TOTS ELS VÍDEOS

 • Joan Barranca, del grup Masvidal, canta millor que Nino Bravo
  Veure vídeo

  Joan Barranca, del grup Masvidal, canta millor que Nino Bravo

  Joan Barranca s'ha salvat de l'apocalipsi. I la veritat és que no ho ha tingut gens fàcil. L'Enric Garriga, l'oient del dia, ha jugat molt fort i ha demostrat dominar internet i el cant. Una cosa més que l'altra. Finalment, una decisió molt raonada, com sempre, l'ha sentenciat. Enric, et trobarem a faltar

 • "De tenir-la a no tenir-la" i altres grans frases del músic Joan Masdéu
  Veure vídeo

  "De tenir-la a no tenir-la" i altres grans frases del músic Joan Masdéu

  Avui Joan Masdéu s'ha salvat de l'apocalipsi. I ho ha fet cantant i posant pronoms, dues coses que no podrien fer bé molts cantants de reggaeton. Davant seu hi havia David Prat, que, com a bon lutier, ens ha fet riure una estona. La seva mort ha començat quan li ha explotat el cap mentre intentava posar pronoms. David, esperem que puguis arreglar tots els instruments dels àngels.

 • Per què hi ha burros amb una sola orella? L'actor Roger Coma en sap molt de rucs!
  Veure vídeo

  Per què hi ha burros amb una sola orella? L'actor Roger Coma en sap molt de rucs!

  Avui, Roger Coma ha mort patint les molèsties de veritat. El Guillem ha estat un gran competidor i fins i tot ens ha explicat que hi ha rucs que només tenen una orella. Es podria dir que, gràcies això, ha guanyat. Roger, sempre et recordarem com el gran actor que has sigut. Sobretot, la Charlie.

 • La cantant Maria Jacobs reinterpreta Tomeu Penya
  Veure vídeo

  La cantant Maria Jacobs reinterpreta Tomeu Penya

  La cantant Maria Jacobs ha sobreviscut a l'apocalipsi. I ho fet davant de Raquel Hervàs, una catalana amb accent de Múrcia. El programa ha començat amb un nivell de puntuació molt baix, però després... Ha seguit igual. Ens ha costat salvar algú, les dues semblaven voler morir. Maria, no deixis mai de cantar. Raquel, des d'allà on siguis, passa mems.

 • El suborn més maco de la història dels concursos
  Veure vídeo

  El suborn més maco de la història dels concursos

  La Paula Giberga, cantant de La Folie, ha mort a "L'apocalipsi" a mans del Marc Sala, l'oient del dia, que ha començat subornant tot l'equip. Així i tot, hem tingut temps de sentir-la cantar amb la seva preciosa veu. Al final l'hem morta perquè la seva afició als "chupitos" hauria pogut amb ella. Paula, el cel necessita una veu com la teva i la terra necessita gent que suborni com el Marc.

 • L'amor salva l'actriu Candela Antón de "L'apocalipsi"
  Veure vídeo

  L'amor salva l'actriu Candela Antón de "L'apocalipsi"

  Candela Antón ha sobreviscut a "L'apocalipsi" per una qüestió d'honor. Perquè mira que Edgar Ballarín, el Bansky català que ha sortit de l'anonimat, no l'hi ha posat fàcil. Ha vingut i, només d'arribar, ens ha subornat. I tot i així ha palmat. Ens sap greu, escurçó negre, l'amor és la força que tot ho mou!

 • Salvem una experta en sexe
  Veure vídeo

  Salvem una experta en sexe

  Avui, en previsió del que ens espera després de l'Apocalipsi, hem decidit salvar una experta en sexe. Entre una doctorada en periodisme, Andrea Daza, i Eva Moreno, ens hem quedat amb el sexe. El periodisme ha mort. Una altra vegada. Andrea, cuidarem la Candela per tu. Sempre et recordarem.

 • Pau Roca guanya "L'apocalipsi", però perd l'accent
  Veure vídeo

  Pau Roca guanya "L'apocalipsi", però perd l'accent

  Avui Pau Roca s'ha salvat de l'apocalipsi però ha perdut el seu accent a l'hora d'interpretar. A més a més, alguna prova li ha costat d'entendre. Al davant, Sem Pons, que ha participat molt bé pèro ha acabat palmat. Súria li ha arruïnat la vida. Concretament, uns nens. Descansa en pau.

 • Miracle a "L'apocalipsi"! S'ha salvat Txabi Franquesa
  Veure vídeo

  Miracle a "L'apocalipsi"! S'ha salvat Txabi Franquesa

  Avui Txabi Franquesa, contra tot pronòstic, s'ha salvat de l'apocalipsi. I se n'ha salvat malgrat no acceptar la Pineda a l'equip d'animació d'un càmping, de fer el càlcul i d'explicar una anècdota llarguíssima. Avui a "L'apocalipsi" s'ha vist un miracle. La llàstima és que ha mort el guionista David Arnau. El que no ha fet la Fiscalia ho ha fet "L'apocalipsi". Descansa en pau.

 • "Doraemon" i "Bola de drac" a "L'apocalipsi"
  Veure vídeo

  "Doraemon" i "Bola de drac" a "L'apocalipsi"

  Avui Esteban Navarro ha aconseguit sobreviure a "L'apocalipsi". També s'ha de dir que ha competit contra el pitjor concursant de la història. Esteban ha fet la Rosaura amb el casquet volador. Finalment, el pastisser ha mort. Un final amarg.

 • Miki Núñez, un amant de les caigudes amb patinet
  Veure vídeo

  Miki Núñez, un amant de les caigudes amb patinet

  Avui Miki Núñez ha aconseguit salvar-se de "L'apocalipsi". S'ha de dir que d'alguna manera l'hem ajudat una mica, però ha estat un gran competidor. Al davant, Joan Strems, cantant de gòspel, no l'hi ha posat gens fàcil. Joan, descansa en pau i ens sap molt greu, que no podràs assistir a la teva boda.

 • Pep Nogué interpreta la Rosaura més caracteritzada
  Veure vídeo

  Pep Nogué interpreta la Rosaura més caracteritzada

  Avui Pep Nogué ha sobreviscut a "L'apocalipsi". No ha estat fàcil, una mica més i mor mentre cantava "Sarandonga". Al seu davant, el cantant de pop melòdic Guillermo Cruzado no l'hi ha posat fàcil. Ha demostrat que és un home de números i de veus. Descansa en pau i canta moltes cançons als àngels.

 • En resum: Sonia Gelmà i Jordi Costa, millor als esports que cantant
  Veure vídeo

  En resum: Sonia Gelmà i Jordi Costa, millor als esports que cantant

  Avui hi ha hagut derbi a l'estudi central de Catalunya Ràdio. Sònia Gelmà contra Jordi Costa. Partit disputat amb molt joc subterrani. Ha tingut moments brillants però també alguna cantada important. Finalment, amb el temps complert, Jordi Costa ha fet una bona jugada individual que ha decantat el matx. És a dir, Sònia Gelmà ha palmat.

 • Albert Segura se salva de l'Apocalipsi gràcies a la seva tieta
  Veure vídeo

  Albert Segura se salva de l'Apocalipsi gràcies a la seva tieta

  Albert Segura ha guanyat Omar Olmedo, l'oient del dia, que en tot moment ha tingut el suport de les notes de veu de la seva tieta. Això sí, Albert Segura ha contestat amb una trucada de la seva tieta dient-li que l'estimava molt. Cop baix i definitiu que ha enfonsat Omar Olmedo. Que la terra et sigui lleu.

 • La millor interpretació de "Billie Jean", gentilesa de Jaume Casals
  Veure vídeo

  La millor interpretació de "Billie Jean", gentilesa de Jaume Casals

  Avui Jaume Casals ha participat a "L'apocalipsi" fent una versió immillorable de "Billie Jean". Crit inclòs. Tot i això, Alvaro Alouane ha competit ferotgement i al final ha costat molt decidir qui l'havia de palmar. Un cop més, la Mònica ha desplegat la seva espasa de Dàmocles, però no us direm si li hem fet cas o no. Escolteu el programa si ho voleu saber.

Anar al contingut