Fer-ne 40 als 60
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge

Fer-ne 40 als 60

Aquest dissabte a "L'ofici de viure" sentirem l'experiència del Raimon Samsó, economista i coach, que acaba de publicar el llibre "Cumplir 40 a los 60", sobre la relació que ell ha viscut entre el seu mal de cap i l'alimentació. Quins productes alimentaris l'han alleugerit? Quins productes caldria deixar de menjar, segons ell, a partir de la seva experiència, per tenir més salut? Podrem sentir també les reflexions sobre la relació entre les migranyes i l'alimentació de la nutricionista i dietista Adriana Duelo, especialista en l'excés d'histamina per dèficit de DAO. I acabarem el programa amb l'espai de creixement personal del Sergi Torres.

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS