TOTS ELS VÍDEOS

S'han trobat 213 resultats.

 • Marc Garriga i els friquis del "Doctor Who", la sèrie de ciència-ficció més longeva del món
  Veure vídeo

  Marc Garriga i els friquis del "Doctor Who", la sèrie de ciència-ficció més longeva del món

  El Doctor Who és un alienígena que viatja en l'espai i el temps a bord d'una cabina de telèfons de la policia britànica. Hem descobert alguns dels seus secrets, com per què té aquesta forma la seva nau espacial o per què no vam entendre gaire la trama el 1988, quan la va emetre TV3. A la BBC, mentrestant, s'han emès més de 800 capítols i ara està més en forma que mai. El Marcos Muñoz, un "whovian" de pro, ens ha mostrat alguns dels gadgets de la seva col·lecció, entre ells dos tornavisos sònics, i ens ha obert la seva TARDIS per veure què hi guarda a dins.

 • Marc Garriga i els friquis de la literatura fantàstica que organitzen la MiRCon
  Veure vídeo

  Marc Garriga i els friquis de la literatura fantàstica que organitzen la MiRCon

  La HispaCon, la convenció de literatura fantàstica, ciència ficció i terror més important de l'Estat, aterra aquest 2014 a Montcada i Reixac gràcies a Raquel Lozano, Ismael Ávalos i Miquel Codony. Amb aquests tres friquis hem repassat què vol dir "hiperstició", com és el jurament de la guàrdia de nit de "Joc de trons" o què hi ha més enllà de Tolkien, entre altres coses. També hem parlat de zombis i d'Ursula K. Le Guin.

 • David Moreno: EstoPantoja!
  Veure vídeo

  David Moreno: EstoPantoja!

  Com li ha anat el primer dia de presó a la Pantoja? Amb qui s'ha trobat? El David s'ha convertit en els Estopa per explicar-nos-ho amb una versió de "Cacho a Cacho".

 • 'Marc Garriga i els friquis': Josep Maria Queraltó i la recerca d'un somni
  Veure vídeo

  'Marc Garriga i els friquis': Josep Maria Queraltó i la recerca d'un somni

  Josep Maria Queraltó té un somni, que és poder obrir algun dia un museu amb els més de 20.000 objectes de la seva col·lecció de material cinematogràfic. És una col·lecció única a Europa, com diu el mateix president de la Cinemathèque Française, Costa-Gavras, que alerta de la possibilitat que algun dia vingui un inversor estranger i se l'emporti fora de Catalunya. De moment, Queraltó ens ha portat a "La tribu" un exemplar dels cinematògrafs dels germans Lumière i ens ha explicat com va començar la seva afició a recopilar andròmines, unes andròmines que amb el pas del temps s'han convertit en petits tresors.

 • Santiago Vidal: "La futura Constitució catalana té pares i mares"
  Veure vídeo

  Santiago Vidal: "La futura Constitució catalana té pares i mares"

  El jutge Santiago Vidal ha vingut a "La tribu" el mateix dia que el Consell General del Poder Judicial ha anunciat que no el suspendrà cautelarment de les seves funcions per haver participat en l'elaboració de l'esborrany d'una futura Constitució catalana. Ens ha explicat per què és l'únic membre visible de l'equip de juristes que treballa en la redacció de la futura Constitució i ens ha detallat alguns aspectes del text.

 • Copa Lotus i Pere Tapias
  Veure vídeo

  Copa Lotus i Pere Tapias

  Pere Tapias i Copa Lotus ens han presentat el disc que han fet junts, "No som un grup", i han tocat en directe a La Tribu.

 • Marc Garriga i els friquis: SOEM, pioner del "body painting"
  Veure vídeo

  Marc Garriga i els friquis: SOEM, pioner del "body painting"

  L'artista urbà SOEM és un friqui de la cultura hip-hop i un dels precursors del "body painting street art", és a dir, d'aplicar la tècnica i les eines del grafiti sobre el cos humà. Ens ha explicat com es guanya la vida fent "performances" en discoteques o sales de festa pintant les seves models o, fins i tot, pintant el públic que l'hi demana. A més, és el comissari del Saló d'Art Eròtic, dins el Saló Eròtic de Barcelona, on diversos representants de l'art urbà exposaran les seves obres amb una temàtica, l'eròtica, amb la qual fins ara no havien treballat mai.

 • David Bustamante: "Quan criden Bustamante, la meva filla saluda"
  Veure vídeo

  David Bustamante: "Quan criden Bustamante, la meva filla saluda"

  El David Bustamante ens ha presentat "Vivir, el seu últim disc.

 • Fèlix Riera, director de Catalunya Ràdio, es mulla per l'ELA
  Veure vídeo

  Fèlix Riera, director de Catalunya Ràdio, es mulla per l'ELA

  El Xuriguera i el Faixedas no van dubtar a nominar el director de la Ràdio Nacional de Catalunya després d'assumir el repte que els va llançar el presentador de "La Tribu", Xavi Rosiñol. Després de la refrescant experiència, que ha aguantat amb fermesa, Fèlix Riera passa la pilota a la Maria de la Pau Janer, al Jordi Borda i a l'Òscar Fernández.

 • El Xuriguera i el Faixedas també s'han mullat per l'ELA
  Veure vídeo

  El Xuriguera i el Faixedas també s'han mullat per l'ELA

  Els va nominar el Xavi Rosiñol i ells han nominat Marina Rossell, Nandu Jubany i Fèlix Riera, el director de Catalunya Ràdio.

 • Xavi Rosiñol també es mulla per l'ELA
  Veure vídeo

  Xavi Rosiñol també es mulla per l'ELA

  Xavi Rosiñol ha complert el repte que li va encarregar el Sergi Vives, d'"Els optimistes", i s'ha mullat per l'ELA. Diu que l'aigua estava molt freda!

 • "La Tribu de Catalunya Ràdio", amb Xavi Rosiñol
  Veure vídeo

  "La Tribu de Catalunya Ràdio", amb Xavi Rosiñol

  "Expliquem el que els altres no expliquen..."

 • Paul Klason en directe
  Veure vídeo

  Paul Klason en directe

  Amb només 23 anys, aquest músic de Mataró ja és un fenomen en webs de música independent. Ens ha fet un tastet del que serà el seu primer disc, on barreja blues, soul i pop.

 • Portada de Xuriguera i Faixedas - 25/06/2014
  Veure vídeo

  Portada de Xuriguera i Faixedas - 25/06/2014

  El jutge ho té clar. Va per la filla. La filla s'amaga i diu que no sap res. El pare s'afora. La mare plora. El fiscal vol parar els peus al jutge. El fiscal fa d'advocat de la filla? El fiscal fa el que li diuen. Qui? Els del govern. Però si el govern diu que respecten la decisió del jutge! I els ministres també diuen que respecten la decisió del jutge. Fins i tot el germà respecta la decisió del jutge. Ai, pobre jutge, amb tant de respecte té els dies comptats.

 • Portada de Xuriguera i Faixedas - 18/06/2014
  Veure vídeo

  Portada de Xuriguera i Faixedas - 18/06/2014

  Hem d'eixtar conxentrats. Perquè xi. Per què parlen així? Què paixa? Callonx, eix fa extrany. Éx que als Faixedas els agrada molt la xeix. Alx Xuriguera tambeix. Per exemple, Xile... éx bonic Xile. Trobeu que ex poc patriota? Xens ni mica, oi?, xens ni mica.