Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

La cuina viva

La cuina viva

La cuina sense foc està més de moda que mai. Les verdures i les begudes fermentades barregen gastronomia i salut a parts iguals. El kimchi coreà i la kombutxa estan guanyant la partida als confitats de la cuina catalana i als refrescos. Per això, anem fins a Sant Martí Sescorts, on en Ferran Boix i en Jordi Coromina, cap de cuina del restaurant l'Horta de Tavertet, hi cultiven les pròpies verdures, herbes aromàtiques i llegums que acabaran en forma de pots de conserva, sigui en kimchi, miso, kombutxa o salses fermentades. L'Òscar Gómez ens posa un restaurant de la Marina del Port a "La Guia Virginias", en Miquel Iglesies de l'Hostal dels Ossos ens parla de l'elaboració d'embotits i acabem amb el qüestionari al sommelier de Ca l'Enric de la Vall de Bianya, Joan Juncà.

Anar al contingut