TOTS ELS ÀUDIOS

  • "La cuina de les Comtesses" de Paco Alonso
    Escolta àudio

    "La cuina de les Comtesses" de Paco Alonso

    Paco Alonso és Paco a la Naranja. Un valencià que en sap un niu de cuina tradicional del País Valencià i de paelles. Segurament, és dels valencians que n'ha menjat més, i avui en parlem perquè acaba de treure el llibre "Dónde comer auténtica paella".

    Paco Alonso és Paco a la Naranja. Un valencià que en sap un niu de cuina tradicional del País Valencià i de paelles. Segurament, és dels valencians que n'ha menjat més, i avui en parlem perquè acaba de treure el llibre "Dónde comer auténtica paella".

  • Ramón de Baila, memòria i experiència al Delta de l'Ebre
    Escolta àudio

    Ramón de Baila, memòria i experiència al Delta de l'Ebre

    Ramón de Baila és un home savi del Delta. Amb ell, parlem de la història i les dificultats d'aquestes terres del sud de Catalunya i dels arrossars.

    Ramón de Baila és un home savi del Delta. Amb ell, parlem de la història i les dificultats d'aquestes terres del sud de Catalunya i dels arrossars.

  • Peres de Lleida
    Escolta àudio

    Peres de Lleida

    La pera de Lleida té un prestigi reconegut. Hem anat fins a la plana de Lleida per parlar sobre les varietats i les característiques d'aquestes peres amb en Gerard Pujol, pagès i president de la DOP Pera de Lleida. I en Joel Castanyé ens les posarà a la cassola.

    La pera de Lleida té un prestigi reconegut. Hem anat fins a la plana de Lleida per parlar sobre les varietats i les característiques d'aquestes peres amb en Gerard Pujol, pagès i president de la DOP Pera de Lleida. I en Joel Castanyé ens les posarà a la cassola.

  • Nous gironines
    Escolta àudio

    Nous gironines

    Les nous són un fruit sec d'alt standing, per la seva importància a la cuina, pel color i sabor que deixa anar a les ratafies i perquè també es poden menjar soles, amb un bon tall de formatge i una llesca de pa. En parlem amb el productor de nous de Can Llavanera, Josep M. Guixeras.

    Les nous són un fruit sec d'alt standing, per la seva importància a la cuina, pel color i sabor que deixa anar a les ratafies i perquè també es poden menjar soles, amb un bon tall de formatge i una llesca de pa. En parlem amb el productor de nous de Can Llavanera, Josep M. Guixeras.

  • Les mongetes del ganxet
    Escolta àudio

    Les mongetes del ganxet

    Les mongetes del ganxet són un dels llegums més preuats de casa nostra. En parlem amb Benjamí Alvarado, un jove pagès que treballa nit i dia perquè aquesta mongeta tingui la qualitat que es mereix.

    Les mongetes del ganxet són un dels llegums més preuats de casa nostra. En parlem amb Benjamí Alvarado, un jove pagès que treballa nit i dia perquè aquesta mongeta tingui la qualitat que es mereix.

  • Marisc del Delta
    Escolta àudio

    Marisc del Delta

    Al programa d'avui hem anat fins a la Ràpita per parlar de marisc. L'Àlex Ferré, mariscador del Delta, ens ha explicat les mil i una d'aquest mol·lusc tan preuat.

    Al programa d'avui hem anat fins a la Ràpita per parlar de marisc. L'Àlex Ferré, mariscador del Delta, ens ha explicat les mil i una d'aquest mol·lusc tan preuat.

  • Llavors i noves varietats d'arròs
    Escolta àudio

    Llavors i noves varietats d'arròs

    No és fàcil fer una nova varietat d'arròs. Però el pare de la Susanna Castells s'hi va entossudir fa uns anys, i en aquest programa aprendrem com es fa i cultiva una nova varietat i què se'n fa, de les llavors que es guarden, de la mà de la Sussana i en Joan Faiges.

    No és fàcil fer una nova varietat d'arròs. Però el pare de la Susanna Castells s'hi va entossudir fa uns anys, i en aquest programa aprendrem com es fa i cultiva una nova varietat i què se'n fa, de les llavors que es guarden, de la mà de la Sussana i en Joan Faiges.

  • Els ànecs de Deltebre
    Escolta àudio

    Els ànecs de Deltebre

    Al delta de l'Ebre hi ha una granja d'ànecs i oques que no s'emboquen. L'Anna Giménez ens explica la història de com és tenir una granja a prop del mar.

    Al delta de l'Ebre hi ha una granja d'ànecs i oques que no s'emboquen. L'Anna Giménez ens explica la història de com és tenir una granja a prop del mar.

  • El pollastre del Prat i el gall del Penedès
    Escolta àudio

    El pollastre del Prat i el gall del Penedès

    La ruta d'avui és llarga. Primer hem anat fins a la granja Torres del Prat perquè la Montse Torres ens expliqui les característiques d'aquest pollastre tan preuat. I tot seguit, hem fet camí cap a Rodonyà perquè l'Enric Ferré, alcalde del poble, pagès i productor de galls del Penedès, ens expliqui per què els hi donen grana de raïm.

    La ruta d'avui és llarga. Primer hem anat fins a la granja Torres del Prat perquè la Montse Torres ens expliqui les característiques d'aquest pollastre tan preuat. I tot seguit, hem fet camí cap a Rodonyà perquè l'Enric Ferré, alcalde del poble, pagès i productor de galls del Penedès, ens expliqui per què els hi donen grana de raïm.

  • Comando de la pizza
    Escolta àudio

    Comando de la pizza

    Quan en una taula es reuneixen clandestinament cinc italians, només en pot sortir el comando de la pizza. Amb ells i elles descobrim els secrets d'una bona pizza i quines són les pizzes més bones de Barcelona, segons aquest comando.

    Quan en una taula es reuneixen clandestinament cinc italians, només en pot sortir el comando de la pizza. Amb ells i elles descobrim els secrets d'una bona pizza i quines són les pizzes més bones de Barcelona, segons aquest comando.

  • Una tertúlia amb Josep Lladonosa
    Escolta àudio

    Una tertúlia amb Josep Lladonosa

    Josep Lladonosa és un dels cuiners històrics de casa nostra. Hem anat fins a casa seva, a Pineda de Mar, a fer una tertúlia ben culinària.

    Josep Lladonosa és un dels cuiners històrics de casa nostra. Hem anat fins a casa seva, a Pineda de Mar, a fer una tertúlia ben culinària.

  • Ganivets artesans
    Escolta àudio

    Ganivets artesans

    Qui no té una pallaresa a casa? A Catalunya queden pocs artesans ganiveters. Per això, hem anat fins a Solsona perquè en David Pallarès ens expliqui com es fan i per què serveixen els ganivets i les eines que fan.

    Qui no té una pallaresa a casa? A Catalunya queden pocs artesans ganiveters. Per això, hem anat fins a Solsona perquè en David Pallarès ens expliqui com es fan i per què serveixen els ganivets i les eines que fan.

  • La llonganissa de Vic
    Escolta àudio

    La llonganissa de Vic

    El clima, la temperatura i la boira de Vic són ingredients indispensables perquè la llonganissa de Vic tingui el reconeixement que té. Hem anat fins a aquesta ciutat perquè Joaquim Comella ens expliqui que té aquesta llonganissa.

    El clima, la temperatura i la boira de Vic són ingredients indispensables perquè la llonganissa de Vic tingui el reconeixement que té. Hem anat fins a aquesta ciutat perquè Joaquim Comella ens expliqui que té aquesta llonganissa.

  • El cuiner nòmada
    Escolta àudio

    El cuiner nòmada

    Joseba Cruz és un cuiner d'ànima nòmada que ha fet parada a Navàs, amb la seva companya Estela Barroso, per impregnar-se del territori i cuinar. Amb en Joseba aprenem com s'ho fa per preparar un menú de 10 plats per a una vintena de comensals.

    Joseba Cruz és un cuiner d'ànima nòmada que ha fet parada a Navàs, amb la seva companya Estela Barroso, per impregnar-se del territori i cuinar. Amb en Joseba aprenem com s'ho fa per preparar un menú de 10 plats per a una vintena de comensals.

  • Un hort al Solsonès
    Escolta àudio

    Un hort al Solsonès

    En aquest programa hem anat fins a casa de Marc Casabosch, un home que en sap un niu de bolets i plantes silvestres per descobrir com té organitzat el seu hort i quines són les atencions que li calen per anar donant bons fruits.

    En aquest programa hem anat fins a casa de Marc Casabosch, un home que en sap un niu de bolets i plantes silvestres per descobrir com té organitzat el seu hort i quines són les atencions que li calen per anar donant bons fruits.

Anar al contingut