Nandu Jubany

  • Nandu Jubany: Dijous gras
    Escolta àudio

    Nandu Jubany: Dijous gras

    Hem parlat amb el Nandu Jubany des de Vic, on estava amb els cuiners d'Osona Cuina celebrant el Dijous Gras. I a l'estudi hem tingut l'Oriol Rovira, cuiner del restaurant els Casals, de Sagàs, tot un expert en el món del porc. I també hem parlat amb en Ramon Hernando, guanyador del concurs de botifarra d'ou artesana i amb en David Roig, guanyador del concurs botifarra d'ou innovació.

  • Nandu Jubany: angules i anguiles
    Escolta àudio

    Nandu Jubany: angules i anguiles

    En Nandu avui venia disposat a parlar de la tòfona, perquè ara n'és època, però a l'estudi s'ha trobat amb el Màrio Vizcarro, del Meteoauri, i han acabat parlant d'angules! Amb ells hem après la diferència entre angules, anguiles i el que trobem als supermercats, on trobar les millors, i com cuinar-les.

  • Nandu Jubany i Joan Roca, junts a "La tribu"!
    Escolta àudio

    Nandu Jubany i Joan Roca, junts a "La tribu"!

    En Nandu ha vingut acompanyat del xef del Celler de Can Roca que acaba de publicar "Cocinando un tributo" sobre la gira que van fer l'estiu del 2014 per Mèxic, Colòmbia i Perú.

  • Mano Rota: el millor restaurant del 2015
    Escolta àudio

    Mano Rota: el millor restaurant del 2015

    Avui han vingut els xefs del Mano Rota, el Bernat Bermudo i l'Oswaldo Brito. Porten molt de temps treballant a les millors cuines, però encara no fa un any que van obrir el seu propi restaurant i la seva feina ja ha estat reconeguda: acaben de guanyar el premi de millor restaurant del 2015 segons El Periódico i la Time Out!

  • Cuina vegetariana
    Escolta àudio

    Cuina vegetariana

    Avui hem fet una introducció a la cuina vegetariana i hem trencat tòpics com que el menjar vegetarià és més car o molt avorrit. Hem parlat amb el gerent d'un dels restaurants vegetarians més famosos de Catalunya, el Jordi Barri, del restaurant Teresa Carles.

  • Nandu Jubany: els coctails
    Escolta àudio

    Nandu Jubany: els coctails

    Avui hem après a fer coctails amb en Nandu i en Jordi Millán, responsable de gintonic.cat i les cocteleries Glass de Manresa i La Granja de Berga.

  • Nandu Jubany: els coctails
    Escolta àudio

    Nandu Jubany: els coctails

    Avui hem après a fer coctails amb en Nandu i en Jordi Millán, responsable de gintonic.cat i les cocteleries Glass de Manresa i La Granja de Berga.

  • Nandu Jubany: l'escudella de Nadal
    Escolta àudio

    Nandu Jubany: l'escudella de Nadal

    En Nadu Jubany ens ha explicat com fer una bona escudella amb la Paquita Reixach, propietària del restaurant Hispània.

  • Nandu Jubany: la Fira del Gall de Vilafranca
    Escolta àudio

    Nandu Jubany: la Fira del Gall de Vilafranca

    Aprofitant que aquest cap de setmana es fa aquesta fira, en Nandu ha vingut acompanyat de l'Enric Ferré, criador del gall negre, la raça típica del Penedès. En què es diferencia aquesta raça de les altres? En Nandu ens ha explicat com cuinar un gall.

  • Nandu Jubany: torrons
    Escolta àudio

    Nandu Jubany: torrons

    El Nandu avui ha vingut amb l'Eduard Roig, propietari de la pastisseria Sant Antoni del barri d'Horta de Barcelona. Ens ha explicat com fer torrons. Ens ha dit que el més venut és el de crema cremada i que, com a novetat, fan torró de xocolata blanca i de tòfona blanca.

  • Nandu Jubany: 20 anys de Can Jubany
    Escolta àudio

    Nandu Jubany: 20 anys de Can Jubany

    El Nandu avui ha vingut amb la seva dona, l'Anna Orte, perquè estan de celebració. Amb poc més de 20 anys, van obrir Can Jubany i ara n'han celebrat el 20è aniversari! Amb ells hem repassat la història i les anècdotes del restaurant.

  • Nandu Jubany: les noves estrelles Michellin
    Escolta àudio

    Nandu Jubany: les noves estrelles Michellin

    En Nandu ens ha explicat les noves incorporacions d'aquesta guia gastronòmica. Ho ha fet acompanyat de la periodista Carme Gasull i hem aprofitat l'ocasió per felicitar al Miquel Aldana i a la Núria Orra del restaurant Tresmacarrons, al Masnou, que ha aconseguit entrar a la guia amb una estrella Michellin.

  • Nandu Jubany: formatges
    Escolta àudio

    Nandu Jubany: formatges

    En Nandu ha vingut acompanyat de Laia Pont i Natàlia Nicolau, enginyeres tècniques agrícoles, autores de "blocdeformatges.com" i del llibre "Formatges. Els 50 millors de Catalunya" (de l'editorial Cossetània). Amb tots ells hem fet una classe i un test de formatges.

  • Arrossos i Fòrum Gastronòmic de Girona
    Escolta àudio

    Arrossos i Fòrum Gastronòmic de Girona

    La setmana que ve se celebra aquesta cita gastronòmica que és la més important de Catalunya i l'estat espanyol. Per això hem convidat el Pep Palau, creador i el director del Fòrum, i el Marc Gascons, xef del restaurant "Els tinars", de Llagostera, perquè és un dels cuiners que més coses hi farà!

  • Nandu Jubany: la pasta
    Escolta àudio

    Nandu Jubany: la pasta

    Avui hem trencat tòpics i hem après els millors trucs per cuinar una bona pasta. En Nandu Jubany ha vingut acompanyat per Antonella Speranza, autora del blog "Pasta per als catalans".