TOTS ELS ÀUDIOS

  • Restaurant Direkte, la fusió culinària
    Escolta àudio

    Restaurant Direkte, la fusió culinària

    A Barcelona posem un restaurant a la Guia Virginias de la mà del bloguer Òscar Gómez. Tot seguit anem cap a la Seu d'Urgell perquè el president de la DOP Formatge i Mantega, respectivament de l'Alt Urgell i la Cerdanya, Toni Torrent, ens expliqui com li agrada menjar-se un bon plat de pernil i en Josep Dolcet ens parla del farcit de Carnaval. A la ruta formatgera anem cap a Santpedor. I el plat fort del dia l'acabem a la mateixa Boqueria de Barcelona on hi trobem el Direkte, un restaurant de 8 tamborets i on es fa una cuina de meravella. Amb l'Arnau Muñio parlem de producte i fusió culinària.

    A Barcelona posem un restaurant a la Guia Virginias de la mà del bloguer Òscar Gómez. Tot seguit anem cap a la Seu d'Urgell perquè el president de la DOP Formatge i Mantega, respectivament de l'Alt Urgell i la Cerdanya, Toni Torrent, ens expliqui com li agrada menjar-se un bon plat de pernil i en Josep Dolcet ens parla del farcit de Carnaval. A la ruta formatgera anem cap a Santpedor. I el plat fort del dia l'acabem a la mateixa Boqueria de Barcelona on hi trobem el Direkte, un restaurant de 8 tamborets i on es fa una cuina de meravella. Amb l'Arnau Muñio parlem de producte i fusió culinària.

  • Podem gaudir a la taula quan fem un esport d'alt rendiment?
    Escolta àudio

    Podem gaudir a la taula quan fem un esport d'alt rendiment?

    Comencem el pica-pica a Mallorca per posar un restaurant a la Guia Virginias del mestre xarcuter Xesc Reina. Tot seguit, anem cap a Sant Just perquè el cuiner Víctor Pardo ens expliqui com li agrada menjar-se un bon plat de pernil i en Josep Dolcet ens parla de la donja. I el plat fort del dia el menjarem al damunt de la bicicleta a Vilafranca del Penedès per parlar de nutrició i gastronomia esportiva de la mà de Daniel Olivella, xef resident als EUA que cuina per a esportistes d'alt nivell; també hi participaran la nutricionista i dietista Anna Paré i la farmacèutica Mercedes López.

    Comencem el pica-pica a Mallorca per posar un restaurant a la Guia Virginias del mestre xarcuter Xesc Reina. Tot seguit, anem cap a Sant Just perquè el cuiner Víctor Pardo ens expliqui com li agrada menjar-se un bon plat de pernil i en Josep Dolcet ens parla de la donja. I el plat fort del dia el menjarem al damunt de la bicicleta a Vilafranca del Penedès per parlar de nutrició i gastronomia esportiva de la mà de Daniel Olivella, xef resident als EUA que cuina per a esportistes d'alt nivell; també hi participaran la nutricionista i dietista Anna Paré i la farmacèutica Mercedes López.

  • El Japó a taula amb en Roger Ortuño
    Escolta àudio

    El Japó a taula amb en Roger Ortuño

    Comencem la setmana als Hostalets d'en Bas per posar un restaurant a la Guia Virginias de la mà del formatger Oriol Rizo. Tot seguit, anem cap al Vendrell perquè el gelater Jordi Guillem ens expliqui com li agrada menjar-se un bon plat de pernil i en Josep Dolcet ens parla del ventre d'ossos. I el plat fort del dia, des de Barcelona, per parlar de sake i maridatges amb en Roger Ortuño, una eminència de la gastronomia japonesa.

    Comencem la setmana als Hostalets d'en Bas per posar un restaurant a la Guia Virginias de la mà del formatger Oriol Rizo. Tot seguit, anem cap al Vendrell perquè el gelater Jordi Guillem ens expliqui com li agrada menjar-se un bon plat de pernil i en Josep Dolcet ens parla del ventre d'ossos. I el plat fort del dia, des de Barcelona, per parlar de sake i maridatges amb en Roger Ortuño, una eminència de la gastronomia japonesa.

  • Les maduixes del Maresme
    Escolta àudio

    Les maduixes del Maresme

    Acabem la setmana a Barcelona per posar un restaurant a la Guia Virginias. Tot seguit, anem cap a Badalona perquè el gelater Albert Soler ens expliqui com li agrada menjar-se un bon plat de pernil i en Josep Dolcet ens parla del bisbe de llengua. A la ruta formatgera anem cap a Vacarisses i per al plat fort del dia anem fins al Maresme, concretament a Arenys de Munt, perquè en Pep Marpons ens explica tota la màgia que hi ha en un quilo de maduixes.

    Acabem la setmana a Barcelona per posar un restaurant a la Guia Virginias. Tot seguit, anem cap a Badalona perquè el gelater Albert Soler ens expliqui com li agrada menjar-se un bon plat de pernil i en Josep Dolcet ens parla del bisbe de llengua. A la ruta formatgera anem cap a Vacarisses i per al plat fort del dia anem fins al Maresme, concretament a Arenys de Munt, perquè en Pep Marpons ens explica tota la màgia que hi ha en un quilo de maduixes.

  • Fruits del Montseny
    Escolta àudio

    Fruits del Montseny

    Aquest dijous el comencem a Begur per posar un restaurant a la Guia Virginias. Tot seguit, anem cap a Llafranc perquè el cuiner Quim Casellas ens expliqui com li agrada menjar-se un bon plat de pernil i en Josep Dolcet ens parla del bull del cap. Per parlar del plat fort del dia anem fins al Montseny per conèixer dos productes cultivats totalment diferents, els gerds i el wasabi. Dos projectes fets per joves emprenedors.

    Aquest dijous el comencem a Begur per posar un restaurant a la Guia Virginias. Tot seguit, anem cap a Llafranc perquè el cuiner Quim Casellas ens expliqui com li agrada menjar-se un bon plat de pernil i en Josep Dolcet ens parla del bull del cap. Per parlar del plat fort del dia anem fins al Montseny per conèixer dos productes cultivats totalment diferents, els gerds i el wasabi. Dos projectes fets per joves emprenedors.

  • Artur Martínez, el cuiner que reflexiona des de la humilitat i la senzillesa del producte
    Escolta àudio

    Artur Martínez, el cuiner que reflexiona des de la humilitat i la senzillesa del producte

    Des de Vilafranca del Penedès posem un restaurant a la Guia Virginias. Tot seguit, un artista del carbó ens explica com li agrada menjar-se un bon plat de pernil i en Josep Dolcet ens parla de la botifarra negra. Per al plat fort del dia anem fins a un hotel de 5 estrelles per saber com s'hi cuina de la mà d'un mestre de la senzillesa reflexionada, Artur Martínez.

    Des de Vilafranca del Penedès posem un restaurant a la Guia Virginias. Tot seguit, un artista del carbó ens explica com li agrada menjar-se un bon plat de pernil i en Josep Dolcet ens parla de la botifarra negra. Per al plat fort del dia anem fins a un hotel de 5 estrelles per saber com s'hi cuina de la mà d'un mestre de la senzillesa reflexionada, Artur Martínez.

  • El xuixo, un dolç antic que té una segona joventut
    Escolta àudio

    El xuixo, un dolç antic que té una segona joventut

    Anem a la Sagrera per posar, no un, sinó dos restaurants a la Guia Virginias. Tot seguit, un artista del foc i la brasa ens explica com li agrada menjar-se un bon plat de pernil i en Josep Dolcet ens parla de la cansalada. Anem de ruta formatgera a Santa Maria d'Oló i per al plat fort del dia anem fins a Banyoles a parlar d'un dolç que fa furor, el xuixo.

    Anem a la Sagrera per posar, no un, sinó dos restaurants a la Guia Virginias. Tot seguit, un artista del foc i la brasa ens explica com li agrada menjar-se un bon plat de pernil i en Josep Dolcet ens parla de la cansalada. Anem de ruta formatgera a Santa Maria d'Oló i per al plat fort del dia anem fins a Banyoles a parlar d'un dolç que fa furor, el xuixo.

  • La Fageda, 40 anys de iogurts plens d'èxit
    Escolta àudio

    La Fageda, 40 anys de iogurts plens d'èxit

    Comencem el mes d'agost amb un restaurant de Sort a la Guia Virginias. En Marc Ribas ens explica com li agrada menjar-se un bon plat de pernil i en Josep Dolcet ens parla de la botifarra traïdora. Anem de ruta formatgera a Almacelles i el plat fort del dia el trobem a La Fageda, que aquest any bufa 40 espelmes d'un projecte que fa posar la pell de gallina.

    Comencem el mes d'agost amb un restaurant de Sort a la Guia Virginias. En Marc Ribas ens explica com li agrada menjar-se un bon plat de pernil i en Josep Dolcet ens parla de la botifarra traïdora. Anem de ruta formatgera a Almacelles i el plat fort del dia el trobem a La Fageda, que aquest any bufa 40 espelmes d'un projecte que fa posar la pell de gallina.

  • Víctor Pardo, el cuiner que volia ser futbolista
    Escolta àudio

    Víctor Pardo, el cuiner que volia ser futbolista

    Acabem la setmana amb en Víctor Pardo, un cuiner que anava per futbolista professional. En Josep Dolcet ens parla de la botifarra dolça, el xef de l'Amaica de Barcelona ens explica com li agrada menjar-se un bon plat de pernil i l'Òscar Gómez ens parla del que s'hi cou, a Badalona.

    Acabem la setmana amb en Víctor Pardo, un cuiner que anava per futbolista professional. En Josep Dolcet ens parla de la botifarra dolça, el xef de l'Amaica de Barcelona ens explica com li agrada menjar-se un bon plat de pernil i l'Òscar Gómez ens parla del que s'hi cou, a Badalona.

  • Com obrir un restaurant i no perdre bous i esquelles
    Escolta àudio

    Com obrir un restaurant i no perdre bous i esquelles

    El dijous és el dia de l'arròs, però avui no parlem d'arrossos sinó de com obrir un restaurant sense perdre bous i esquelles. I és que, a banda de cuinar bé, cal ser un bon gestor. Ho parlem amb el consultor Enric Coderch, que ha obert més de 25 restaurants al llarg dels anys. La fem petar amb en Ramon Utset per saber com li agrada menjar-se un bon plat de pernil, amb en Josep Dolcet fem un tastet de botifarra d'ou i a la Guia Virginias, amb l'Òscar Gómez, anem fins a Cantonigròs. Bon profit!

    El dijous és el dia de l'arròs, però avui no parlem d'arrossos sinó de com obrir un restaurant sense perdre bous i esquelles. I és que, a banda de cuinar bé, cal ser un bon gestor. Ho parlem amb el consultor Enric Coderch, que ha obert més de 25 restaurants al llarg dels anys. La fem petar amb en Ramon Utset per saber com li agrada menjar-se un bon plat de pernil, amb en Josep Dolcet fem un tastet de botifarra d'ou i a la Guia Virginias, amb l'Òscar Gómez, anem fins a Cantonigròs. Bon profit!

  • Maria Nicolau, cuina o barbàrie
    Escolta àudio

    Maria Nicolau, cuina o barbàrie

    Des de Vilanova de Sau parlem amb la cuinera Maria Nicolau. La Maria no té pèls a la llengua i per anar reflexionant ens deixa anar unes quantes citacions a partir del seu llibre "Cuina! O barbàrie", que ja va per la 4a edició. Tot seguit anem fins a Terrassa amb l'Óscar Gómez per posar un altre restaurant a la Guia Virginias, El Cel de les Oques. Amb en Josep Dolcet parlem de la botifarra de fetge i acabem amb en Joan Sala, d'El Niu del Mussol, que ens diu com li agrada menjar-se un bon plat de pernil.

    Des de Vilanova de Sau parlem amb la cuinera Maria Nicolau. La Maria no té pèls a la llengua i per anar reflexionant ens deixa anar unes quantes citacions a partir del seu llibre "Cuina! O barbàrie", que ja va per la 4a edició. Tot seguit anem fins a Terrassa amb l'Óscar Gómez per posar un altre restaurant a la Guia Virginias, El Cel de les Oques. Amb en Josep Dolcet parlem de la botifarra de fetge i acabem amb en Joan Sala, d'El Niu del Mussol, que ens diu com li agrada menjar-se un bon plat de pernil.

  • Les cabres felices d'en Peyu
    Escolta àudio

    Les cabres felices d'en Peyu

    Avui anem fins a Muntanyola a veure les cabres d'en Peyu. Escolteu-ho bé, perquè fan un mató sensacional! De Muntanyola anem fins a Barcelona amb l'Òscar Gómez per posar un nou restaurant a la Guia Virginias, el Blau. Amb en Josep Dolcet parlem de la botifarra de perol i acabem amb l'Àlex Sanmartí, que ens diu com li agrada menjar-se un bon plat de pernil.

    Avui anem fins a Muntanyola a veure les cabres d'en Peyu. Escolteu-ho bé, perquè fan un mató sensacional! De Muntanyola anem fins a Barcelona amb l'Òscar Gómez per posar un nou restaurant a la Guia Virginias, el Blau. Amb en Josep Dolcet parlem de la botifarra de perol i acabem amb l'Àlex Sanmartí, que ens diu com li agrada menjar-se un bon plat de pernil.

  • Els préssecs d'Ordal
    Escolta àudio

    Els préssecs d'Ordal

    Des d'Ordal sabrem què té aquest préssec per ser tan sucós. Ens ho expliquen l'Imma i el seu pare, Josep Maria, pagès de tota la vida de Ca l'Olivella de Font Clara. D'Ordal anem fins a Reus amb l'Òscar Gómez per posar un nou restaurant a la Guia Virginias, en Ferran Cerro. Amb en Josep Dolcet parlem de la llangonisseta i a la ruta formatgera ens desplacem fins a Mas Rovira. I acabem amb en Joan Boneta, que ens dirà com li agrada menjar-se un bon plat de pernil.

    Des d'Ordal sabrem què té aquest préssec per ser tan sucós. Ens ho expliquen l'Imma i el seu pare, Josep Maria, pagès de tota la vida de Ca l'Olivella de Font Clara. D'Ordal anem fins a Reus amb l'Òscar Gómez per posar un nou restaurant a la Guia Virginias, en Ferran Cerro. Amb en Josep Dolcet parlem de la llangonisseta i a la ruta formatgera ens desplacem fins a Mas Rovira. I acabem amb en Joan Boneta, que ens dirà com li agrada menjar-se un bon plat de pernil.

  • Vi de garatge a Rodonyà
    Escolta àudio

    Vi de garatge a Rodonyà

    A Rodonyà coneixem què és el vi de garatge que fa la Sara Batalla. De Rodonyà anem fins a l'Ampolla amb l'Òscar Gómez per posar un nou restaurant a la Guia Virginias. Amb en Josep Dolcet parlem de la catalana i amb els germans Coderch descobrim una fruita i una recepta del llibre "La cuina catalana" de Ferran Agulló. I en Xavier Pellicer ens diu com li agrada menjar-se un bon plat de pernil.

    A Rodonyà coneixem què és el vi de garatge que fa la Sara Batalla. De Rodonyà anem fins a l'Ampolla amb l'Òscar Gómez per posar un nou restaurant a la Guia Virginias. Amb en Josep Dolcet parlem de la catalana i amb els germans Coderch descobrim una fruita i una recepta del llibre "La cuina catalana" de Ferran Agulló. I en Xavier Pellicer ens diu com li agrada menjar-se un bon plat de pernil.

  • D'on surten els aliments que mengem
    Escolta àudio

    D'on surten els aliments que mengem

    Anem fins a Cardedeu, al Tarambana, espai cultural i gastronòmic, per parlar amb en David Palau. Amb ell sabrem d'on venen els aliments que consumim. De Cardedeu anem fins a Palau-sator amb l'Òscar Gómez per posar un nou restaurant a la Guia Virginias. Amb en Josep Dolcet parlem de la botifarra blanca i amb els germans Coderch descobrim una fruita i una recepta del llibre "La cuina catalana" de Ferran Agulló. I en Jordi Àvila ens diu com li agrada menjar-se un bon plat de pernil.

    Anem fins a Cardedeu, al Tarambana, espai cultural i gastronòmic, per parlar amb en David Palau. Amb ell sabrem d'on venen els aliments que consumim. De Cardedeu anem fins a Palau-sator amb l'Òscar Gómez per posar un nou restaurant a la Guia Virginias. Amb en Josep Dolcet parlem de la botifarra blanca i amb els germans Coderch descobrim una fruita i una recepta del llibre "La cuina catalana" de Ferran Agulló. I en Jordi Àvila ens diu com li agrada menjar-se un bon plat de pernil.

Anar al contingut