TOTS ELS ÀUDIOS

 • Descobreix la dramàtica situació que va viure Francesc Mauri
  Escolta àudio

  Descobreix la dramàtica situació que va viure Francesc Mauri

  Francesc Mauri va estar a punt de morir viatjant il·legalment en barca. El que no va poder fer el mar ho hem fet nosaltres. L'actor Marc Balaguer l'ha escombrat. De les pallisses més grans del programa. Francesc, et trobarem a faltar. La teva pèrdua ha estat una llevantada per nosaltres.

 • Un home abandonat enmig d'una terminal i el pastís més mortal de la història
  Escolta àudio

  Un home abandonat enmig d'una terminal i el pastís més mortal de la història

  El músic Pau Alabajos ha escombrat el nostre oient del dia, Josep Maria Ribé. Tot i això, el concurs ha estat viu fins al final perquè Josep Maria Ribé ens ha demostrat que és molt bona persona. També ha explicat que una vegada el van deixar aparcat en una terminal. Escolteu "Les hores mortes" de Pau Alabajos. Ara que, per mort... El Josep Maria Ribé. Sempre et recordarem. Com els de l'avió.

 • Els conills no són rosegadors. O sí?
  Escolta àudio

  Els conills no són rosegadors. O sí?

  El nostre especialista de cine, Àlex Gorina, ha sobreviscut a l'apocalipsi. Avui hem entès per què es dedica al cine i no la ciència... Al seu davant, Ona Borràs, la nostra oient del dia, ha estat a punt de quedar-se a zero però finalment hi ha posat emoció. Espòiler: ha palmat. Sempre et recordarem, Ona, ratolineta nostra.

 • Avui hem posat el pijama de fusta a un exmonjo de Montserrat
  Escolta àudio

  Avui hem posat el pijama de fusta a un exmonjo de Montserrat

  Amadeu Brugués, exmonjo de Montserrat i subtitulador, ha mort avui a "L'apocalipsi". El dibuixant Àlex Santaló, que ja havia mort, ha après bé la lliçó i ha guanyat amb una puntuació de traca. Amadeu, et trobarem a faltar. Ens veiem en un altre lloc. O no.

 • La fòbia als pèl-rojos i una venjança amb unes mugroneres
  Escolta àudio

  La fòbia als pèl-rojos i una venjança amb unes mugroneres

  La coreògrafa Gina de Haro ha entrat molt fort dient que té fòbia als pèl-rojos. No hi ha millor manera de començar un concurs presentat per una pèl-roja. Davant seu, la Marta Bosch, la nostra oient del dia, ha fet el que ha pogut però per culpa d'unes mugroneres ha perdut. Marta Bosch, et trobarem a faltar. De dilluns a dimarts.

 • Drama absolut al programa
  Escolta àudio

  Drama absolut al programa

  Programa de drama total amb l'actriu Júlia Bonjoch i el creador i guionista Dani Amor. Han demostrat que no en saben gens, de runners, que dominen més o menys el càlcul i saben cantar cançons. Finalment ha guanyat la Júlia. Millor una actriu que un guionista. O no. Dani, et trobarem molt a faltar. És un drama.

 • Traiem l'Eloi Vila del cotxe i el que passa a continuació et sorprendrà
  Escolta àudio

  Traiem l'Eloi Vila del cotxe i el que passa a continuació et sorprendrà

  Avui ho hem tornat a fer: novament ens hem carregat una persona estimadíssima del nostre país. Eloi Vila semblava que guanyaria durant tot el concurs però finalment Xavier Sans, el nostre oient del dia, l'ha guanyat. Eloi, et trobarem molt a faltar. Mira, pensa que així ens estalviem un cotxe a la carretera.

 • Menja 5 kg de calçots però no aguanta l'apocalipsi
  Escolta àudio

  Menja 5 kg de calçots però no aguanta l'apocalipsi

  Quin dia! Esperant el sol i el bon temps del cap de setmana, el nostre oient del dia avui ha sigut Adrià Wergzyn, campió del món de menjar calçots. Davant seu, l'Eloi Cordomí s'ha fet fort per acabar guanyant el concurs. Adrià, et trobarem molt a faltar. Com diria l'Eloi, al mal temps bona cara!

 • El cotxe més digerible de món i el robatori més gran de Satisfyers
  Escolta àudio

  El cotxe més digerible de món i el robatori més gran de Satisfyers

  La notícia de la multa al cotxe d'una marca de frankfurts i un robatori de satisfyers han obert el programa. Avui, molt empatat. El músic Guillem Ramisa ho ha donat tot i ha acabat guanyant. Robert Font, l'oient del dia, ho ha posat molt difícil però ha demostrat que no en té ni idea de pronoms febles. Sempre et recordarem, Robert. Bé, més o menys com tu dels pronoms febles...

 • Ve a celebrar el seu aniversari i el que passa durant el concurs et sorprendrà!
  Escolta àudio

  Ve a celebrar el seu aniversari i el que passa durant el concurs et sorprendrà!

  Avui més que mai és un dia apocalíptic. El nostre oient del dia, l'Adrià Torra, ha vingut a celebrar el seu aniversari al programa. Ha sortit després de l'altre Torra. L'expert Albert Miralles l'hi ha posat molt difícil i ha dominat el programa en tot moment fins que... Ha passat un moment màgic. Per primer cop no ens hem carregat a ningú! Tothom cap a la nau! Ens estem tornant una mica toves...

 • Busquem l'altre gran talent d'Ada Parellada. El trobarem?
  Escolta àudio

  Busquem l'altre gran talent d'Ada Parellada. El trobarem?

  No hi ha dia més apocalíptic que un dilluns. I així ha estat. Ens hem carregat una de les nostres cuineres més estimades. A més a més, ho hem fet sense compassió. Bé, una mica de compassió sí perquè si no s'hauria quedat a zero. Hem salvat un capgròs. L'Oriol Rodríguez, dels capgrossos de Mataró. Ada, et trobarem molt a faltar. Sobretot el teu menjar.

 • El millor imitador d'ocells visita el nostre programa!
  Escolta àudio

  El millor imitador d'ocells visita el nostre programa!

  Ha tornat el bon temps i nosaltres continuem amb la nostra missió. Avui ens hem carregat la cantant Anaïs Vila, que venia a presentar el seu disc. Quina contradicció, no? Com el seu disc. Però havíem de salvar el Pere Rius, un crac de l'ornitologia i els videojocs. Anaïs, et trobarem a faltar. O no. És tot una contradicció.

 • Ve a participar per segona vegada i el que passa al final et sorprendrà
  Escolta àudio

  Ve a participar per segona vegada i el que passa al final et sorprendrà

  Surt el sol i seguim amb la nostra croada per deixar el món ben arreglat. Avui no ens ha costat gens matar el gran actor Manuel Dueso. I això que ens hem emportat el Ferran Cañas, un oient que el més destacat que té és que imita una trompeta que no sembla una trompeta. Manuel Dueso, et trobarem a falta. A la merda!

 • T'expliquem la mort més romàntica de la història
  Escolta àudio

  T'expliquem la mort més romàntica de la història

  Ni la pluja pot aturar l'apocalipsi. Tot i que avui els nostres concursants han estat tan apocal·líptics que han fet una de les puntuacions més baixes de la història. Miquel Pérez, cantant del Pony Pisador, ha sobreviscut. I ens hem carregat la Laia Foguet, guionista del "Crims". Et trobarem a faltar. Però tu saps millor que ningú que havíem de pelar algú.

 • Descobrim la detenció més absurda de Catalunya
  Escolta àudio

  Descobrim la detenció més absurda de Catalunya

  Ni el vent, ni la neu, o el que hauria de ser neu, ni la borrasca Gloria han impedit que avui ens carreguéssim un altre concursant. L'actriu Laura Pau ha dominat durant tot el concurs i ha deixat a 0 punts el Jordi Pi. Jordi Pi, et trobarem a faltar. No, no, segur que no.

Anar al contingut