Nandu Jubany
Nandu Jubany: el marrón glacé
Aprofitant que arriba la castanyada, parlem d'aquest producte, que és totalment artesanal, amb en Nandu i el Jordi Madern, propietari i ex-pastisser de la pastisseria Foix de Sarrià. En Jordi ens ha explicat com ho hem de fer per comprar bones castanyes.
Aprofitant que arriba la castanyada, parlem d'aquest producte, que és totalment artesanal, amb en Nandu i el Jordi Madern, propietari i ex-pastisser de la pastisseria Foix de Sarrià. En Jordi ens ha explicat com ho hem de fer per comprar bones castanyes.
Nandu Jubany: Verdures com les bledes o els espinacs, també poden ser actractives!
El Nandu avui ens ha parlat de les verdures de tardor i ha volgut treure'ls la fama d'avorrides ensenyant-nos a cuinar-les de la millor manera possible. A més, per fer-ho, ha vingut amb el Pau Santamaria, fill del cuiner Santi Santamaria, que ha heretat del pare la passió pels productes ecològics, de proximitat i de molta qualitat, i es dedica a conrear-los i distribuir-los.
El Nandu avui ens ha parlat de les verdures de tardor i ha volgut treure'ls la fama d'avorrides ensenyant-nos a cuinar-les de la millor manera possible. A més, per fer-ho, ha vingut amb el Pau Santamaria, fill del cuiner Santi Santamaria, que ha heretat del pare la passió pels productes ecològics, de proximitat i de molta qualitat, i es dedica a conrear-los i distribuir-los.
Nandu Jubany: el pa
Us agrada el pa? En mengeu sempre i a cada àpat? En Nandu Jubany n'ha parlat avui amb en Jordi Morera, forner de cinquena generació de l'Espiga d'Or de Vilanova i la Geltrú que l'any passat va guanyar el premi a millor artesà alimentari innovador.
Us agrada el pa? En mengeu sempre i a cada àpat? En Nandu Jubany n'ha parlat avui amb en Jordi Morera, forner de cinquena generació de l'Espiga d'Or de Vilanova i la Geltrú que l'any passat va guanyar el premi a millor artesà alimentari innovador.
Nandu Jubany: Receptes amb xocolata
En Nandu Jubany i la Maria Coll, directora de màrqueting i vendes de Xocolates Amatller, ens han explicat receptes amb xocolata. També hem après quants tipus de xocolata hi ha i com l'hem de guardar.
En Nandu Jubany i la Maria Coll, directora de màrqueting i vendes de Xocolates Amatller, ens han explicat receptes amb xocolata. També hem après quants tipus de xocolata hi ha i com l'hem de guardar.
Nandu Jubany: Receptes amb porc
En Nandu Jubany i el Josep Puigdollers, president del Grup Gepork, president de l'Associació Nacional del Porcí Selecte i president de la Llotja de Vic, ens han explicat receptes amb porc i de matança.
En Nandu Jubany i el Josep Puigdollers, president del Grup Gepork, president de l'Associació Nacional del Porcí Selecte i president de la Llotja de Vic, ens han explicat receptes amb porc i de matança.
Nandu Jubany: Cuinar amb cargols
En Nandu Jubany ha vingut amb Jordi Barri Cusí, gerent i cuiner del restaurant Can Barris de Campllong, i ens han explicat un munt de trucs per preparar cargols.
En Nandu Jubany ha vingut amb Jordi Barri Cusí, gerent i cuiner del restaurant Can Barris de Campllong, i ens han explicat un munt de trucs per preparar cargols.
Nandu Jubany: Cuinar amb aigua de mar
En Nandu Jubany ha vingut amb Quim Marquès, propietari del restaurant El Suquet de l'Almirall, i ens han explicat com cuinar amb aigua de mar.
En Nandu Jubany ha vingut amb Quim Marquès, propietari del restaurant El Suquet de l'Almirall, i ens han explicat com cuinar amb aigua de mar.
Nandu Jubany: La verema
En Nandu Jubany ha vingut amb Raul Bobet, enòleg i propietari de Castell d'Encús, i tots dos ens han explicat com es presenta la verema després de la calor que ha fet aquest estiu i quina relació té amb la producció del vi.
En Nandu Jubany ha vingut amb Raul Bobet, enòleg i propietari de Castell d'Encús, i tots dos ens han explicat com es presenta la verema després de la calor que ha fet aquest estiu i quina relació té amb la producció del vi.
Nandu Jubany: les sardines
En Nandu Jubany ha vingut avui a La Tribu amb en Josep Garcia, propietari de l'empresa Gamba de la Costa. Ens han explicat com es pesquen les sardines, les seves propietats, i quines són les millors maneres de cuinar-les.
En Nandu Jubany ha vingut avui a La Tribu amb en Josep Garcia, propietari de l'empresa Gamba de la Costa. Ens han explicat com es pesquen les sardines, les seves propietats, i quines són les millors maneres de cuinar-les.
Nandu Jubany: Receptes amb formatge
Avui el nostre cuiner Nandu Jubany ens ha portat formatge de la formatgeria Mas Rovira, el seu responsable Pere Rovira, ens ha explicat com es fa el formatge i ens ha presentat la seva nova creació el formatge blau.
Avui el nostre cuiner Nandu Jubany ens ha portat formatge de la formatgeria Mas Rovira, el seu responsable Pere Rovira, ens ha explicat com es fa el formatge i ens ha presentat la seva nova creació el formatge blau.
Nandu Jubany: "S'ha de recuperar el porc de Vic"
Avui Nandu Jubany ha vingut acompanyat de Josep Puigdollers; President del Grup Gepork, President de l'Associació Nacional de porcí selecte i President de la Llotja de Vic per parlar-nos de la matança del porc.
Avui Nandu Jubany ha vingut acompanyat de Josep Puigdollers; President del Grup Gepork, President de l'Associació Nacional de porcí selecte i President de la Llotja de Vic per parlar-nos de la matança del porc.
Nandu Jubany: "Al Koy Shunka s'hi ha d'anar un cop a la vida"
Avui Nandu Jubany ha vingut acompanyat de la seva ànima bessona, Hideki Matsuhisa; cuiner del Shunka i el Koy Shunka amb una estrella Michelin. Amb ells hem parlat de menjar japonès.
Avui Nandu Jubany ha vingut acompanyat de la seva ànima bessona, Hideki Matsuhisa; cuiner del Shunka i el Koy Shunka amb una estrella Michelin. Amb ells hem parlat de menjar japonès.
Nandu Jubany: "La mongeta del ganxet és la mongeta catalana per excel·lència"
Avui Nandu Jubany ens ha parlat de la mongeta del ganxet amb Ester Cases, de la Xarxa Catalana de Graners i de l'Associació de Les Refardes; entitats que promouen bàsicament l'ús de llavors de varietats locals, de producció ecològica i fetes al país.
Avui Nandu Jubany ens ha parlat de la mongeta del ganxet amb Ester Cases, de la Xarxa Catalana de Graners i de l'Associació de Les Refardes; entitats que promouen bàsicament l'ús de llavors de varietats locals, de producció ecològica i fetes al país.
Nandu Jubany:"No hi ha res més bo que la carxofa que tenim al cosat"
Nandu Jubany ens ha parlat de la carxofa del prat amb amb Joan Ribas, President de la Cooperativa Agrària del Prat i President de l'Associació promotora de la IGT Carxofa Prat que ens ha confessat que cada dia esmorza una carxofa a la brasa.
Nandu Jubany ens ha parlat de la carxofa del prat amb amb Joan Ribas, President de la Cooperativa Agrària del Prat i President de l'Associació promotora de la IGT Carxofa Prat que ens ha confessat que cada dia esmorza una carxofa a la brasa.
Nandu Jubany: "Mark Zuckerberg va menjar llonganissa de vic i pernil"
Nandu Jubany ha vingut a la Tribu acompanyat de Ramon Bach, Secretari tècnic i veterinari d'Ancri per parlar-nos del Xai.
El dia que també sabem que Mark Zuckerberg, Gerard Piqué i Shakira van sopar al seu restaurant "Petit Comitè". A més, justament ahir dimecres, el fundador de Facebook va revelar que un dels motius pels quals ha tornat a visitar Barcelona, altra vegada, és el pernil i en Nandu ens ha explicat que també va menjar llangonissa de Vic!Nandu Jubany ha vingut a la Tribu acompanyat de Ramon Bach, Secretari tècnic i veterinari d'Ancri per parlar-nos del Xai. El dia que també sabem que Mark Zuckerberg, Gerard Piqué i Shakira van sopar al seu restaurant "Petit Comitè". A més, justament ahir dimecres, el fundador de Facebook va revelar que un dels motius pels quals ha tornat a visitar Barcelona, altra vegada, és el pernil i en Nandu ens ha explicat que també va menjar llangonissa de Vic!