Òscar Broc i Toni Garcia Ramon

  • Prendre cervesa artesanal és postureig?
    Escolta àudio

    Prendre cervesa artesanal és postureig?

    Avui l'Òscar Broc i en Toni Garcia Ramon han vingut a parlar del món de la cervesa artesana. Per aprofundir en el tema compten amb l'Alex Lazarowicz, propietari de la cerveseria Barna Brew, que ens desvela tots els mites sobre la cervesa artesana.

    Avui l'Òscar Broc i en Toni Garcia Ramon han vingut a parlar del món de la cervesa artesana. Per aprofundir en el tema compten amb l'Alex Lazarowicz, propietari de la cerveseria Barna Brew, que ens desvela tots els mites sobre la cervesa artesana.

  • 539 plats forts: un restaurant que segueix la tendència "one-man army"
    Escolta àudio

    539 plats forts: un restaurant que segueix la tendència "one-man army"

    Avui, a "La teca", el Toni Garcia Ramon i l'Òscar Broc han viatjat fins a la Cerdanya per conèixer el restaurant "539 plats forts", un restaurant d'alta cuina basat en el "one-man army". Aquest concepte, que expliquen de la mà de Martín Andrés Comamala, consisteix que el cuiner és cambrer, comprador, recepcionista i frega plats, un "entrepreneur" en tota regla.

    Avui, a "La teca", el Toni Garcia Ramon i l'Òscar Broc han viatjat fins a la Cerdanya per conèixer el restaurant "539 plats forts", un restaurant d'alta cuina basat en el "one-man army". Aquest concepte, que expliquen de la mà de Martín Andrés Comamala, consisteix que el cuiner és cambrer, comprador, recepcionista i frega plats, un "entrepreneur" en tota regla.

  • El menjar fermentat està de moda
    Escolta àudio

    El menjar fermentat està de moda

    Avui l'Òscar Broc ens ha parlat del mètode més antic de conservació del menjar de la humanitat, la fermentació. I per això ha convidat Robert Ruiz, fundador de LOV Ferments i escriptor del llibre "Fermentar: fundamentos y técnicas de un arte milenario". A més, ens ha explicat què és el kombutxa i el kimchi.

    Avui l'Òscar Broc ens ha parlat del mètode més antic de conservació del menjar de la humanitat, la fermentació. I per això ha convidat Robert Ruiz, fundador de LOV Ferments i escriptor del llibre "Fermentar: fundamentos y técnicas de un arte milenario". A més, ens ha explicat què és el kombutxa i el kimchi.

  • El millor llibre de cuina catalana dels últims anys, segons Òscar Broc i Toni Garcia Ramon
    Escolta àudio

    El millor llibre de cuina catalana dels últims anys, segons Òscar Broc i Toni Garcia Ramon

    Avui el Toni Garcia Ramon i l'Òscar Broc ens han presentat el llibre "Àpats: l'art i la cultura del menjar i beure a Catalunya", de Clara Antúnez i Alba Sunyer, on reivindiquen receptes catalanes de tota la vida maridades amb vins nostrats. A més, en les receptes es pot trobar informació addicional amb apunts històrics de la recepta, rodolins i frases fetes que li donen molt de valor.

    Avui el Toni Garcia Ramon i l'Òscar Broc ens han presentat el llibre "Àpats: l'art i la cultura del menjar i beure a Catalunya", de Clara Antúnez i Alba Sunyer, on reivindiquen receptes catalanes de tota la vida maridades amb vins nostrats. A més, en les receptes es pot trobar informació addicional amb apunts històrics de la recepta, rodolins i frases fetes que li donen molt de valor.

  • Posar sucre al cafè és com posar quètxup a la paella
    Escolta àudio

    Posar sucre al cafè és com posar quètxup a la paella

    Avui l'Òscar Broc i el Toni Garcia Ramon han vingut a parlar-nos de la diferència entre els cafès de tota la vida i els cafès d'especialitat. Per això han convidat el barista i propietari de Dalston Coffee, Borja Rosselló. A més, han portat per berenar tiramisú del restaurant italià The Yard.

    Avui l'Òscar Broc i el Toni Garcia Ramon han vingut a parlar-nos de la diferència entre els cafès de tota la vida i els cafès d'especialitat. Per això han convidat el barista i propietari de Dalston Coffee, Borja Rosselló. A més, han portat per berenar tiramisú del restaurant italià The Yard.

  • L'entrepà, el millor invent culinari de la història
    Escolta àudio

    L'entrepà, el millor invent culinari de la història

    Després de la publicació del llibre "Bocatas", escrit per Toni Garcia Ramon i Òscar Broc, ens han vingut ha parlar del millor invent culinari de la història: l'entrepà. Per fer-ho, han convidat al cuiner que s'ha encarregat de preparar un a un els cinquanta entrepans que el Toni i l'Òscar han escollit pel llibre: el xef del restaurant "Savia", Mariano Segura.

    Després de la publicació del llibre "Bocatas", escrit per Toni Garcia Ramon i Òscar Broc, ens han vingut ha parlar del millor invent culinari de la història: l'entrepà. Per fer-ho, han convidat al cuiner que s'ha encarregat de preparar un a un els cinquanta entrepans que el Toni i l'Òscar han escollit pel llibre: el xef del restaurant "Savia", Mariano Segura.

  • Arrosseria canalla que implementa la sobretaula
    Escolta àudio

    Arrosseria canalla que implementa la sobretaula

    Avui l'Òscar Broc i el Toni Garcia Ramon han convidat els fundadors del restaurant Pez Globo del port de Mataró, un local que fuig dels clàssics de la cuina marinera. Fan arrossos tradicionals, però també amb ostra i amb papada. A més a més, després del dinar et pots quedar recreant-te amb la sobretaula i la música en directe.

    Avui l'Òscar Broc i el Toni Garcia Ramon han convidat els fundadors del restaurant Pez Globo del port de Mataró, un local que fuig dels clàssics de la cuina marinera. Fan arrossos tradicionals, però també amb ostra i amb papada. A més a més, després del dinar et pots quedar recreant-te amb la sobretaula i la música en directe.

  • El millor gelat vegà i artesà el tenim a Barcelona
    Escolta àudio

    El millor gelat vegà i artesà el tenim a Barcelona

    Avui l'Òscar Broc i el Toni Garcia Ramon han vingut a parlar dels gelats artesans. Per això, han portat el campió del millor gelat artesà de l'estat espanyol, l'Albert Roca de la pastisseria Sant Croi. L'Albert fa gelats vegans amb ingredients de qualitat i de proximitat, i ens ha dit que per aconseguir un sabor hi ha un estudi de molts dies per trobar la textura i els ingredients.

    Avui l'Òscar Broc i el Toni Garcia Ramon han vingut a parlar dels gelats artesans. Per això, han portat el campió del millor gelat artesà de l'estat espanyol, l'Albert Roca de la pastisseria Sant Croi. L'Albert fa gelats vegans amb ingredients de qualitat i de proximitat, i ens ha dit que per aconseguir un sabor hi ha un estudi de molts dies per trobar la textura i els ingredients.

  • La revolució del pa
    Escolta àudio

    La revolució del pa

    Avui, a "La teca", amb Toni Garcia Ramon i Òscar Broc, ens porten la revolució del pa. Forns liderats per gent molt jove que fan pa artesà ecològic de la màxima qualitat, experimenten amb el pa i amb les seves varietats. És el cas d'Origo Bakery, el forn de pa de Guillem Badia i Alina Benchea.

    Avui, a "La teca", amb Toni Garcia Ramon i Òscar Broc, ens porten la revolució del pa. Forns liderats per gent molt jove que fan pa artesà ecològic de la màxima qualitat, experimenten amb el pa i amb les seves varietats. És el cas d'Origo Bakery, el forn de pa de Guillem Badia i Alina Benchea.

  • La millor carn del món
    Escolta àudio

    La millor carn del món

    Avui Òscar Broc i Toni Garcia Ramon ens venen a parlar de carn madurada de la mà de Juanjo Roca, propietari de la carnisseria The Butcher Society. Amb ell descobrirem com detectar una bona carn madurada "dry aged" i a distingir els diferents tipus de carn japonesa, com la "wagyu" i la "Kobe". A més, el tast ha estat provar la millor carn del món.

    Avui Òscar Broc i Toni Garcia Ramon ens venen a parlar de carn madurada de la mà de Juanjo Roca, propietari de la carnisseria The Butcher Society. Amb ell descobrirem com detectar una bona carn madurada "dry aged" i a distingir els diferents tipus de carn japonesa, com la "wagyu" i la "Kobe". A més, el tast ha estat provar la millor carn del món.

  • Un tour per la cuina del Pròxim Orient
    Escolta àudio

    Un tour per la cuina del Pròxim Orient

    La cuina del Pròxim Orient aglutina diferents cuines i és tan àmplia que toca terres europees, asiàtiques i fins i tot africanes. Ens ho expliquen Toni Garcia Ramon, Òscar Broc i Alba Sánchez, del restaurant de Barcelona Sumac & Mambo: "Un restaurant modern i molt creatiu." Més enllà de l'hummus o el tabulé, la cuina del Pròxim Orient té receptes molt interessants i no tan conegudes: el kuku sabzi, el pollastre zereshk o la vedella koobideh. Acabem secció menjant baklaues de la pastissera àrab El Príncipe.

    La cuina del Pròxim Orient aglutina diferents cuines i és tan àmplia que toca terres europees, asiàtiques i fins i tot africanes. Ens ho expliquen Toni Garcia Ramon, Òscar Broc i Alba Sánchez, del restaurant de Barcelona Sumac & Mambo: "Un restaurant modern i molt creatiu." Més enllà de l'hummus o el tabulé, la cuina del Pròxim Orient té receptes molt interessants i no tan conegudes: el kuku sabzi, el pollastre zereshk o la vedella koobideh. Acabem secció menjant baklaues de la pastissera àrab El Príncipe.

  • Reivindiquem la nostra cuina marinera
    Escolta àudio

    Reivindiquem la nostra cuina marinera

    Avui l'Òscar Broc i el Toni Garcia Ramon han vingut a parlar-nos de la cuina tradicional amb el Marc Maulini. Especialment dels pilars de la cuina marinera com el peix fresc de llotja, els arrossos mariners i el marisc que cuinen al restaurant Els Pescadors.

    Avui l'Òscar Broc i el Toni Garcia Ramon han vingut a parlar-nos de la cuina tradicional amb el Marc Maulini. Especialment dels pilars de la cuina marinera com el peix fresc de llotja, els arrossos mariners i el marisc que cuinen al restaurant Els Pescadors.

  • La Boqueria, el mercat més gran d'Europa
    Escolta àudio

    La Boqueria, el mercat més gran d'Europa

    Avui Toni Garcia Ramon ha vingut a parlar-nos del mercat dels mercats, la Boqueria, que tal com va dir la CNN el 2017, és el millor mercat del món. Ens ha fet un petit repàs sobre la història d'aquest mercat i ha convidat Quim Márquez per parlar-nos de l'evolució de la Boqueria. A més, és propietari d'un bar de barra i tamboret, on el plat estrella són els ous amb xipirons i els ous amb gambes.

    Avui Toni Garcia Ramon ha vingut a parlar-nos del mercat dels mercats, la Boqueria, que tal com va dir la CNN el 2017, és el millor mercat del món. Ens ha fet un petit repàs sobre la història d'aquest mercat i ha convidat Quim Márquez per parlar-nos de l'evolució de la Boqueria. A més, és propietari d'un bar de barra i tamboret, on el plat estrella són els ous amb xipirons i els ous amb gambes.

  • El megaroll de canyella, el nou pastís per a les celebracions
    Escolta àudio

    El megaroll de canyella, el nou pastís per a les celebracions

    Avui el Toni Garcia Ramon i l'Òscar Broc ens descobreixen la pastisseria nord-americana de la mà de Marc Escursell, propietari de les pastisseries Demasié, on el producte estrella són els rolls de canyella, tant dolços com salats. A més, ens parlaran sobre la diferència que hi ha entre una cookie i una galeta de tota la vida.

    Avui el Toni Garcia Ramon i l'Òscar Broc ens descobreixen la pastisseria nord-americana de la mà de Marc Escursell, propietari de les pastisseries Demasié, on el producte estrella són els rolls de canyella, tant dolços com salats. A més, ens parlaran sobre la diferència que hi ha entre una cookie i una galeta de tota la vida.

  • La millor hamburguesa de Barcelona
    Escolta àudio

    La millor hamburguesa de Barcelona

    Avui ha vingut el Toni Garcia Ramon per parlar-nos de com una bona hamburguesa no té res a veure amb el fast food. Per això han portat el creador de la millor hamburguesa de Barcelona, el Rafa Peña, propietari del Torpedo, un bar per a cuiners, que ens ha dit com preparar l'hamburguesa perfecta.

    Avui ha vingut el Toni Garcia Ramon per parlar-nos de com una bona hamburguesa no té res a veure amb el fast food. Per això han portat el creador de la millor hamburguesa de Barcelona, el Rafa Peña, propietari del Torpedo, un bar per a cuiners, que ens ha dit com preparar l'hamburguesa perfecta.

Anar al contingut