Anar a la navegació principalAnar al contingut
La fonda

Osona, del pa de pessic a la ratafia

Durada: 54 min
26/12/2022
A "La fona" d'aquest dia de Sant Esteve comencem fent un tast de muntanya amb la cooperativa Biolord; anem de restaurants amb l'Òscar Gómez, que ens descobreix el Restaurant Can Font d'Hostalets d'en Bas; el cuiner Sergi de Meià ens explica com li agrada menjar-se un bon plat de pernil i ens parla de la Fundació que acaba de muntar, i en Jordi Molner ens posa un vi del monestir del Miracle a la taula per a aquestes festes. Al plat fort del dia, anem cap Osona, al mig de Vic, a la Pastisseria Bruguer, on la Conxita Morell i el Lluís Parramon ens expliquen els secrets del pa de pessic, tot seguit, fem ruta cap a Sant Quirze de Besora per fer un tast de ratafia de la ma d'en Faustí Bosch i acabarem tornant a Vic, on el cuiner Uri Sala del BarT ens farà un maridatge amb aquests dos productes.

Àudios