TOTS ELS ÀUDIOS

 • Les gates: punk, trap, Pokémon, Marvel i molt més!
  Escolta àudio

  Les gates: punk, trap, Pokémon, Marvel i molt més!

  L'equip més mamarratxo de la casa torna a apoderar-se de la sintonia d'iCat per, un divendres més, parlar del que parlen els joves a la terrassa de qualsevol bar. Aquesta nit comparem el trap amb el punk, parlem del costat fosc de Marvel i Netflix, traiem conclusions com que "Pokémon és una societat perfecta" i parlem de sexualitat.

  Com sempre, l'última hora l'ocupa una convidada especial, avui Berta Garrido, la segona persona de qui destaquem l'outfit però que ve a parlar-nos de la seva música¿ i ens fa espòilers!

  L'equip més mamarratxo de la casa torna a apoderar-se de la sintonia d'iCat per, un divendres més, parlar del que parlen els joves a la terrassa de qualsevol bar. Aquesta nit comparem el trap amb el punk, parlem del costat fosc de Marvel i Netflix, traiem conclusions com que "Pokémon és una societat perfecta" i parlem de sexualitat. Com sempre, l'última hora l'ocupa una convidada especial, avui Berta Garrido, la segona persona de qui destaquem l'outfit però que ve a parlar-nos de la seva música¿ i ens fa espòilers!

 • Les gates amb Samuel Nagati
  Escolta àudio

  Les gates amb Samuel Nagati

  Una setmana més, "Les gates" envaïm la sintonia d'iCat per parlar de balades, reivindicacions en contra del canvi climàtic a museus i de tatuatges tribals. A més, avui ens visita el nostre expert en cultura pop, Jordi Chicletol, per posar-nos al dia de què passava al món de l'art i la cultura l'any 1992 mentre aquí només vèiem les Olimpíades.

  La darrera mitja hora, com sempre, l'ocupa un convidat. Aquest cop hem convidat Samuel Nagati, que és afrodescendent, que entra a l'univers de la música urbana/electrònica per acabar amb tot tipus d'estereotips.

  Una setmana més, "Les gates" envaïm la sintonia d'iCat per parlar de balades, reivindicacions en contra del canvi climàtic a museus i de tatuatges tribals. A més, avui ens visita el nostre expert en cultura pop, Jordi Chicletol, per posar-nos al dia de què passava al món de l'art i la cultura l'any 1992 mentre aquí només vèiem les Olimpíades. La darrera mitja hora, com sempre, l'ocupa un convidat. Aquest cop hem convidat Samuel Nagati, que és afrodescendent, que entra a l'univers de la música urbana/electrònica per acabar amb tot tipus d'estereotips.

 • Les gates amb Geri
  Escolta àudio

  Les gates amb Geri

  Tornem un divendres més amb més música, més cultura, més polèmiques actuals i més "mamarratxisme". Avui ens visita la Laura Fernández, la nostra gateta de biblioteca, que ens introdueix al món de la fantasia. També parlarem de Britney Spears, emergència climàtica i relacions de maltractament.

  Com sempre, la mitja hora la passem amb un convidat. Aquesta nit, Geri ens ve a presentar el seu primer EP, "Flors blanques", un recull de cançons romàntiques en un gènere indefinit entre el pop, l'urban i la música de cantautor.

  Tornem un divendres més amb més música, més cultura, més polèmiques actuals i més "mamarratxisme". Avui ens visita la Laura Fernández, la nostra gateta de biblioteca, que ens introdueix al món de la fantasia. També parlarem de Britney Spears, emergència climàtica i relacions de maltractament. Com sempre, la mitja hora la passem amb un convidat. Aquesta nit, Geri ens ve a presentar el seu primer EP, "Flors blanques", un recull de cançons romàntiques en un gènere indefinit entre el pop, l'urban i la música de cantautor.

 • "Les gates", amb Sobre Mi Gata
  Escolta àudio

  "Les gates", amb Sobre Mi Gata

  Més polèmica de la mà de "Les gates". Avui parlem de ser jove amb un futur precari, del món de les criptomonedes, i amb la nostra experta en cossos no normatius, Mar Armengol, de coses que no són disfresses (inclosa la problemàtica recent de Jeffrey Dahmer). Tot acompanyat de música i bandes sonores.

  Com sempre, l'última mitja hora l'ocupa una entrevista. Aquesta nit ens visiten Sobre Mi Gata, un grup d'electrocúmbia-dub-R&B de Vallcarca que estrena el seu primer EP, "Calor de colapso".

  Més polèmica de la mà de "Les gates". Avui parlem de ser jove amb un futur precari, del món de les criptomonedes, i amb la nostra experta en cossos no normatius, Mar Armengol, de coses que no són disfresses (inclosa la problemàtica recent de Jeffrey Dahmer). Tot acompanyat de música i bandes sonores. Com sempre, l'última mitja hora l'ocupa una entrevista. Aquesta nit ens visiten Sobre Mi Gata, un grup d'electrocúmbia-dub-R&B de Vallcarca que estrena el seu primer EP, "Calor de colapso".

 • Les gates amb New George
  Escolta àudio

  Les gates amb New George

  S'acosta la nit més terrorífica de l'any (o no, i simplement ens quedem a casa a menjar castanyes i moniatos) i "Les gates" obren el meló: Castanyada o Halloween? Fem un top 10 d'himnes nacionals i parlem d'una nova vessant pseudopsicològica: la teràpia de les moixaines. A més a més, ens visita l'AriO, la nostra especialista en cinema, per fer-nos recomanacions d'estrenes del Festival de Sitges.

  Tanquem el programa amb New George, que ve a presentar-nos el seu primer àlbum ,"Isla Giorgio", però parlem de realities de tele, amor (i desamor), màrqueting, pares i mares¿ i com sempre, les nostres 7 preguntes pecaminoses.

  S'acosta la nit més terrorífica de l'any (o no, i simplement ens quedem a casa a menjar castanyes i moniatos) i "Les gates" obren el meló: Castanyada o Halloween? Fem un top 10 d'himnes nacionals i parlem d'una nova vessant pseudopsicològica: la teràpia de les moixaines. A més a més, ens visita l'AriO, la nostra especialista en cinema, per fer-nos recomanacions d'estrenes del Festival de Sitges. Tanquem el programa amb New George, que ve a presentar-nos el seu primer àlbum ,"Isla Giorgio", però parlem de realities de tele, amor (i desamor), màrqueting, pares i mares¿ i com sempre, les nostres 7 preguntes pecaminoses.

 • "Les gates" amb Boom Boom Fighters
  Escolta àudio

  "Les gates" amb Boom Boom Fighters

  Una nit més, "Les gates" envaïm la sintonia d'iCat per parlar de clàssics musicals, el pseudo-beef entre Hailey Bieber (parella de Justin Bieber) i Selena Gómez (exparella de Justin Bieber) i analitzar el pantallisme a partir del concepte "hikikomori". A més a més, s'estrena la nostra gateta de biblioteca, Lau Fernández, que ens porta una mica d'anime i lectures en base a l'MBTI, una nova tipologia de tests de personalitat.
  Per tancar el programa, ens visiten Boom Boom Fighters, que ens passen la mà per la cara amb els seus coneixements sobre reggae, dancehall i "Phineas y Ferb"... Ja ho entendreu.

  Una nit més, "Les gates" envaïm la sintonia d'iCat per parlar de clàssics musicals, el pseudo-beef entre Hailey Bieber (parella de Justin Bieber) i Selena Gómez (exparella de Justin Bieber) i analitzar el pantallisme a partir del concepte "hikikomori". A més a més, s'estrena la nostra gateta de biblioteca, Lau Fernández, que ens porta una mica d'anime i lectures en base a l'MBTI, una nova tipologia de tests de personalitat. Per tancar el programa, ens visiten Boom Boom Fighters, que ens passen la mà per la cara amb els seus coneixements sobre reggae, dancehall i "Phineas y Ferb"... Ja ho entendreu.

 • Les gates amb Aggappé
  Escolta àudio

  Les gates amb Aggappé

  Aquesta nit, Mama Dousha desgrana la Dua Lipa i veiem què s'amaga darrere del seu hit "Don't start now". Recuperem que dilluns va ser el Dia Internacional de la Salut Mental i ho posem en context. Parlem de causes i conseqüències de la crisi de la salut mental amb el Guillem Camós i d'hipocresia a les xarxes socials i el "mass media" amb el Jordi Chicletol, que avui se'ns mostra vulnerable. I abans de l'entrevista, reflexionem sobre el contingut per a joves amb la Mariona Batalla.

  Tanquem el programa, com sempre, amb un convidat; avui: Aggappé, un duo format per la Gemma i l'Àngel Pérez, que venen a presentar el seu àlbum "El disco inacabado" i ens parlen de folklore català, salut mental, amor romàntic i dieta celíaca.

  Aquesta nit, Mama Dousha desgrana la Dua Lipa i veiem què s'amaga darrere del seu hit "Don't start now". Recuperem que dilluns va ser el Dia Internacional de la Salut Mental i ho posem en context. Parlem de causes i conseqüències de la crisi de la salut mental amb el Guillem Camós i d'hipocresia a les xarxes socials i el "mass media" amb el Jordi Chicletol, que avui se'ns mostra vulnerable. I abans de l'entrevista, reflexionem sobre el contingut per a joves amb la Mariona Batalla. Tanquem el programa, com sempre, amb un convidat; avui: Aggappé, un duo format per la Gemma i l'Àngel Pérez, que venen a presentar el seu àlbum "El disco inacabado" i ens parlen de folklore català, salut mental, amor romàntic i dieta celíaca.

 • "Les gates" amb Subliminal
  Escolta àudio

  "Les gates" amb Subliminal

  Inaugurem el mes d'octubre amb una previsió de futur amb "L'horòscop de les gates". Parlarem de "guilty pleasures" culturals amb el Jordi Chicletol, el nostre expert en cultura pop, i sobre autoestima i xarxes socials amb la Mar Armengol, la nostra "artivista" de confiança. A més a més, tanquem el programa entrevistant Subliminal, una de les nostres veus preferides -a partir d'ara- de l'urban en català.

  Inaugurem el mes d'octubre amb una previsió de futur amb "L'horòscop de les gates". Parlarem de "guilty pleasures" culturals amb el Jordi Chicletol, el nostre expert en cultura pop, i sobre autoestima i xarxes socials amb la Mar Armengol, la nostra "artivista" de confiança. A més a més, tanquem el programa entrevistant Subliminal, una de les nostres veus preferides -a partir d'ara- de l'urban en català.

 • Les gates amb Lal'Ba
  Escolta àudio

  Les gates amb Lal'Ba

  Entrevistem a Lal'Ba, el trio d'Olesa de Montserrat que, després de sortir del concurs musical Sona9, no han parat d'anar cap amunt amb la seva barreja perfecta de música urbana i pop electrònic. A més a més, ens presenten "Abella Reina", el primer senzill que ens avancen del CD que estan cuinant.

  Entrevistem a Lal'Ba, el trio d'Olesa de Montserrat que, després de sortir del concurs musical Sona9, no han parat d'anar cap amunt amb la seva barreja perfecta de música urbana i pop electrònic. A més a més, ens presenten "Abella Reina", el primer senzill que ens avancen del CD que estan cuinant.

 • DJ Trapella, primera gata convidada
  Escolta àudio

  DJ Trapella, primera gata convidada

  En aquest primer capítol entrevistem DJ Trapella, una de les poques dones que punxen en festes i festivals. Parlem de cançons de l'estiu, vacances, turisme i xarxes socials, i fem un repàs dels festivals catalans d'aquesta temporada d'estiu per veure com anem de presència femenina (espòiler: malament). Aquesta setmana lxs col·laboradorxs que hi participen són en Jordi Chicletol, que obrirà un debat interessantíssim: l'oferta de l'entreteniment és cada cop més diversa; estem preparats per rebre-la? Arran de diferents polèmiques de gènere i racials en produccions audiovisuals mainstream. I també la Mar Armengol s'obre per compartir les seves vulnerabilitats i ens parla d'assetjament a la platja. No serà l'única; les seves seguidores ens aporten més testimonis.

  En aquest primer capítol entrevistem DJ Trapella, una de les poques dones que punxen en festes i festivals. Parlem de cançons de l'estiu, vacances, turisme i xarxes socials, i fem un repàs dels festivals catalans d'aquesta temporada d'estiu per veure com anem de presència femenina (espòiler: malament). Aquesta setmana lxs col·laboradorxs que hi participen són en Jordi Chicletol, que obrirà un debat interessantíssim: l'oferta de l'entreteniment és cada cop més diversa; estem preparats per rebre-la? Arran de diferents polèmiques de gènere i racials en produccions audiovisuals mainstream. I també la Mar Armengol s'obre per compartir les seves vulnerabilitats i ens parla d'assetjament a la platja. No serà l'única; les seves seguidores ens aporten més testimonis.

 • Les gates
  Escolta àudio

  Les gates

  La Mariona Batalla aborda cada setmana la cultura urbana acompanyada de Mama Dousha i Guillem Camós. Les músiques urbanes, però també les identitats, l'estètica i la salut mental, entre altres temes que interessen els millennials. Divendres, de 21.00 a 23.00.

  La Mariona Batalla aborda cada setmana la cultura urbana acompanyada de Mama Dousha i Guillem Camós. Les músiques urbanes, però també les identitats, l'estètica i la salut mental, entre altres temes que interessen els millennials. Divendres, de 21.00 a 23.00.

Anar al contingut