Nandu Jubany

  • Nandu Jubany: "Els pèsols són els germans petits de l'altra gastronomia"
    Escolta àudio

    Nandu Jubany: "Els pèsols són els germans petits de l'altra gastronomia"

    Nandu Jubany ens ha parlat dels pèsols al costat del pagès Josep Pla Jubany que ens ha portat pèsols i maduixes a la taula de la Tribu, directamet des de Sant Cebrià de Vallalta.

    Nandu Jubany ens ha parlat dels pèsols al costat del pagès Josep Pla Jubany que ens ha portat pèsols i maduixes a la taula de la Tribu, directamet des de Sant Cebrià de Vallalta.

  • Nandu Jubany: "La sardina és a la Quaresma el que el torró al Nadal"
    Escolta àudio

    Nandu Jubany: "La sardina és a la Quaresma el que el torró al Nadal"

    En Nandu Jubany ens ha parlat de la Quaresma, aquest període de temps que, per molts, és un gran desconegut, que cada any canvia de dates i sovint ens preguntem el perquè.

    En Nandu Jubany ens ha parlat de la Quaresma, aquest període de temps que, per molts, és un gran desconegut, que cada any canvia de dates i sovint ens preguntem el perquè.

  • Nandu Jubany: "En Lluc és un talent prometedor"
    Escolta àudio

    Nandu Jubany: "En Lluc és un talent prometedor"

    En Nandu Jubany avui ens ha parlat del Bacallà en companyia del Lluc, un dels joves concursants de la segona edició de Masterchef. Amb ells hem compartit receptes i records d'un dels plats catalans per excel·lència, el bacallà en totes les seves versions.

    En Nandu Jubany avui ens ha parlat del Bacallà en companyia del Lluc, un dels joves concursants de la segona edició de Masterchef. Amb ells hem compartit receptes i records d'un dels plats catalans per excel·lència, el bacallà en totes les seves versions.

  • Nandu Jubany: "La tòfona és la perla de la gastronomia"
    Escolta àudio

    Nandu Jubany: "La tòfona és la perla de la gastronomia"

    En Nandu Jubany ha tornat per parlar-nos altra vegada de la la tòfona i amb ell i tots els oients de Catalunya Ràdio hem descobert noves receptes i tots els secrets que la fan tant selectiva i admirada.

    En Nandu Jubany ha tornat per parlar-nos altra vegada de la la tòfona i amb ell i tots els oients de Catalunya Ràdio hem descobert noves receptes i tots els secrets que la fan tant selectiva i admirada.

  • Nandu Jubany: "La millor tòfona està a la comarca d'Osona"
    Escolta àudio

    Nandu Jubany: "La millor tòfona està a la comarca d'Osona"

    Avui el nostre cuiner de capçalera, en Nandu Jubany ens ha parlat de l'aromàtica, gustosa, molt buscada, protagonista de plats exclusius i complement de menús selectes, la tòfona! Un dels productes estrella de l'hivern i un dels ingredients més apreciats de la nostra gastronomia.

    Avui el nostre cuiner de capçalera, en Nandu Jubany ens ha parlat de l'aromàtica, gustosa, molt buscada, protagonista de plats exclusius i complement de menús selectes, la tòfona! Un dels productes estrella de l'hivern i un dels ingredients més apreciats de la nostra gastronomia.

  • Secció Nandu Jubany a la Tribu. Els canelons amb en Carles Gaig!
    Escolta àudio

    Secció Nandu Jubany a la Tribu. Els canelons amb en Carles Gaig!

    Avui amb en Nandu Jubany hem parlat dels canelons amb el cuiner Carles Gaig ja que probablement és un dels plats que en aquests dies no faltaran a cap taula. Potser són els de la mare o els de l'àvia o de la sogra.

    Avui amb en Nandu Jubany hem parlat dels canelons amb el cuiner Carles Gaig ja que probablement és un dels plats que en aquests dies no faltaran a cap taula. Potser són els de la mare o els de l'àvia o de la sogra.

  • Secció Nandu Jubany a la Tribu. L'escudella i la Pilota!
    Escolta àudio

    Secció Nandu Jubany a la Tribu. L'escudella i la Pilota!

    Avui amb en Nandu Jubany hem parlat de la pilota, l'escudella i la carn d'olla amb Llúcia López que forma part del col·lectiu "La Cuina a Sils".

    Avui amb en Nandu Jubany hem parlat de la pilota, l'escudella i la carn d'olla amb Llúcia López que forma part del col·lectiu "La Cuina a Sils".

  • Nandu Jubany ens parla del vermut!
    Escolta àudio

    Nandu Jubany ens parla del vermut!

    Nandu Jubany ens ha portat a l'estudi Miquel Tapias Roldós, la quarta generació de l'Espinaler, per parlar del vermut.

    Nandu Jubany ens ha portat a l'estudi Miquel Tapias Roldós, la quarta generació de l'Espinaler, per parlar del vermut.

  • Secció Nandu Jubany a la Tribu. La Castanya
    Escolta àudio

    Secció Nandu Jubany a la Tribu. La Castanya

    Avui amb en Nandu Jubany i en Joaquim Soler, gerent Centre Manipulació Castanya del Montseny hem parlat de la castanya perquè encara estem en plena temporada d'aquest producte. A més, de castanyes se'n poden menjar durant tot l'any, i de moltes maneres!

    Avui amb en Nandu Jubany i en Joaquim Soler, gerent Centre Manipulació Castanya del Montseny hem parlat de la castanya perquè encara estem en plena temporada d'aquest producte. A més, de castanyes se'n poden menjar durant tot l'any, i de moltes maneres!

  • Secció Nandu Jubany a la Tribu: La cuina del 1714 amb el crític gastronòmic Jaume Fàbrega
    Escolta àudio

    Secció Nandu Jubany a la Tribu: La cuina del 1714 amb el crític gastronòmic Jaume Fàbrega

    Avui hem parlat de la cuina del 1714 amb el crític gastronòmic Jaume Fàbrega les elaboracions, les receptes i els plats més importants de la cuina catalana de fa 300 anys i que, en alguns casos, avui encara cuinem i mengem. Mentre les bombes queien a la ciutat de Barcelona, els catalans descobríem nous productes com la xocolata, les patates o el cafè.

    Avui hem parlat de la cuina del 1714 amb el crític gastronòmic Jaume Fàbrega les elaboracions, les receptes i els plats més importants de la cuina catalana de fa 300 anys i que, en alguns casos, avui encara cuinem i mengem. Mentre les bombes queien a la ciutat de Barcelona, els catalans descobríem nous productes com la xocolata, les patates o el cafè.

  • Secció Nandu Jubany: Cuina Antropològica
    Escolta àudio

    Secció Nandu Jubany: Cuina Antropològica

    El que mengem o bevem avui és fruit del passat i de totes aquelles civilitzacions que han passat per Catalunya? Amb Eudald Carbonell descobrim la petjada de l'antropologia a la cuina. Des de la prehistòria, passant per l'edat mitjana, la revolució industrial i fins a l'actualitat. I és que la cuina d'avui és la combinació de la reivindicació del producte i la memòria gustativa, i la creativitat.

    El que mengem o bevem avui és fruit del passat i de totes aquelles civilitzacions que han passat per Catalunya? Amb Eudald Carbonell descobrim la petjada de l'antropologia a la cuina. Des de la prehistòria, passant per l'edat mitjana, la revolució industrial i fins a l'actualitat. I és que la cuina d'avui és la combinació de la reivindicació del producte i la memòria gustativa, i la creativitat.

  • Nandu Jubany ens parla de Bolets
    Escolta àudio

    Nandu Jubany ens parla de Bolets

    Nandu Jubany ens ha portat a l'estudi el "Rei dels bolets", en Miquel Márquez, també conegut per haver estat durant més de 40 anys al capdavant del restaurant Sala de Berga, referent per la seva cuina especialitzada en bolets.

    Nandu Jubany ens ha portat a l'estudi el "Rei dels bolets", en Miquel Márquez, també conegut per haver estat durant més de 40 anys al capdavant del restaurant Sala de Berga, referent per la seva cuina especialitzada en bolets.

  • Secció Nandu Jubany: Cuina Justa amb Àngela Jover
    Escolta àudio

    Secció Nandu Jubany: Cuina Justa amb Àngela Jover

    El Nandu Jubany avui parla amb Àngela Jover, sotsdirectora general de Cuina Justa que treballa en el sector de la cuina i l'alimentació i per l'inserció sociolaboral de persones amb fragilitat mental o exclusió social.

    El Nandu Jubany avui parla amb Àngela Jover, sotsdirectora general de Cuina Justa que treballa en el sector de la cuina i l'alimentació i per l'inserció sociolaboral de persones amb fragilitat mental o exclusió social.

  • Nandu Jubany: El calamar de potera
    Escolta àudio

    Nandu Jubany: El calamar de potera

    El Nandu Jubany ha vingut amb Joan Majó, pescador i propietari del restaurant Can Majó d'Arenys de Mar, per parlar-nos del calamar de potera.

    El Nandu Jubany ha vingut amb Joan Majó, pescador i propietari del restaurant Can Majó d'Arenys de Mar, per parlar-nos del calamar de potera.

  • Nandu Jubany
    Escolta àudio

    Nandu Jubany

Anar al contingut