TOTS ELS ÀUDIOS

 • Sergi Torres
  Escolta àudio

  Sergi Torres

 • Quadern de notes
  Escolta àudio

  Quadern de notes

 • Cuidar el cuidador
  Escolta àudio

  Cuidar el cuidador

  Aquest diumenge a "L'ofici de viure" parlem de cuidar el cuidador. Ens preguntarem quin és el preu de fer de cuidador, quina és l'oportunitat que ens ofereix tenir cura d'un ésser estimat malalt, i com es pot preservar la salut emocional i física d'un cuidador. En parlarem amb la psicòloga Jenny Moix; Anna Escolà, psicòloga de pal·liatius i docent de l'escola de cuidadors; i Marc Simó, subdirector general de la Fundació Bancària La Caixa. Escoltarem per començar la reflexió de Josep París, infermer especialista en infermeria geriàtrica. I acabarem el programa amb el "Bloc de notes" d'Àlex Rovira.

 • Quadern de notes
  Escolta àudio

  Quadern de notes

 • La meditació Vipassana
  Escolta àudio

  La meditació Vipassana

  Aquest dissabte a "L'ofici de viure" parlem de la meditació Vipassana. La meditació Vipassana no només és una tècnica de meditació, també és una filosofia de vida, i en parlarem amb Manel Saltor, autor del llibre "Mente abierta, vida plena", i amb el sociòleg Vicenç Alujas, autor de "Meditació immediata" i "Arquitectura de la calma". Escoltarem per començar el testimoni d'Oleguer Gispert, practicant de meditació Vipassana. I acabarem el programa amb l'espai de creixement personal del Sergi Torres.

 • Sergi Torres
  Escolta àudio

  Sergi Torres

 • Harmonitzar els txakres
  Escolta àudio

  Harmonitzar els txakres

  A "L'ofici de viure" parlem d'harmonitzar els txakres, centres d'energia del cos. Com són els txakres? Com funcionen? On estan localitzats? Com els podem harmonitzar? En parlarem amb la doctora en Antropologia Isabel Calpe, autora de "Qi Gong: Práctica corporal y pensamiento chino", i el doctor especialista en medicina oriental Miquel Masgrau. Sentirem, per començar, la doctora en Biomedicina Ana María Oliva, autora de "Lo que tu luz dice". I acabarem el programa amb l'espai de creixement personal del Sergi Torres.

 • Lideratge conscient
  Escolta àudio

  Lideratge conscient

  A "L'ofici de viure" parlem del lideratge conscient. Què implica el lideratge conscient? Com pot afavorir aquest lideratge la qualitat relacional dins una empresa o una organització? I què aporta la meditació al lideratge conscient? En parlem amb el psicòleg i coach Joan Quintana, autor de "Relaciones poderosas" i especialista en organitzacions relacionals, i Josep Maria Clopes, fundador d'Executive Meditation, que promou la inclusió de la meditació a la vida quotidiana i professional. Escoltarem per començar la reflexió del director de l'Institut d'Experts, Raimon Samsó, i acabarem el programa amb el "Bloc de notes" d'Àlex Rovira

 • Quadern de notes
  Escolta àudio

  Quadern de notes

 • Desig i plaer
  Escolta àudio

  Desig i plaer

  A "L'ofici de viure" parlem del desig i del plaer. Diu Ignacio Morgado Bernal, catedràtic de Psicobiologia, director de l'Institut de Neurociència de la Universitat Autònoma de Barcelona i autor de "Deseo y placer", que tendim a repetir tot el que ens produeix plaer. Ara bé, com funciona el plaer? I el desig? Què passa al nostre cervell quan sentim desig o plaer? En parlem amb Ignacio Morgado, i escoltem també la reflexió de la Dra. Rosa Casafont, autora de "Viatge al teu cervell emocional". I acabem el programa amb l'espai de creixement personal del Sergi Torres.

 • Sergi Torres
  Escolta àudio

  Sergi Torres

 • Les converses pendents
  Escolta àudio

  Les converses pendents

  A "L'ofici de viure" parlem de les converses pendents. Tots podem tenir converses pendents. Ens preguntarem com podem saber si tenim una conversa pendent amb una persona? Com la podem enfocar? I com ens podem alliberar de les converses pendents? En parlarem amb el psicòleg i coach Joan Quintana, autor del llibre "Relaciones poderosas", i amb l'especialista en comunicació interpersonal Ferran Ramon-Cortés autor de "La química de les relacions". Sentirem per començar la psicòloga Assumpció Salat i Bertran, autora del llibre "Omplir-se de saviesa" i acabarem el programa amb el "Bloc de notes" de l'Àlex Rovira.

 • Quadern de notes
  Escolta àudio

  Quadern de notes

 • Sergi Torres
  Escolta àudio

  Sergi Torres

 • Trobar les respostes que necessitem
  Escolta àudio

  Trobar les respostes que necessitem

  A "L'ofici de viure" parlem de trobar les respostes que necessitem. Ens preguntarem què és i com ens pot ajudar a fer canvis a la vida el coaching teleològic. De què ens hem de despendre? Com ens pot ajudar a ser qui volem? I què el diferencia d'altres coachings? En parlarem amb Herminia Gomà Quintillà, coach i autora del llibre "La gran guía del coaching teleológico" i fundadora i directora general de Institut Gomà; i la psicòloga Paula Folch, psicòloga i coach. Escoltarem per començar el doctor en psicologia Manuel Villegas, i acabarem el programa amb l'espai de creixement personal del Sergi Torres.