TOTS ELS VÍDEOS

 • Un, dos, tres.. orgasme! (hipnosi eròtica)
  Veure vídeo

  Un, dos, tres.. orgasme! (hipnosi eròtica)

  La hipnosi eròtica. Experiències en viu a l'estudi. Amb Mistress Minerva, dòmina; Roser Amills, escriptora i periodista; Xavier Pellicer, doctor en Psicologia, i Lluís Pardo, mentalista.

 • Maria de la Pau Janer accepta el repte i es mulla per l'ELA
  Veure vídeo

  Maria de la Pau Janer accepta el repte i es mulla per l'ELA

  El director de Catalunya Ràdio, Fèlix Riera, va nominar la realitzadora de "Les mil i una nits", que avui s'ha sumat a la campanya de l'Ice Bucket Challenge. I aquí en teniu la prova.

 • "Les mil i una nits", amb Maria de la Pau Janer
  Veure vídeo

  "Les mil i una nits", amb Maria de la Pau Janer

  En qualsevol trobada eròtica hi ha un personatge invisible i sempre actiu: la imaginació.

 • Llicència per tocar (massatges eròtics)
  Veure vídeo

  Llicència per tocar (massatges eròtics)

  Un massatge diu més que mil paraules. Molt més. Una mà pot dir "t'estimo" d'una manera molt més efectiva que la declaració d'amor més encesa, i una pell receptiva li pot correspondre amb un "et desitjo" que no ofereixi cap mena de dubte. Comunicació directa, sense passar per la raó ni la paraula. Parlem de massatges eròtics i tàntrics en aquest programa amb l'especialista en massatge tàntric i sanador Ignasi Tebé, la psicòloga i sexòloga Carme Sánchez i el psiquiatre Adolf Tobeña.

 • Sessió de tuppersex amb productes Kitsch
  Veure vídeo

  Sessió de tuppersex amb productes Kitsch

  Avui Maria de la Pau Janer fa una sessió de tuppersex per a homes amb dos "conillets d'índies" de luxe: l'actor i pintor Enric Majó i el músic Guiu Cortès, més conegut com "El Niño de la Hipoteca". Adeline Arànega, responsable de les joguines per a adults Kitsch, els ensenya tot el que el món de la joguina eròtica pot fer per ells i la seva sexualitat. La periodista Roser Amills i el psiquiatre Adolf Tobeña també hi són presents i hi diuen la seva.

 • Encendre la passió amb cera calenta
  Veure vídeo

  Encendre la passió amb cera calenta

  La imaginació beneficia les relacions i de vegades jugar amb menjar pot encendre una espurna en la parella. En alguns casos el contrast entre el fred i la calor també pot generar plaer i avui precisament hem volgut experimentar les sensacions que pot despertar la cera calenta...

 • "Tuppersex" amb Núria Feliu i Mercè Martinez
  Veure vídeo

  "Tuppersex" amb Núria Feliu i Mercè Martinez

  Reunim la cantant i l'actriu en una sessió per conèixer diferents joguines eròtiques. Quina es quedarà, la Núria Feliu? I la Mercè Martinez, en comprarà alguna?

Anar al contingut