Òscar Broc i Toni Garcia Ramon

  • Posar sucre al cafè és com posar quètxup a la paella
    Escolta àudio

    Posar sucre al cafè és com posar quètxup a la paella

    Avui l'Òscar Broc i el Toni Garcia Ramon han vingut a parlar-nos de la diferència entre els cafès de tota la vida i els cafès d'especialitat. Per això han convidat el barista i propietari de Dalston Coffee, Borja Rosselló. A més, han portat per berenar tiramisú del restaurant italià The Yard.

    Avui l'Òscar Broc i el Toni Garcia Ramon han vingut a parlar-nos de la diferència entre els cafès de tota la vida i els cafès d'especialitat. Per això han convidat el barista i propietari de Dalston Coffee, Borja Rosselló. A més, han portat per berenar tiramisú del restaurant italià The Yard.

  • L'entrepà, el millor invent culinari de la història
    Escolta àudio

    L'entrepà, el millor invent culinari de la història

    Després de la publicació del llibre "Bocatas", escrit per Toni Garcia Ramon i Òscar Broc, ens han vingut ha parlar del millor invent culinari de la història: l'entrepà. Per fer-ho, han convidat al cuiner que s'ha encarregat de preparar un a un els cinquanta entrepans que el Toni i l'Òscar han escollit pel llibre: el xef del restaurant "Savia", Mariano Segura.

    Després de la publicació del llibre "Bocatas", escrit per Toni Garcia Ramon i Òscar Broc, ens han vingut ha parlar del millor invent culinari de la història: l'entrepà. Per fer-ho, han convidat al cuiner que s'ha encarregat de preparar un a un els cinquanta entrepans que el Toni i l'Òscar han escollit pel llibre: el xef del restaurant "Savia", Mariano Segura.

  • Arrosseria canalla que implementa la sobretaula
    Escolta àudio

    Arrosseria canalla que implementa la sobretaula

    Avui l'Òscar Broc i el Toni Garcia Ramon han convidat els fundadors del restaurant Pez Globo del port de Mataró, un local que fuig dels clàssics de la cuina marinera. Fan arrossos tradicionals, però també amb ostra i amb papada. A més a més, després del dinar et pots quedar recreant-te amb la sobretaula i la música en directe.

    Avui l'Òscar Broc i el Toni Garcia Ramon han convidat els fundadors del restaurant Pez Globo del port de Mataró, un local que fuig dels clàssics de la cuina marinera. Fan arrossos tradicionals, però també amb ostra i amb papada. A més a més, després del dinar et pots quedar recreant-te amb la sobretaula i la música en directe.

  • El millor gelat vegà i artesà el tenim a Barcelona
    Escolta àudio

    El millor gelat vegà i artesà el tenim a Barcelona

    Avui l'Òscar Broc i el Toni Garcia Ramon han vingut a parlar dels gelats artesans. Per això, han portat el campió del millor gelat artesà de l'estat espanyol, l'Albert Roca de la pastisseria Sant Croi. L'Albert fa gelats vegans amb ingredients de qualitat i de proximitat, i ens ha dit que per aconseguir un sabor hi ha un estudi de molts dies per trobar la textura i els ingredients.

    Avui l'Òscar Broc i el Toni Garcia Ramon han vingut a parlar dels gelats artesans. Per això, han portat el campió del millor gelat artesà de l'estat espanyol, l'Albert Roca de la pastisseria Sant Croi. L'Albert fa gelats vegans amb ingredients de qualitat i de proximitat, i ens ha dit que per aconseguir un sabor hi ha un estudi de molts dies per trobar la textura i els ingredients.

  • La revolució del pa
    Escolta àudio

    La revolució del pa

    Avui, a "La teca", amb Toni Garcia Ramon i Òscar Broc, ens porten la revolució del pa. Forns liderats per gent molt jove que fan pa artesà ecològic de la màxima qualitat, experimenten amb el pa i amb les seves varietats. És el cas d'Origo Bakery, el forn de pa de Guillem Badia i Alina Benchea.

    Avui, a "La teca", amb Toni Garcia Ramon i Òscar Broc, ens porten la revolució del pa. Forns liderats per gent molt jove que fan pa artesà ecològic de la màxima qualitat, experimenten amb el pa i amb les seves varietats. És el cas d'Origo Bakery, el forn de pa de Guillem Badia i Alina Benchea.

  • La millor carn del món
    Escolta àudio

    La millor carn del món

    Avui Òscar Broc i Toni Garcia Ramon ens venen a parlar de carn madurada de la mà de Juanjo Roca, propietari de la carnisseria The Butcher Society. Amb ell descobrirem com detectar una bona carn madurada "dry aged" i a distingir els diferents tipus de carn japonesa, com la "wagyu" i la "Kobe". A més, el tast ha estat provar la millor carn del món.

    Avui Òscar Broc i Toni Garcia Ramon ens venen a parlar de carn madurada de la mà de Juanjo Roca, propietari de la carnisseria The Butcher Society. Amb ell descobrirem com detectar una bona carn madurada "dry aged" i a distingir els diferents tipus de carn japonesa, com la "wagyu" i la "Kobe". A més, el tast ha estat provar la millor carn del món.

  • Un tour per la cuina del Pròxim Orient
    Escolta àudio

    Un tour per la cuina del Pròxim Orient

    La cuina del Pròxim Orient aglutina diferents cuines i és tan àmplia que toca terres europees, asiàtiques i fins i tot africanes. Ens ho expliquen Toni Garcia Ramon, Òscar Broc i Alba Sánchez, del restaurant de Barcelona Sumac & Mambo: "Un restaurant modern i molt creatiu." Més enllà de l'hummus o el tabulé, la cuina del Pròxim Orient té receptes molt interessants i no tan conegudes: el kuku sabzi, el pollastre zereshk o la vedella koobideh. Acabem secció menjant baklaues de la pastissera àrab El Príncipe.

    La cuina del Pròxim Orient aglutina diferents cuines i és tan àmplia que toca terres europees, asiàtiques i fins i tot africanes. Ens ho expliquen Toni Garcia Ramon, Òscar Broc i Alba Sánchez, del restaurant de Barcelona Sumac & Mambo: "Un restaurant modern i molt creatiu." Més enllà de l'hummus o el tabulé, la cuina del Pròxim Orient té receptes molt interessants i no tan conegudes: el kuku sabzi, el pollastre zereshk o la vedella koobideh. Acabem secció menjant baklaues de la pastissera àrab El Príncipe.

  • Reivindiquem la nostra cuina marinera
    Escolta àudio

    Reivindiquem la nostra cuina marinera

    Avui l'Òscar Broc i el Toni Garcia Ramon han vingut a parlar-nos de la cuina tradicional amb el Marc Maulini. Especialment dels pilars de la cuina marinera com el peix fresc de llotja, els arrossos mariners i el marisc que cuinen al restaurant Els Pescadors.

    Avui l'Òscar Broc i el Toni Garcia Ramon han vingut a parlar-nos de la cuina tradicional amb el Marc Maulini. Especialment dels pilars de la cuina marinera com el peix fresc de llotja, els arrossos mariners i el marisc que cuinen al restaurant Els Pescadors.

  • La Boqueria, el mercat més gran d'Europa
    Escolta àudio

    La Boqueria, el mercat més gran d'Europa

    Avui Toni Garcia Ramon ha vingut a parlar-nos del mercat dels mercats, la Boqueria, que tal com va dir la CNN el 2017, és el millor mercat del món. Ens ha fet un petit repàs sobre la història d'aquest mercat i ha convidat Quim Márquez per parlar-nos de l'evolució de la Boqueria. A més, és propietari d'un bar de barra i tamboret, on el plat estrella són els ous amb xipirons i els ous amb gambes.

    Avui Toni Garcia Ramon ha vingut a parlar-nos del mercat dels mercats, la Boqueria, que tal com va dir la CNN el 2017, és el millor mercat del món. Ens ha fet un petit repàs sobre la història d'aquest mercat i ha convidat Quim Márquez per parlar-nos de l'evolució de la Boqueria. A més, és propietari d'un bar de barra i tamboret, on el plat estrella són els ous amb xipirons i els ous amb gambes.

  • El megaroll de canyella, el nou pastís per a les celebracions
    Escolta àudio

    El megaroll de canyella, el nou pastís per a les celebracions

    Avui el Toni Garcia Ramon i l'Òscar Broc ens descobreixen la pastisseria nord-americana de la mà de Marc Escursell, propietari de les pastisseries Demasié, on el producte estrella són els rolls de canyella, tant dolços com salats. A més, ens parlaran sobre la diferència que hi ha entre una cookie i una galeta de tota la vida.

    Avui el Toni Garcia Ramon i l'Òscar Broc ens descobreixen la pastisseria nord-americana de la mà de Marc Escursell, propietari de les pastisseries Demasié, on el producte estrella són els rolls de canyella, tant dolços com salats. A més, ens parlaran sobre la diferència que hi ha entre una cookie i una galeta de tota la vida.

  • La millor hamburguesa de Barcelona
    Escolta àudio

    La millor hamburguesa de Barcelona

    Avui ha vingut el Toni Garcia Ramon per parlar-nos de com una bona hamburguesa no té res a veure amb el fast food. Per això han portat el creador de la millor hamburguesa de Barcelona, el Rafa Peña, propietari del Torpedo, un bar per a cuiners, que ens ha dit com preparar l'hamburguesa perfecta.

    Avui ha vingut el Toni Garcia Ramon per parlar-nos de com una bona hamburguesa no té res a veure amb el fast food. Per això han portat el creador de la millor hamburguesa de Barcelona, el Rafa Peña, propietari del Torpedo, un bar per a cuiners, que ens ha dit com preparar l'hamburguesa perfecta.

  • Mixologia, l'alta gastronomia dels còctels
    Escolta àudio

    Mixologia, l'alta gastronomia dels còctels

    Avui el Toni Garcia Ramon i l'Òscar Broc ens porten la història que hi ha darrere dels còctels i ens apropen al món dels "bartenders" amb la Yanaida Prado, una veneçolana establerta a Barcelona des de fa vint anys que ens ajuda a identificar un bon còctel i a maridar-los.

    Avui el Toni Garcia Ramon i l'Òscar Broc ens porten la història que hi ha darrere dels còctels i ens apropen al món dels "bartenders" amb la Yanaida Prado, una veneçolana establerta a Barcelona des de fa vint anys que ens ajuda a identificar un bon còctel i a maridar-los.

  • Per què Brad Pitt sempre surt menjant a "Ocean's eleven"?
    Escolta àudio

    Per què Brad Pitt sempre surt menjant a "Ocean's eleven"?

    Avui a "La teca" Toni Garcia Ramon i Òscar Broc ens porten crispetes i una selecció de sis pel·lícules on es menja com si el món s'estigués a punt d'acabar. Per exemple a "Ocean's eleven" Brad Pitt hi surt sempre menjant i fins i tot s'han escrit pàgines dedicades a les coses que menja. Repassem altres pel·lícules: les d'Indiana Jones, "Chef", "Hierve", "Tomàquets verds fregits" o "Ratatouille".

    Avui a "La teca" Toni Garcia Ramon i Òscar Broc ens porten crispetes i una selecció de sis pel·lícules on es menja com si el món s'estigués a punt d'acabar. Per exemple a "Ocean's eleven" Brad Pitt hi surt sempre menjant i fins i tot s'han escrit pàgines dedicades a les coses que menja. Repassem altres pel·lícules: les d'Indiana Jones, "Chef", "Hierve", "Tomàquets verds fregits" o "Ratatouille".

  • El cacau madura com el vi
    Escolta àudio

    El cacau madura com el vi

    Avui a "La teca" el Toni Garcia Ramon i l'Òscar Broc ens introdueixen el concepte "Bean to bar", que practiquen al Lot Roasters, on han recuperat el procés artesanal d'elaboració de la xocolata i seleccionen els grans manualment per manipular-los i treure'n el producte final.

    Avui a "La teca" el Toni Garcia Ramon i l'Òscar Broc ens introdueixen el concepte "Bean to bar", que practiquen al Lot Roasters, on han recuperat el procés artesanal d'elaboració de la xocolata i seleccionen els grans manualment per manipular-los i treure'n el producte final.

  • La cuina peruana té influència catalana
    Escolta àudio

    La cuina peruana té influència catalana

    Avui a "La teca" el Toni Garcia Ramon i l'Òscar Broc ens apropen les cuines peruana i nikkei amb el xef, professor i divulgador Nicky Ramos. Ens han descobert les influències que reben aquestes cuines i els seus plats estrella.

    Avui a "La teca" el Toni Garcia Ramon i l'Òscar Broc ens apropen les cuines peruana i nikkei amb el xef, professor i divulgador Nicky Ramos. Ens han descobert les influències que reben aquestes cuines i els seus plats estrella.

Anar al contingut