TOTS ELS ÀUDIOS

 • L'espai de creixement espiritual del Sergi Torres
  Escolta àudio

  L'espai de creixement espiritual del Sergi Torres

  Diu Sergi Torres a "L'ofici de viure" que acostumem a fer les coses esperant un resultat, per pressions personals i professionals; i el que és interessant és descobrir que hi ha un desig ocult de recompensa, però no hi ha cap forma a la natura que funcioni esperant aquest desig de recompensa. I quan ens adonem d'aquest desig ocult de recompensa i el deixem anar, comencem a viure al present, diu Sergi Torres.

 • Fer les empreses més femenines
  Escolta àudio

  Fer les empreses més femenines

  Com podem fer les empreses més femenines? Com podem trobar l'equilibri entre el que és masculí i el que és femení? Què és un lideratge inclusiu i conscient? En parlarem a "L'ofici de viure" amb el psicòleg Joan Quintana, autor de "Relaciones poderosas", i amb Mercè Brey i Victoria Yasinetskaya, coautores del llibre "Alfas & Omegas" . I acabarem el programa amb l'espai de creixement personal de Sergi Torres.

 • El sentit de les relacions
  Escolta àudio

  El sentit de les relacions

  A "L'ofici de viure" parlem del sentit de les relacions. Amb la doctora en Psicologia Mireia Darder i el director d'Espacio Interior, Antonio Jorge Larruy, parlem de quin és el veritable sentit de les relacions. Quin paper tenen a les nostres vides les relacions satisfactòries i les insatisfactòries? Per què hi ha tants conflictes en les relacions? I quin és el secret per tenir bones relacions? Començarem amb la reflexió de la psicòloga i "coach" Joana Frigole, i acabarem amb el curs de neurocal·ligrafia de Joaquim Valls.

 • Curs de neurocal·ligrafia amb Joaquim Valls
  Escolta àudio

  Curs de neurocal·ligrafia amb Joaquim Valls

  Avui Joaquim Valls al curs de neurocal·ligrafia de "L'ofici de viure" ens parla de l'autoestima i de com, a partir de redefinir la firma, podem millorar el nostre autoconcepte.

 • Espai de creixement personal amb Sergi Torres
  Escolta àudio

  Espai de creixement personal amb Sergi Torres

  Sergi Torres ens parla, a l'espai de creixement personal de "L'ofici de viure", de la singularitat, del fet que la vida és un espai comunitari però que ens costa viure-ho així.

 • Seguir la veu interior, amb Christian Felber
  Escolta àudio

  Seguir la veu interior, amb Christian Felber

  Christian Felber, impulsor de l'economia del bé comú, explica a "L'ofici de viure" com pren decisions i fa projectes a partir del que en diu "la veu interior". Ens explica també com l'escolta, aquesta veu, i quines diferències i semblances hi ha amb el llenguatge del cor. Sentirem per començar Martí Olivella, president de Nova, Centre per a la Innovació Social, i autor del pròleg al llibre de Christian Felber "L'economia del bé comú". I acabarem amb l'espai de creixement personal del Sergi Torres.

 • Per què no soc políticament correcte?
  Escolta àudio

  Per què no soc políticament correcte?

  Amb el filòsof Francesc Torralba i l'antropòleg Josep Maria Fericgla, ens preguntem per què quan parlem clar espantem els altres i per què les veritats ofenen en segons quins casos. Comptem també amb una reflexió de la psicòloga Sílvia Congost i amb el curs de neurocal·ligrafia de Joaquim Valls.

 • Curs de neurocal·ligrafia amb Joaquim Valls
  Escolta àudio

  Curs de neurocal·ligrafia amb Joaquim Valls

  Ens explica Joaquim Valls que el canvi de lletra canvia la personalitat. I que l'autosuggestió també pot fer-ho.

 • Tensió versus atenció
  Escolta àudio

  Tensió versus atenció

  La tensió és l'absència de l'atenció. Són, doncs, dues idees contraposades?

 • La humilitat, com es pot cultivar?
  Escolta àudio

  La humilitat, com es pot cultivar?

  Fins a quin punt es pot cultivar i aprendre la humilitat? Quins beneficis ens aporta a nosaltres i a la gent que ens envolta? En parlem amb la monja Berta Meneses, mestra zen, i amb Guen Lochani, mestra budista. Ens en dona també la seva opinió el psicòleg i escriptor Xavier Guix. I acabem el programa amb l'espai de creixement personal de Sergi Torres.

 • Descobrim l'amor amb Sergi Torres
  Escolta àudio

  Descobrim l'amor amb Sergi Torres

  L'amor és el repte dels nostres temps. Avui ens preguntem com és que no ens dediquem a descobrir realment què és.

 • Hinduisme per a la vida moderna
  Escolta àudio

  Hinduisme per a la vida moderna

  Amb el monjo i mestre hinduista Swami Satyananda Saraswati i amb el professor de ioga Naren Herrero, ens demanem quines pràctiques i eines de l'hinduisme ens poden ser útils per a la nostra vida moderna. Acabem amb l'espai de creixement personal de Sergi Torres.

 • L'experiència d'allò sagrat
  Escolta àudio

  L'experiència d'allò sagrat

  Què és i què no és sagrat? I com es pot romandre en aquesta experiència? Parlem a "L'ofici de viure" amb l'antropòleg i teòleg Xavier Melloni, que ens presenta el llibre "Perspectivas del absoluto". Amb ell parlem de diferents maneres d'anomenar i d'interpretar allò sagrat, l'absolut, a través de les religions, i de com fer-ho nostre. Sentim per començar el sacerdot i escriptor Pablo d'Ors, i acabem el programa amb el curs de neurocal·ligrafia de Joaquim Valls.

 • Curs de neurocal·ligrafia amb Joaquim Valls
  Escolta àudio

  Curs de neurocal·ligrafia amb Joaquim Valls

  El Dr. Joquim Valls ens explica a "L'ofici de viure" quines són les set regles de l'autogestió pedagògica, i com les podem aplicar en el nostre dia a dia.

 • L'espai de creixement personal amb Sergi Torres
  Escolta àudio

  L'espai de creixement personal amb Sergi Torres

  Sergi Torres explica avui a "L'ofici de viure" l'anècdota d'una persona que es va obrir a compartir el seu procés de deteriorament amb l'edat, i a partir d'aquí ens parla de la importància d'incloure a la vida també els processos finals.