TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 36 resultats.

 • Els colmados
  Escolta àudio

  Els colmados

  Els colmados, les botigues d'ultramarins, les botigues de poble. La petita botiga ha estat des de sempre un lloc de trobada social entre els veïns, un indret pels amants del bon menjar i, fins i tot, un espai per a la psicologia de poble o de barri. En parlem amb Inés Butrón, autora del llibre "Colmados de Barcelona"; Josep Sucarrats, director de la revista Cuina; Àlex Sunyer, professora de cuina del CIB, i Pep Nogué.

 • Els formatges catalans
  Escolta àudio

  Els formatges catalans

  Avui a La Fonda, a la secció "Què es cou?", parlem d'ous amb l'Àlex Sunyer, cuiner del CIB. I a la tertúlia parlem dels formatges catalans i de la fira Làctium de Vic amb Isaac Gelabert, el director; Natàlia Nicolau, responsable del concurs de formatges Làctium; Lluís Mauri, formatger i president de l'agrupació Llet de Cabres Catalanes, i amb Eva Prim, enòloga del Celler Ronadelles.

 • La cuina catalana i el seu futur
  Escolta àudio

  La cuina catalana i el seu futur

  Monogràfic dedicat a la cuina catalana amb F. Xavier Medina, professor dels Estudis de Ciències de la Salut de la Universitat Oberta de Catalunya; Ada Parellada, del restaurant Semproniana; Sergi de Meià, del restaurant que porta el seu nom, i Oriol Castro, del restaurant Disfrutar.

 • Xai i corder, corder i xai
  Escolta àudio

  Xai i corder, corder i xai

  Aquest dijous farem tertúlia al voltant d'aquest animal amb tanta cultura culinària però que no passa pels millors moments pels canvis alimentaris i gastronòmics. En parlem amb la Dolors Etxalar, de l'ajuntament de Tremp, Raul Gil, professor de cuina del CIB I Jaume Montanuy, criador de corders al Pallars. Al "Què es cou?" parlem amb l'Ester Gomis, pagesa de Ca Rosset de Vilallonga del Camp, que ens parla de com ha anat la collita d'oli i d'avellanes d'enguany i a la "Best list dels Països Catalans" parlem amb Marc Ribas, el xef de "Cuines" de TV3, que ens explica què és "La Taverna del Ciri".

 • El Poltre
  Escolta àudio

  El Poltre

  Des de la Societat Gastronòmica Papiol, cuinem i parlem del poltre amb Iñigo Barrón, Joan Moret i Eva González de la FECAPI i Raül Gil, professor de cuina del CIB.

 • Per a una bona castanyada: moniatos escalivats i ratafia
  Escolta àudio

  Per a una bona castanyada: moniatos escalivats i ratafia

  La ratafia catalana està de moda. Des de l'aperitiu amb un xic de sifó fins a les postres passant per les salses de carn. Al final de l'àpat amb gel o sense, ens acompanya les tertúlies com la que hem fet a La Fonda de Catalunya Ràdio. Aquest programa és l'aperitiu de la Fira de la Ratafia de Santa Coloma de Farners que es celebra del 8 a l'11 de novembre. En parlem amb Ernest Morell, confrare de la Confraria de la Ratafia de Santa Coloma de Farners, Raúl Gil, professor de cuina del CIB, i Vanessa Pijoan, xef del restaurant Àgora.

 • La xarxa de productes de la terra
  Escolta àudio

  La xarxa de productes de la terra

  Una gran xarxa per donar valor als productes de casa nostra. On els hem de comprar? Quina és la millor manera que arribin a casa? Existeix el turisme rural? Avui en parlem a La Fonda.

 • Els formatges frescos
  Escolta àudio

  Els formatges frescos

  Us agraden els formatges frescos? Descobrim els ets i uts del mató, el recuit, el brossat i el formatge fresc amb Roger Costa López, elaborador de mató de Montserrat, i Xavier Bordetas, de Caseus Afinadors.

 • Conserves i melmelades com les d'abans
  Escolta àudio

  Conserves i melmelades com les d'abans

  Us agrada fer conserves? "La fonda" obre pots i llaunes de totes les mides amb Maria Àngels Saumell Vallès, propietària de Vinyet, la Melmelada Penedès; Imma Pigem Presta, propietària de Melmelades Calada, de Sant Pol de Mar, i Josep Maria Márquez, propietari d'Agrogust, a Calella de Mar

 • La cuina vegetal està de moda
  Escolta àudio

  La cuina vegetal està de moda

  La cuina d'horta, amb productes de proximitat i vegetals, s'està posant de moda perquè els cuiners cada cop hi donen més valor. Analitzem aquest fenomen a "La fonda" amb Enric Casasayas, copropietari de l'explotació agrícola Les Arnaules de Manresa, i Albert Mendiola, cuiner i propietari dels restaurants Marimorena de Sant Boi i Barcelona

 • El blat forment del Lluçanès o el secrets d'un pa com el d'abans
  Escolta àudio

  El blat forment del Lluçanès o el secrets d'un pa com el d'abans

  El pa és cultura, tradició i identitat. En parlem a "La Fonda" amb Sergi Pla Guitart, del Forn Cal Pujals de Sant Boi de Lluçanès, i Abel Peraire, productor de blat forment a Casa Soler de N'Hug

 • Llegums tot l'any
  Escolta àudio

  Llegums tot l'any

  Els llegums són molt més que un acompanyament. Ho descobrirem a "La fonda", amb Marc Puig-Pey, responsable de l'àrea de cuina de la Fundació Alícia; Miquel Rovira, de Mas Terricabras, i Jordi Puig Roca, ambientòleg i pagès

 • Dones de terra
  Escolta àudio

  Dones de terra

  Avui a "La Fonda", la figura de la dona al món de la pagesia. En parlem amb Yas Recht, pastora de la Granja Circus; Marta Pedra, viticultora i Ester Gomis, pagesa de Ca Rosset.

 • La cuina dels mercats
  Escolta àudio

  La cuina dels mercats

  Els mercats són el centre d'interpretació de la cuina. En parlem amb Arnau Muñío, cuiner i propietari de Direkte Boqueria, i Guada Reig, cuinera de La Barra de Perelló 1898 al Mercat del Ninot

 • La cultura del safrà
  Escolta àudio

  La cultura del safrà

  La flor més saborosa, el safrà, entra a la cuina de "La Fonda". Amb Sergi de Meià, xef i propietari del restaurant Sergi de Meià, i Magda Plazas i Jaume Casado, propietaris de l'empresa Safrà del Montsec