Òscar Broc i Toni Garcia Ramon

  • Mixologia, l'alta gastronomia dels còctels
    Escolta àudio

    Mixologia, l'alta gastronomia dels còctels

    Avui el Toni Garcia Ramon i l'Òscar Broc ens porten la història que hi ha darrere dels còctels i ens apropen al món dels "bartenders" amb la Yanaida Prado, una veneçolana establerta a Barcelona des de fa vint anys que ens ajuda a identificar un bon còctel i a maridar-los.

    Avui el Toni Garcia Ramon i l'Òscar Broc ens porten la història que hi ha darrere dels còctels i ens apropen al món dels "bartenders" amb la Yanaida Prado, una veneçolana establerta a Barcelona des de fa vint anys que ens ajuda a identificar un bon còctel i a maridar-los.

  • Per què Brad Pitt sempre surt menjant a "Ocean's eleven"?
    Escolta àudio

    Per què Brad Pitt sempre surt menjant a "Ocean's eleven"?

    Avui a "La teca" Toni Garcia Ramon i Òscar Broc ens porten crispetes i una selecció de sis pel·lícules on es menja com si el món s'estigués a punt d'acabar. Per exemple a "Ocean's eleven" Brad Pitt hi surt sempre menjant i fins i tot s'han escrit pàgines dedicades a les coses que menja. Repassem altres pel·lícules: les d'Indiana Jones, "Chef", "Hierve", "Tomàquets verds fregits" o "Ratatouille".

    Avui a "La teca" Toni Garcia Ramon i Òscar Broc ens porten crispetes i una selecció de sis pel·lícules on es menja com si el món s'estigués a punt d'acabar. Per exemple a "Ocean's eleven" Brad Pitt hi surt sempre menjant i fins i tot s'han escrit pàgines dedicades a les coses que menja. Repassem altres pel·lícules: les d'Indiana Jones, "Chef", "Hierve", "Tomàquets verds fregits" o "Ratatouille".

  • El cacau madura com el vi
    Escolta àudio

    El cacau madura com el vi

    Avui a "La teca" el Toni Garcia Ramon i l'Òscar Broc ens introdueixen el concepte "Bean to bar", que practiquen al Lot Roasters, on han recuperat el procés artesanal d'elaboració de la xocolata i seleccionen els grans manualment per manipular-los i treure'n el producte final.

    Avui a "La teca" el Toni Garcia Ramon i l'Òscar Broc ens introdueixen el concepte "Bean to bar", que practiquen al Lot Roasters, on han recuperat el procés artesanal d'elaboració de la xocolata i seleccionen els grans manualment per manipular-los i treure'n el producte final.

  • La cuina peruana té influència catalana
    Escolta àudio

    La cuina peruana té influència catalana

    Avui a "La teca" el Toni Garcia Ramon i l'Òscar Broc ens apropen les cuines peruana i nikkei amb el xef, professor i divulgador Nicky Ramos. Ens han descobert les influències que reben aquestes cuines i els seus plats estrella.

    Avui a "La teca" el Toni Garcia Ramon i l'Òscar Broc ens apropen les cuines peruana i nikkei amb el xef, professor i divulgador Nicky Ramos. Ens han descobert les influències que reben aquestes cuines i els seus plats estrella.

  • Stefano Colombo, un mite de la gastronomia barcelonesa
    Escolta àudio

    Stefano Colombo, un mite de la gastronomia barcelonesa

    Avui a "La teca" el Toni Garcia Ramon i l'Òscar Broc ens parlen de gastronomia italiana de la mà de Stefano Colombo, que fa gairebé 20 anys que està instal·lat a Barcelona amb restaurants com Xemei, Brutal o Can Pizza i que ara vol crear una escola de pizzers. Pels seus locals han passat persones famoses com Bob Dylan o Woody Allen.

    Avui a "La teca" el Toni Garcia Ramon i l'Òscar Broc ens parlen de gastronomia italiana de la mà de Stefano Colombo, que fa gairebé 20 anys que està instal·lat a Barcelona amb restaurants com Xemei, Brutal o Can Pizza i que ara vol crear una escola de pizzers. Pels seus locals han passat persones famoses com Bob Dylan o Woody Allen.

  • El biquini, més que un sandvitx
    Escolta àudio

    El biquini, més que un sandvitx

    Avui, a "La teca", en Toni Garcia Ramon i l'Òscar Broc han vingut a parlar-nos del sandvitx més versàtil, el biquini. Ens presenten en Joan Gurguí, propietari de La Bikineria, on fa biquinis tant dolços com salats, amb gustos i ingredients de temporada i, a més a més, sorprenents.

    Avui, a "La teca", en Toni Garcia Ramon i l'Òscar Broc han vingut a parlar-nos del sandvitx més versàtil, el biquini. Ens presenten en Joan Gurguí, propietari de La Bikineria, on fa biquinis tant dolços com salats, amb gustos i ingredients de temporada i, a més a més, sorprenents.

  • El secret d'una bona croqueta
    Escolta àudio

    El secret d'una bona croqueta

    En Toni García Ramon i l'Òscar Broc han vingut a parlar de les croquetes, una tapa que està al top 3 amb les braves i l'ensaladilla russa, i de quines tècniques cal dominar per fer que una croqueta sigui perfecta. Per això han convidat en Rubén Hernando, creador del compte d'instagram Doña Croqueta, per conmemorar que ahir va ser el Dia Mundial de la Croqueta.

    En Toni García Ramon i l'Òscar Broc han vingut a parlar de les croquetes, una tapa que està al top 3 amb les braves i l'ensaladilla russa, i de quines tècniques cal dominar per fer que una croqueta sigui perfecta. Per això han convidat en Rubén Hernando, creador del compte d'instagram Doña Croqueta, per conmemorar que ahir va ser el Dia Mundial de la Croqueta.

  • L'ou, un dels pilars de la dieta
    Escolta àudio

    L'ou, un dels pilars de la dieta

    L'ou, l'element més versàtil de la història, és l'aliment primordial que ens acompanya des de temps immemorables. Són nutritius, bons i fàcils de cuinar. L'Òscar Broc i el Toni Garcia Ramon ens expliquen la història d'aquest gran aliment i com se'n pot treure el màxim profit. També parlem amb Xavier Frauca, propietari de l'empresa Avícola Frauca, Ous de Calaf, i un dels principals proveïdors d'ous per a la restauració de Barcelona.

    L'ou, l'element més versàtil de la història, és l'aliment primordial que ens acompanya des de temps immemorables. Són nutritius, bons i fàcils de cuinar. L'Òscar Broc i el Toni Garcia Ramon ens expliquen la història d'aquest gran aliment i com se'n pot treure el màxim profit. També parlem amb Xavier Frauca, propietari de l'empresa Avícola Frauca, Ous de Calaf, i un dels principals proveïdors d'ous per a la restauració de Barcelona.

  • Els donuts han de tenir forat?
    Escolta àudio

    Els donuts han de tenir forat?

    En Toni Garcia Ramon i l'Òscar Broc han vingut a parlar de donuts. Per fer-ho han convidat la Marina Sopena i la Núria Pes, propietàries de Bungnuts, una botiga de donuts vegans del barri de Gràcia. Hem descobert l'origen dels donuts i si és imprescindible que tinguin o no forat.

    En Toni Garcia Ramon i l'Òscar Broc han vingut a parlar de donuts. Per fer-ho han convidat la Marina Sopena i la Núria Pes, propietàries de Bungnuts, una botiga de donuts vegans del barri de Gràcia. Hem descobert l'origen dels donuts i si és imprescindible que tinguin o no forat.

  • Encara tenim por de la verdura?
    Escolta àudio

    Encara tenim por de la verdura?

    En Toni Garcia Ramon i l'Òscar Broc han vingut a parlar de vegetals de temporada. Per fer-ho, han convidat en Tomàs Abellán, empresari d'hostaleria i responsable del Bar Alegria. També està al capdavant de Savia, un nou projecte de restaurant sostenible.

    En Toni Garcia Ramon i l'Òscar Broc han vingut a parlar de vegetals de temporada. Per fer-ho, han convidat en Tomàs Abellán, empresari d'hostaleria i responsable del Bar Alegria. També està al capdavant de Savia, un nou projecte de restaurant sostenible.

  • Quin són els millors torrons del 2021?
    Escolta àudio

    Quin són els millors torrons del 2021?

    En Toni Garcia Ramon ha vingut a parlar de torró, acompanyat d'en Marc Albalate, propietari de la pastisseria Nougat de Mataró. Hem discutit sobre el seu origen i hem posat límits a què és torró i què és xocolata amb coses.

    En Toni Garcia Ramon ha vingut a parlar de torró, acompanyat d'en Marc Albalate, propietari de la pastisseria Nougat de Mataró. Hem discutit sobre el seu origen i hem posat límits a què és torró i què és xocolata amb coses.

  • El veritable origen del sushi és a la Xina
    Escolta àudio

    El veritable origen del sushi és a la Xina

    En Toni Garcia Ramon i l'Òscar Broc han vingut a parlar de sushi. Per fer-ho han convidat en Quim Mas i en Jordi Creixell, de l'empresa Teikit. Hem descobert el veritable origen del sushi, i és que ve de la Xina. Els xinesos van descobrir que si embolcalles el peix en arròs bullit, es conserva millor degut a la fermentació del mateix arròs. També hem descobert la clau de l'èxit perquè un sushi sigui bo de debò.

    En Toni Garcia Ramon i l'Òscar Broc han vingut a parlar de sushi. Per fer-ho han convidat en Quim Mas i en Jordi Creixell, de l'empresa Teikit. Hem descobert el veritable origen del sushi, i és que ve de la Xina. Els xinesos van descobrir que si embolcalles el peix en arròs bullit, es conserva millor degut a la fermentació del mateix arròs. També hem descobert la clau de l'èxit perquè un sushi sigui bo de debò.

  • D'on ve la moda del pastís de formatge?
    Escolta àudio

    D'on ve la moda del pastís de formatge?

    En Toni Garcia Ramon i l'Òscar Broc han parlat del pastís de moda: el pastís de formatge. Ens han explicat d'on ve la moda del "cheesecake" i per què a tots els restaurants nous sempre n'hi ha. Hem parlat amb en Jon Garcia, propietari de la botiga Joncakes, una botiga especialitzada únicament en pastissos de formatge. Ens ha explicat què és per ell un bon pastís de formatge i de quins tipus n'hi ha.

    En Toni Garcia Ramon i l'Òscar Broc han parlat del pastís de moda: el pastís de formatge. Ens han explicat d'on ve la moda del "cheesecake" i per què a tots els restaurants nous sempre n'hi ha. Hem parlat amb en Jon Garcia, propietari de la botiga Joncakes, una botiga especialitzada únicament en pastissos de formatge. Ens ha explicat què és per ell un bon pastís de formatge i de quins tipus n'hi ha.

  • El secret de la cuina catalana és el xup-xup
    Escolta àudio

    El secret de la cuina catalana és el xup-xup

    L'Òscar Broc i en Toni Garcia Ramon han vingut a parlar de la cuina catalana. Han parlat d'ensaladilla, de peus de porc, d'escalivada¿ I ho han fet amb una cuinera brasilera. La Juliana Esteve, responsable de La Bodega Pasaje 1986, està especialitzada en cuina catalana. Ens ha explicat que el secret de la cuina catalana és el xup-xup, i també les salses.

    L'Òscar Broc i en Toni Garcia Ramon han vingut a parlar de la cuina catalana. Han parlat d'ensaladilla, de peus de porc, d'escalivada¿ I ho han fet amb una cuinera brasilera. La Juliana Esteve, responsable de La Bodega Pasaje 1986, està especialitzada en cuina catalana. Ens ha explicat que el secret de la cuina catalana és el xup-xup, i també les salses.

  • Max Morbi: "La pizza margarida és el test d'una bona pizzeria"
    Escolta àudio

    Max Morbi: "La pizza margarida és el test d'una bona pizzeria"

    L'Òscar Broc i en Toni Garcia Ramon han vingut a parlar de pizzes, un menjar que, segons ells, tothom es pensa que sap fer bé. Han convidat Max Morbi, del restaurant La Balmesina, per parlar de com saber si t'estàs menjant una bona pizza i què no has de fer per fer-la bé. D'altra banda, hem descobert la recepta per fer una bona pizza margarida, el test per saber si la pizzeria és bona. Max Morbi també ens ha donat alguns tips per detectar un bon restaurant: "Que hi hagi més de 40 pizzes a la carta t'ha de fer sospitar."

    L'Òscar Broc i en Toni Garcia Ramon han vingut a parlar de pizzes, un menjar que, segons ells, tothom es pensa que sap fer bé. Han convidat Max Morbi, del restaurant La Balmesina, per parlar de com saber si t'estàs menjant una bona pizza i què no has de fer per fer-la bé. D'altra banda, hem descobert la recepta per fer una bona pizza margarida, el test per saber si la pizzeria és bona. Max Morbi també ens ha donat alguns tips per detectar un bon restaurant: "Que hi hagi més de 40 pizzes a la carta t'ha de fer sospitar."

Anar al contingut