Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Les dones canvien el món amb el menjar

Les dones canvien el món amb el menjar

Sabeu que podem canviar el món només escollint què mengem i com ho fem? Les dones espigolen, cuinen, aprofiten el que sobra i, sobretot, cuiden. En parlem amb l'arquitecta i autora d'una colla de llibres sobre com el menjar transforma el món, Carolyn Steel, que acaba de presentar a Barcelona el seu últim títol, 'Sitopía, como pueden salvar el mundo los alimentos' (Capitán Swing); Coneixem els projectes de Marina Monsonís (Graffiti receptes), cuinera i artista visual que organitza els tallers de cuina del Macba, i de Lucía Zaratti, membre de Sindillar i coordinadora del projecte "Saberes y Sabores", un càtering per a cuidadores de la llar, la majoria migrants, on aconsegueixen el sou digne que els falta a la seva feina principal.
Ens endinsem també en projectes alimentaris que lluiten contra el malbaratament dirigits per dones com Espigoladors de la mà de la directora del projecte, Mireia Barba, "Sobres Mestres", que lidera la Nikkoleta Theodoridi i també el projecte Eixarcolant, que recupera varietats perdudes de l'horticultura. I per acabar, sentirem les ganes de recuperar les receptes de l'àvia amb l'escriptora Maria Climent.

Anar al contingut