Per a una bona castanyada: moniatos escalivats i ratafia
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/AturarSilenciarPujar el volumDisminuir el volumInstruccions per interactuar amb el player
imatge

Per a una bona castanyada: moniatos escalivats i ratafia

Per a una bona castanyada: moniatos escalivats i ratafia

La ratafia catalana està de moda. Des de l'aperitiu amb un xic de sifó fins a les postres passant per les salses de carn. Al final de l'àpat amb gel o sense, ens acompanya les tertúlies com la que hem fet a La Fonda de Catalunya Ràdio. Aquest programa és l'aperitiu de la Fira de la Ratafia de Santa Coloma de Farners que es celebra del 8 a l'11 de novembre. En parlem amb Ernest Morell, confrare de la Confraria de la Ratafia de Santa Coloma de Farners, Raúl Gil, professor de cuina del CIB, i Vanessa Pijoan, xef del restaurant Àgora.