TOTS ELS ÀUDIOS

 • Curs de neurocal·ligrafia amb Joaquim Valls
  Escolta àudio

  Curs de neurocal·ligrafia amb Joaquim Valls

  El Doctor Joaquim Valls ens parla a "L'ofici de viure" de per què és important educar l'inconscient, i quins canvis podem fer a partir de la neurocal·ligrafia per reeducar l'inconscient i potenciar els valors que considerem més essencials, com l'empatia o l'agraïment.

 • Consciència i societat distòpica
  Escolta àudio

  Consciència i societat distòpica

  L'economista i professor Emilio Carrillo ens presenta a "L'ofici de viure" el projecte Consciència i Societat Distòpica. La distòpia és l'antítesi de la utopia. La utopia descriu un món imaginari, idíl·lic i inexistent. Com a antònim de la utopia hi ha la distòpia, que es refereix a una societat també hipotètica, però indesitjable. La distòpia descriu un món imaginari, però devastador, alineant, destructor i sofrent. La crisi actual, una crisi sistèmica que és una oportunitat col·lectiva perquè la humanitat creixi en consciència, diu Emilio Carrillo. En parlarem i escoltarem també el Dr. José Alfonso Delgado i l'espai de creixement personal de Sergi Torres.

 • Espai de creixement personal del Sergi Torres
  Escolta àudio

  Espai de creixement personal del Sergi Torres

  Sergi Torres ens parla a "L'ofici de viure" del que per ell vol dir fluir amb la vida. En essència som vida, diu Sergi Torres, i tot el que flueix emergeix d'aquesta vida, i ho fa sense esforç, perquè la vida és natural.

 • Curs de neurocal·ligrafia amb Joaquim Valls
  Escolta àudio

  Curs de neurocal·ligrafia amb Joaquim Valls

  Avui parlem de lletres. Per exemple, segons com escrivim la "a", serem més capaços de delegar o de demanar favors.

 • Quan hem de tirar la tovallola?
  Escolta àudio

  Quan hem de tirar la tovallola?

  Moltes persones confonen la rendició amb la resignació. Per elles, la rendició té connotacions negatives. Què vol dir, rendir-se? I què vol dir, resignar-se? Quina és la diferència? En parlem amb Assumpció Salat i Mònica Fusté. Amb una reflexió del psicòleg esportiu Pep Marí i el curs de neurocal·ligrafia de Joaquim Valls.

 • Fluir en la vida
  Escolta àudio

  Fluir en la vida

  Sergi Torres ens explica que fluir en la vida és tot un repte avui. La vida ha passat a ser una mena de monstre amenaçador quan, en realitat, és un regal.

 • El dolç regust de la venjança
  Escolta àudio

  El dolç regust de la venjança

  Encara que sembli mentida, podem sentir plaer venjant-nos. I això està demostrat científicament, com ens expliquen el doctor Joaquim Valls i el doctor Lluís Aguado, catedràtic de la Universitat Complutense de Madrid. Avui en parlem. També tenim l'espai de creixement personal de Sergi Torres, i la reflexió que ens fa sobre tot plegat la psicòloga i sexòloga Monia Presta.

 • Curs de Neurocal·ligrafia amb Joaquim Valls
  Escolta àudio

  Curs de Neurocal·ligrafia amb Joaquim Valls

  Joaquim Valls ens explica avui com podem detectar el cansament psíquic d'una persona a través de la seva cal·ligrafia.

 • Com podem interpretar les casualitats?
  Escolta àudio

  Com podem interpretar les casualitats?

  Parlem amb Tristán Llop i Jordi Borràs de com podem interpretar les casualitats. Quin és el seu llenguatge? Què ens volen dir les sincronies o les casualitats significatives? Ens en fa també una reflexió personal el xerpa espiritual Daniel Gabarró, i acabem amb el curs de neurocal·ligrafia de Joaquim Valls.

 • Estem tocats per la vida
  Escolta àudio

  Estem tocats per la vida

  Quan descobrim l'essència de la vida, ens adonem que tot és Vida en majúscules.

 • Yijing o el llibre dels canvis
  Escolta àudio

  Yijing o el llibre dels canvis

  L'Yijing és el llibre que, al costat de la Bíblia, ha estat un dels més llegits arreu del món en els darrers vint segles. En parlem amb Alexis Racionero i Jordi Vilà, editor i traductor del llibre. També us oferim l'espai de creixement personal amb Sergi Torres i una reflexió de l'especialista en filosofia japonesa Raquel Bouso.

 • Curs de neurocal·ligrafia amb Joaquim Valls
  Escolta àudio

  Curs de neurocal·ligrafia amb Joaquim Valls

  Els missatges autosuggestius han de ser sempre positius perquè el cervell no entén la paraula "no".

 • Enamora't de tu
  Escolta àudio

  Enamora't de tu

  Diu la "coach" Magda Barceló que la relació amb nosaltres mateixos és la matriu a través de la qual ens relacionem amb el món, la manera de connectar amb el que realment ens dona sentit i que ens permet manifestar allò que hem vingut a fer. D'autoestima en parlarem àmpliament a "L'ofici de viure" amb Magda Barceló i la psicòloga Mati Segura. També tindrem el curs de neurocal·ligrafia amb Joaquim Valls.

 • No hi ha errors, només opcions
  Escolta àudio

  No hi ha errors, només opcions

  Sergi Torres ens explica que podem escollir el que volem davant de cada situació, que cadascuna és un repte.

 • Els beneficis del te kombutxa
  Escolta àudio

  Els beneficis del te kombutxa

  Parlem del te kombutxa amb el doctor Miquel Masgrau i amb Marta Vergés, especialista en dietètica i nutrició. Diu el doctor Masgrau que el consum del te kombutxa és mil·lenari i que a la Xina se'l coneix com el te de la immortalitat. Amb una reflexió i amb l'experta en nutrició Elvira Garcia, juntament amb l'espai de creixement personal de Sergi Torres.

Anar al contingut