xarxes socials? Sentirem, per començar, la reflexió del psicòleg Joan Garriga i acabarem amb el "Bloc de notes" de l'Àlex Rovira.

 • Quadern de notes
  Escolta àudio

  Quadern de notes

 • Sergi Torres
  Escolta àudio

  Sergi Torres

 • Recuperar-se de l'abús
  Escolta àudio

  Recuperar-se de l'abús

  A "L'ofici de viure" parlem de la manera de recuperar-se de l'abús. Què és la societat de l'abús? Per què se silencien encara ara els abusos? I, sobretot, com es pot ajudar a sanar una persona víctima dels abusos sexuals? En parlem amb la doctora en Psicologia Mireia Darder, autora de "La sociedad del abuso", i amb el també psicòleg clínic Mario Salvador. Començarem amb la reflexió de la terapeuta Gestalt Eugènia Gallifa. I acabarem amb l'espai de creixement personal del Sergi Torres.

 • L'Alquímia de la paraula
  Escolta àudio

  L'Alquímia de la paraula

  A "L'ofici de viure" parlem de l'alquímia de la paraula. Què pot donar més autenticitat a les nostres paraules? I des d'on podem comunicar més i millor? En parlarem amb el filòsof Francesc Torralba, autor entre d'altres de "La interioridad habitada", i Mercè Brey, autora de "Eres lo mejor que te ha pasado. Quiérete". Sentirem per començar la reflexió de l'especialista en comunicació interpersonal Ferran Ramon-Cortes, i acabarem el programa amb el "Bloc de notes" d'Àlex Rovira.

 • Quadern de notes
  Escolta àudio

  Quadern de notes