TOTS ELS ÀUDIOS

 • Cançons pop
  Escolta àudio

  Cançons pop

  L'Àlex Gutiérrez torna amb una jukebox carregada de cançons que parlen del pop (la música, no el cefalòpode).

 • Patricia Geis, l'art en tres dimensions
  Escolta àudio

  Patricia Geis, l'art en tres dimensions

  Ens visita la il·lustradora i dissenyadora gràfica Patricia Geis, autora de desenes de pop-ups i títols interactius (ed. Combel) que expliquen l'art, els artistes i fins i tot la ciència en tres dimensions. I l'Àlex Gutiérrez torna amb una jukebox carregada de cançons que parlen del pop (la música, no el cefalòpode).

 • Víctor Sunyol, 40 anys de versos
  Escolta àudio

  Víctor Sunyol, 40 anys de versos

  Avui ens visita el poeta Víctor Sunyol amb la seva autoantologia "Des de quin on?" (Pagès Editors). Torna la Sherman per glossar James Baldwin i Harvey Pekar i la Míriam Cano entrevista Eider Rodríguez, autora d'"Un cor massa gran" (ed. Periscopi).

 • Sherman & Co.
  Escolta àudio

  Sherman & Co.

  Torna la Sherman per glossar James Baldwin i Harvey Pekar.

 • Eider Rodríguez
  Escolta àudio

  Eider Rodríguez

  La Míriam Cano entrevista Eider Rodríguez, autora d'"Un cor massa gran" (ed. Periscopi).

 • Marco Balzano i Nollegiu.com
  Escolta àudio

  Marco Balzano i Nollegiu.com

  Parlem amb l'escriptor Marco Balzano sobre la seva novel·la "Me quedo aquí" (Duomo Ediciones) i visitem la llibreria Nollegiu per conèixer-ne la nova web i, sobretot, la filosofia que la mou. I l'Àlex Gutiérrez arriba amb cançons que reviuen episodis de plagi.

 • Plagis musicals
  Escolta àudio

  Plagis musicals

  L'Àlex Gutiérrez arriba amb cançons que reviuen episodis de plagi.

 • Philippe Lançon
  Escolta àudio

  Philippe Lançon

  La Míriam Cano ens porta la veu, la paraula i el testimoni de Philippe Lançon, autor del llibre "L'esqueix de carn" (Angle/ Anagrama).

 • "Sexpeare" i Lançon
  Escolta àudio

  "Sexpeare" i Lançon

  Avui abordem el paper de l'amor i el sexe en l'obra de Shakespeare amb Rosa Maria Martínez Ascaso, que acaba de publicar "Sexpeare" (Ed. Cossetània). I la Míriam Cano ens porta la veu, la paraula i el testimoni de Philippe Lançon, autor del llibre "L'esqueix de carn" (Angle/ Anagrama).

 • Àlex Nogués, del mar a la muntanya
  Escolta àudio

  Àlex Nogués, del mar a la muntanya

  Visitem l'escriptor Àlex Nogués a l'Empordà per parlar del llibre "La platja dels inútils" (Akiara) i de l'àlbum "Un milió d'ostres dalt de la muntanya" (Flamboyant). I l'Àlex Gutiérrez ens porta la selecció musical idònia per afrontar el setembre.

 • Cançons per afrontar el setembre
  Escolta àudio

  Cançons per afrontar el setembre

  L'Àlex Gutiérrez ens porta la selecció musical idònia per afrontar el setembre.

 • Benvinguda, Míriam Cano
  Escolta àudio

  Benvinguda, Míriam Cano

  Obrim nou curs a "L'irradiador" donant la benvinguda a la Míriam Cano, que arrenca amb un recull de títols sobre la família Manson.

 • Comencem temporada
  Escolta àudio

  Comencem temporada

  La Sherman i la seva capacitat per trobar Churchill entre les vaques, i celebrant el Premi Trajectòria 2019 de la Setmana amb Margarita Lömker i Oriol Serrano, al capdavant de la distribuïdora Les Punxes.

 • Sherman, Cano i Les Punxes
  Escolta àudio

  Sherman, Cano i Les Punxes

  Obrim nou curs a "L'irradiador" donant la benvinguda a la Míriam Cano, que arrenca amb un recull de títols sobre la família Manson, amb la Sherman i la seva capacitat per trobar Churchill entre les vaques, i celebrant el Premi Trajectòria 2019 de La Setmana amb Margarita Lömker i Oriol Serrano, al capdavant de la distribuïdora Les Punxes.

 • Veritat, identitat, Poesia i +
  Escolta àudio

  Veritat, identitat, Poesia i +

  Rebem el periodista i escriptor Joan Botta perquè ens parli de la seva nova novel·la, "Totes les meves veritats". Amb el poeta Eduard Escoffet fem balanç del Festival Poesia i +, i la Sherman celebra l'estiu a ritme de Celia Cruz i amb noms com Rosalía i Rita Barberà.

Anar al contingut