TOTS ELS ÀUDIOS

 • Vendre productes des de l'amor
  Escolta àudio

  Vendre productes des de l'amor

  A "L'ofici de viure", parlem de com podem vendre productes des de l'amor. Maria Callizo, mentora de productes amb ànima, diu que hi ha tres amors per fer les vendes des de l'ànima: l'amor per tu, que valoris qui ets (valors i el que has aportat); l'amor pels teus serveis o productes (tu ho compraries?) i oferir productes que estimem, i l'amor pels teus clients, que els puguis oferir una solució al seu problema i donar l'opció a la persona que sigui la que tria. En parlem amb Joan Antoni Melé, president de la Fundació "Dinero y conciencia", membre del consell assessor de Triodos Bank i autor de "Dinero y conciencia", i Maria Callizo. Escoltarem la reflexió del xerpa espiritual i empresari Daniel Gabarró, autor d'"Eines de l'amor". I acabarem amb l'espai de creixement personal de Sergi Torres.

 • L'espai de creixement personal amb el Sergi Torres
  Escolta àudio

  L'espai de creixement personal amb el Sergi Torres

  L'especialista en creixement personal Sergi Torres ens explica a "L'ofici de viure" que establim els objectius sense saber què passarà després. Torres diu que establim uns objectius concrets "a priori" i després observem si els hem complert, i si no ho hem aconseguit ens podem sentir decebuts. El que passa, diu el Sergi Torres, és que no establim l'objectiu real. Tot té uns objectius, però nosaltres no els hauríem de posar, sinó descobrir-los.

 • Els mites sobre el gluten
  Escolta àudio

  Els mites sobre el gluten

  Què és exactament la celiaquia? Com és que ara se'n parla molt i abans no tant o gens? Ens ho expliquen Núria Pablos i Elisa Mora, que han escrit el llibre "Sin gluten y sin riesgos". Amb l'apunt de la nutricionista Anna Sauló i una reflexió la periodista Sílvia Creus, que és celíaca. Acabem amb el curs d'introducció a la meditació de Josep Maria Clopés.

 • Curs d'introducció a la meditació
  Escolta àudio

  Curs d'introducció a la meditació

  Josep Maria Clopés ens explica com incorporem la meditació al nostre dia a dia. Qualsevol moment és bo, però ell ens recomana posar-nos-hi a primera hora del matí, abans de dinar o a mitja tarda, que és quan tenim més lucidesa i capacitat mental.

 • Espai de creixement personal
  Escolta àudio

  Espai de creixement personal

  Sergi Torres ens parla de moments complicats, de situacions de crisi que se superen i que acaben representant grans aprenentatges.

 • La força dels pensaments d'amor
  Escolta àudio

  La força dels pensaments d'amor

  Fins a quin punt tenen força els nostres pensaments? Un pensament d'amor pot canviar el món? En traiem l'entrellat amb la coach Míriam Subirana i el periodista Enric Tintoré. A més, comptarem amb una reflexió de la voluntària de presons Mercè Mosoll i acabarem amb l'espai de creixement personal de Sergi Torres.

 • Curs d'introducció a la meditació
  Escolta àudio

  Curs d'introducció a la meditació

  Diu Josep Maria Clopés que no ens hem de concentrar en un mantra quan meditem, sinó tan sols pensar-hi de forma natural, perquè el mantra és una idea molt subtil i molt fina.

 • Els telòmers i l'esperança de vida
  Escolta àudio

  Els telòmers i l'esperança de vida

  Què són els telòmers i quina relació tenen amb la nostra esperança de vida? Què podem fer per mantenir-los en un estat òptim? Ens ho expliquen dos metges de medicina integrativa, Jorge Pérez Calvo i Sergio Abanades. També sentim una reflexió sobre el tema de la biomèdica Melina Lozano, i acabem amb el curs d'introducció a la meditació de Josep Maria Clopés.

 • L'espai de creixement personal del Sergi Torres
  Escolta àudio

  L'espai de creixement personal del Sergi Torres

  A "L'ofici de viure", amb el Sergi Torres, parlem de l'autocontrol, que sovint associem a l'autorepressió i que està relacionat amb totes aqulles coses inconscients que volem controlar. L'autocontrol, diu el Sergi Torres, es basa en l'autoobservació, per veure des d'on estem fent això, i quin sentiment i pensament hi ha al darrere.

 • Hem oblidat que som u amb la natura
  Escolta àudio

  Hem oblidat que som u amb la natura

  El gener del 1854 el cap indígena Si'ahl, més conegut com a Seattle, va fer un eloqüent discurs explicant que la Terra i tot el que l'habita és sagrat i que no es pot vendre, en resposta a la petició de l'home blanc. Pel doctor en Filosofia Jordi Pigem, "el que avui anomenem ecologia és el nostre intent, parcial i tardà, de recuperar una relació sana i assenyada amb l'entorn natural, una relació que la majoria de pobles indígenes han sabut preservar durant mil·lennis". A "L'ofici de viure" el doctor en Filosofia Jordi Pigem dona les claus del discurs del líder indígena al llibre "Si'ahl/TedPerry", en parlarem amb ell, i amb l'editora d'AKIARA Books, Inês Castel-Branco, doctora en Arquitectura; i també amb la doctora en Antropologia Isabel Calpe Rufat, mestra de txikung i autora de "Qi Gong: práctica corporal y pensamiento chino". Començarem el programa amb la reflexió de la Gloudina Greenacre, fundadora de Wild ;Me, i l'acabarem amb l'espai de creixement personal del Sergi Torres.

 • Benvinguts al món de les possibilitats
  Escolta àudio

  Benvinguts al món de les possibilitats

  Com podem ser conscients de les oportunitats que se'ns ofereixen ara mateix? En parlem amb la psicòloga Laura del Caño i amb Manel Saltor. Amb una salutació de la filòsofa Begoña Roman i el curs d'introducció a la meditació de Josep Maria Clopés.

 • Curs d'introducció a la meditació
  Escolta àudio

  Curs d'introducció a la meditació

  Ens diu Josep Maria Clopés que el procés de meditar és un procés natural cap al silenci, quan tot tendeix a calmar-se.

 • Espai de creixement personal
  Escolta àudio

  Espai de creixement personal

  Sergi Torres ens parla de les intromirades i de la introcoherència: ens hem de descobrir nosaltres mateixos i ser capaços de tenir un pensament cognitiu unit amb el sentiment i l'acció.

 • Com podem crear oportunitats d'èxit professional
  Escolta àudio

  Com podem crear oportunitats d'èxit professional

  Com podem aconseguir el que busquem, allò que volem assolir a la feina? En parlem amb l'especialista en marca personal i caçatalents Arancha Ruiz, que ens presenta el seu llibre "Ahora o nunca". A més, sentirem una salutació de l'assessor i formador d'equips Xavier Borràs, i acabarem amb l'espai de creixement personal de Sergi Torres.

 • Què podem aprendre dels superherois?
  Escolta àudio

  Què podem aprendre dels superherois?

  A "L'ofici de viure" parlem de què podem aprendre dels superherois. Els superherois estan disposats a donar-ho tot, són únics, tenen un propòsit i s'enfoquen en allò que els afegeix valor. En parlarem amb l'aventurer Albert Bosch, autor de "L'explorador del futur", i amb la coach Magda Barceló, autora de "Tu vida épica". Escoltarem per començar l'escriptora i psicòloga Susanna Isern, autora d'"El gran llibre dels superpoders", i acabarem amb l'espai de meditació amb el Josep Maria Clopes.

Anar al contingut