Saltar a la navegació principal
Saltar a la navegació secundària
Anar al contingut
Instruccions d'accessibilitat a TV3 i Catalunya Ràdio
Rosalía concert Barcelona
Jove desaparegut Sils
Alzheimer Grifols
Cimera Clima Madrid COP25
T-10 T-Casual
CDR Sants
Vaga França
Ràdio
Inici
Directes
Catalunya Ràdio
Catalunya Informació
CatMúsica
iCat
A la carta
Hora a hora
Podcast
Programes A-Z
+CatRàdio
Concursos
Per més tard
Més
Participacions
Experiències iCat
Especials
Blogs
Galeries de fotos
Arxiu sonor
Directes televisió
Directes ràdio
Televisió
Ràdio
Notícies
Esports
Cultura
El temps
Super3
Botiga
Cerca
CCMA
Cercador
Cerca a la web de la
CCMA
TELEVISIÓ
RÀDIO
NOTÍCIES
ESPORTS
CULTURA
EL TEMPS
DIRECTES TELEVISIÓ
DIRECTES RÀDIO
Inicia sessió
INICIA SESSIÓ
TANCA SESSIÓ
DIRECTES
Prem per desplegar el menú de directes de TV3 i Catalunya Ràdio, escape per sortir
A LA CARTA
Prem per desplegar el menú d'a la carta de TV3 i Catalunya Ràdio, escape per sortir
BOTIGA
CCMA
Cercador
Cerca a la web de la
CCMA
BOTIGA
CCMA
Busca àudios i vídeos
Per hora a hora
Per programes
Per col·leccions
Cercador
Cerca a la web de la
CCMA
BUSCA ÀUDIOS I VÍDEOS:
Per hora a hora
Per programes
Per col·leccions
Cercador
Cerca a la web de la
CCMA
La fonda
Vés a la web del programa
ÀUDIOS
Tots
ÚLTIMS PROGRAMES
Anterior
Següent
Reproduir. La cuina catalana està de moda?
00:54:06
La cuina catalana està de moda?
Reproduir. L'aviram
00:51:28
L'aviram
Reproduir. Ruta de Formatges: de casa i internacionals
00:53:36
Ruta de Formatges: de casa i internacionals
Reproduir. Pastisseria i xocolata
00:55:18
Pastisseria i xocolata
Reproduir. La cuina catalana: de la tradició a la modernitat
00:54:12
La cuina catalana: de la tradició a la modernitat
Reproduir. El món de l'ànec
00:52:28
El món de l'ànec
Reproduir. Olis d'oliva catalans
00:52:27
Olis d'oliva catalans
Reproduir. Cuina macrobiòtica
00:54:42
Cuina macrobiòtica
Reproduir. Història de la cuina: conèixer el passat per avançar-se al futur
00:51:43
Història de la cuina: conèixer el passat per avançar-se al futur
Reproduir. Xavier Pellicer, vegetals a l'alta cuina
00:52:09
Xavier Pellicer, vegetals a l'alta cuina
Reproduir. Productes del món per enriquir la gastronomia local
00:53:05
Productes del món per enriquir la gastronomia local
Reproduir. Aliments que reforcen el sistema immunitari
00:52:32
Aliments que reforcen el sistema immunitari
Reproduir. Slow food, la cuina tranquil·la
00:52:49
Slow food, la cuina tranquil·la
Reproduir. Creativitat i innovació
00:53:11
Creativitat i innovació
Reproduir. Cargols i cargolaires
00:51:34
Cargols i cargolaires
Reproduir. Formatges artesans
00:52:45
Formatges artesans
Reproduir. Un hort a casa
00:53:01
Un hort a casa
Reproduir. Plantes silvestres comestibles
00:50:33
Plantes silvestres comestibles
Reproduir. La vaca llemosina
00:51:57
La vaca llemosina
Reproduir. Cervesa artesana
00:50:36
Cervesa artesana
Podcast
La fonda
Podcast
iTunes
iVoox
Spotify
Cerca àudios del programa
Cercador
Des de:
Fins a:
Cerca
ARA FEM
A continuació hi han accessos a continguts des de pestanyes
EL MÉS ESCOLTAT
Aquesta pestanya està sel·leccionada
EL MÉS VIST
Accedeix al contingut de la pestanya
Rànquing
Obrir àudio
durada
00:59:20
LaTdT
"El tercer temps": què s'ha de fer amb Rakitic, vendre'l o mantenir-lo?
Obrir àudio
durada
00:01:00
LaTdT
Barça, 5 - Mallorca, 2. Els gols a "LaTdT"
Obrir àudio
durada
00:26:27
El suplement
Bartomeu: "L'estadi és lliure. No hi ha restriccions. No veig cap motiu per suspendre el Clàssic"
Obrir àudio
durada
00:51:07
El suplement
Barça 120
Obrir àudio
durada
00:08:15
El suplement
John Carlin: "Corbin creu que instal·larà al Regne Unit la República bolivariana britànica"