Nandu Jubany

  • Nandu Jubany: Confitures
    Escolta àudio

    Nandu Jubany: Confitures

    En Nandu Jubany ha vingut amb en Xavi Saperas, de Rosons.cat (Rebosteria artesana) i hem parlat de confitures.

    En Nandu Jubany ha vingut amb en Xavi Saperas, de Rosons.cat (Rebosteria artesana) i hem parlat de confitures.

  • Nandu Jubany: els sucs
    Escolta àudio

    Nandu Jubany: els sucs

    En Nandu Jubany ha vingut acompanyat per la Teresa Carles, xef i propietària dels restaurants que duen el seu nom, experta en cuina de productes vegetals i naturals.

    En Nandu Jubany ha vingut acompanyat per la Teresa Carles, xef i propietària dels restaurants que duen el seu nom, experta en cuina de productes vegetals i naturals.

  • Nandu Jubany: els gelats
    Escolta àudio

    Nandu Jubany: els gelats

    En Nandu Jubany ha estat acompanyat del Jordi Roca que ens ha parlat del seu projecte Rocambolesc i ens ha explicat com podem fer un gelat a casa.

    En Nandu Jubany ha estat acompanyat del Jordi Roca que ens ha parlat del seu projecte Rocambolesc i ens ha explicat com podem fer un gelat a casa.

  • Nandu Jubany: gastronomia als festivals musicals
    Escolta àudio

    Nandu Jubany: gastronomia als festivals musicals

    Avui hem parlat d'un altre tipus de saraus. No de concursos de coques sinó de festivals musicals i la gastronomia que hi trobem. El Nandu ha vingut amb el Martín Pérez, propietari i director de Concert Studio.

    Avui hem parlat d'un altre tipus de saraus. No de concursos de coques sinó de festivals musicals i la gastronomia que hi trobem. El Nandu ha vingut amb el Martín Pérez, propietari i director de Concert Studio.

  • Nandu Jubany: fira del tupí de Sant Julià de Vilatorta
    Escolta àudio

    Nandu Jubany: fira del tupí de Sant Julià de Vilatorta

    El Nandu ha vingut amb el Joan Carles Rodríguez, alcalde de Sant Julià de Vilatorta i amb en Carles Fiter, organitzador del concurs La Cuina Vilatortina de Cassola i del Mos del Tupí.

    El Nandu ha vingut amb el Joan Carles Rodríguez, alcalde de Sant Julià de Vilatorta i amb en Carles Fiter, organitzador del concurs La Cuina Vilatortina de Cassola i del Mos del Tupí.

  • Nandu Jubany: els espàrrecs
    Escolta àudio

    Nandu Jubany: els espàrrecs

    En Nandu ha vingut amb el Joan Torras, pagès i secretari de la Fira de l'Espàrrec de Gavà, una de les fires d'arrel agrícola més destacades del Baix Llobregat

    En Nandu ha vingut amb el Joan Torras, pagès i secretari de la Fira de l'Espàrrec de Gavà, una de les fires d'arrel agrícola més destacades del Baix Llobregat

  • Nandu Jubany: bolets de primavera
    Escolta àudio

    Nandu Jubany: bolets de primavera

    El Nandu ha vingut amb l'Eloi Alcalà, boletaire de tradició familiar. És primavera i ja es troben bolets: múrgoles, moixernons o cama-secs. Ens han explicat les millors tècniques per trobar-los.

    El Nandu ha vingut amb l'Eloi Alcalà, boletaire de tradició familiar. És primavera i ja es troben bolets: múrgoles, moixernons o cama-secs. Ens han explicat les millors tècniques per trobar-los.

  • Nandu Jubany: "La cuina del futur"
    Escolta àudio

    Nandu Jubany: "La cuina del futur"

    En Nandu Jubany ha vingut acompanyat del Pere Castells, responsable del departament d'Investigació Gastronòmica i Científica de la Fundació Alícia. En Pere és l'autor d'aquest llibre que no és de receptes sinó de reflexions i que ha publicat Tibidabo Ediciones.

    En Nandu Jubany ha vingut acompanyat del Pere Castells, responsable del departament d'Investigació Gastronòmica i Científica de la Fundació Alícia. En Pere és l'autor d'aquest llibre que no és de receptes sinó de reflexions i que ha publicat Tibidabo Ediciones.

  • Nandu Jubany: nutrició i esport
    Escolta àudio

    Nandu Jubany: nutrició i esport

    El Nandu ha fet la cursa Abu Dhabi Desert Challenge, la primera de les curses del Campionat del Món de Ral·lis Cross-Country, i una prova especialment dura tenint en compte les altes temperatures. Avui ens ha explicat com li va anar i hem parlat de la nutrició dels esportistes.

    El Nandu ha fet la cursa Abu Dhabi Desert Challenge, la primera de les curses del Campionat del Món de Ral·lis Cross-Country, i una prova especialment dura tenint en compte les altes temperatures. Avui ens ha explicat com li va anar i hem parlat de la nutrició dels esportistes.

  • Nandu Jubany
    Escolta àudio

    Nandu Jubany

  • Nandu Jubany: Lactium, la Fira del Formatge Artesà
    Escolta àudio

    Nandu Jubany: Lactium, la Fira del Formatge Artesà

    Aquest cap de setmana se celebra la vuitena edició de la fira a la Plaça dels Màrtirs de Vic coincidint amb el Mercat del Ram. En Nandu ha vingut acompanyat del Pere Rovira que és el director de la fira del Lactium i propietari de la formatgeria Mas La Rovira de Sora.

    Aquest cap de setmana se celebra la vuitena edició de la fira a la Plaça dels Màrtirs de Vic coincidint amb el Mercat del Ram. En Nandu ha vingut acompanyat del Pere Rovira que és el director de la fira del Lactium i propietari de la formatgeria Mas La Rovira de Sora.

  • Nandu Jubany: calçots
    Escolta àudio

    Nandu Jubany: calçots

    El febrer i el març són els grans mesos de les calçotades. Aquesta tarda també ha vingut l'Agustí García, restaurador i coautor del llibre "La cuina del calçot", de Cossetània edicions.

    El febrer i el març són els grans mesos de les calçotades. Aquesta tarda també ha vingut l'Agustí García, restaurador i coautor del llibre "La cuina del calçot", de Cossetània edicions.

  • Nandu Jubany: Aprendre a cuinar per internet
    Escolta àudio

    Nandu Jubany: Aprendre a cuinar per internet

    Ja fa un temps que la cuina està molt de moda i internet n'és un reflex: blogs amb les receptes de l'àvia més tradicionals tutorials amb les receptes més modernes... i avui amb el Nandu hem parlat d'això, d'aprendre cuina a distància. Amb ell i amb la Maria Parareda, fundadora i directora de Creative Signatures, que organitzen cursos de cuina online amb els millors xefs catalans i espanyols.

    Ja fa un temps que la cuina està molt de moda i internet n'és un reflex: blogs amb les receptes de l'àvia més tradicionals tutorials amb les receptes més modernes... i avui amb el Nandu hem parlat d'això, d'aprendre cuina a distància. Amb ell i amb la Maria Parareda, fundadora i directora de Creative Signatures, que organitzen cursos de cuina online amb els millors xefs catalans i espanyols.

  • Nandu Jubany: pasta "catalana"
    Escolta àudio

    Nandu Jubany: pasta "catalana"

    Quan parlem de pasta, de seguida tots pensem en macarrons, espaguetis... la pasta italiana. Però hi ha moltes receptes tradicionals catalanes que també es fan amb pasta, com els fideus a la cassola o la sopa de galets. I avui en Nandu ha volgut parlar d'aquest tipus de pasta amb en Jordi Soler, gerent i fill del propietari de La Moianesa, una empresa familiar de Moià dedicada a l'elaboració de pasta des del 1800.

    Quan parlem de pasta, de seguida tots pensem en macarrons, espaguetis... la pasta italiana. Però hi ha moltes receptes tradicionals catalanes que també es fan amb pasta, com els fideus a la cassola o la sopa de galets. I avui en Nandu ha volgut parlar d'aquest tipus de pasta amb en Jordi Soler, gerent i fill del propietari de La Moianesa, una empresa familiar de Moià dedicada a l'elaboració de pasta des del 1800.

  • Nandu Jubany: la tòfona
    Escolta àudio

    Nandu Jubany: la tòfona

    Ara que n'és l'època, hem parlat amb el Nandu Jubany de la tòfona, la joia de la cuina, com ell l'anomena. Ens ha donat alguna recepta fàcil per fer a casa i ens ha explicat com comprar-ne de bones.

    Ara que n'és l'època, hem parlat amb el Nandu Jubany de la tòfona, la joia de la cuina, com ell l'anomena. Ens ha donat alguna recepta fàcil per fer a casa i ens ha explicat com comprar-ne de bones.

Anar al contingut