Cuinetes, amb Maria Nicolau
Nens que fan vi, i se'l beuen?
Maria Nicolau ve molt forta, farem vi amb nens, els posarem a aixafar raïm i després ens ho beurem tot¿. fent "sant hilari"? o a glopets petits?
Maria Nicolau ve molt forta, farem vi amb nens, els posarem a aixafar raïm i després ens ho beurem tot¿. fent "sant hilari"? o a glopets petits?
Maria Nicolau esventra una sípia en directe!
Embrutiu-vos bé, aprofiteu-ho tot i feu participar els vostres fills i filles en rituals a l'abast de tothom, una sípia ho té tot; i si si'avorreixen, els doneu la tinta per pintar.
Embrutiu-vos bé, aprofiteu-ho tot i feu participar els vostres fills i filles en rituals a l'abast de tothom, una sípia ho té tot; i si si'avorreixen, els doneu la tinta per pintar.
La fruita combina bé amb el salat?
Pregunta de fàcil resposta. Sí! I és una manera de fer menjar fruita als nens, que els costa. L'Ada té la clau del tema i boníssimes combinacions!
Pregunta de fàcil resposta. Sí! I és una manera de fer menjar fruita als nens, que els costa. L'Ada té la clau del tema i boníssimes combinacions!
Fem el préssec!
La Maria i la Carmela fan el préssec? No pas! Les receptes amb préssecs són sucoses i dolces, aprendreu a fer almíbar i sabreu uns quants noms de princeses i comtesses amb nom de postres.
La Maria i la Carmela fan el préssec? No pas! Les receptes amb préssecs són sucoses i dolces, aprendreu a fer almíbar i sabreu uns quants noms de princeses i comtesses amb nom de postres.
Orxata de meló? La millor combinació!
La Maria Nicolau porta una proposta molt fresqueta que, com sempre, la podeu fer a casa: orxata!
La Maria Nicolau porta una proposta molt fresqueta que, com sempre, la podeu fer a casa: orxata!
Entrepà de col de patufet
L'Ada Parellada avui ens porta a la classe de l'escola Anselm Clavé de Cornellà per parlar-nos d'una varietat del Baix Llobregat, la col paperina.
L'Ada Parellada avui ens porta a la classe de l'escola Anselm Clavé de Cornellà per parlar-nos d'una varietat del Baix Llobregat, la col paperina.
Arc de Sant Martí, entra i surt de mi!
Sabeu que el menjar pot transformar el vostre cos en un arc de Sant Martí! La Maria Nicolau i la Carmela ens descobreixen els secrets dels menjars de colors i com surten després del cos, i de quin color! No us alarmeu!
Sabeu que el menjar pot transformar el vostre cos en un arc de Sant Martí! La Maria Nicolau i la Carmela ens descobreixen els secrets dels menjars de colors i com surten després del cos, i de quin color! No us alarmeu!
Albergínia arrebossada, en bona companyia
Ada Parellada ens cuina albergínies arrebossades; bé l'Ada sola no, ho farà molt ben acompanyada. Recepta molt i molt fàcil i molt i molt cruixent.
Ada Parellada ens cuina albergínies arrebossades; bé l'Ada sola no, ho farà molt ben acompanyada. Recepta molt i molt fàcil i molt i molt cruixent.
Què és la roux? Qui no vol croquetes?
Una cosa anomenada roux, que us agrada molt menjar! La Maria Nicolau i la Carmela ens recepten croquetes. Són la perdició, la cosa més bona que hi ha.
Una cosa anomenada roux, que us agrada molt menjar! La Maria Nicolau i la Carmela ens recepten croquetes. Són la perdició, la cosa més bona que hi ha.
Quines són les postres més saludable?
L'Ada Parellada ens explica com podem fer les postres més saludables de totes les postres que es fan i es desfan. Dònuts saludables? Un petit truc, estan fets de poma! Però els podem sucar amb tot tipus de cremes, des de les de xocolata fins a les de formatge. Tots dos universos, el dolç i el salat, units per la poma a rodelles.
L'Ada Parellada ens explica com podem fer les postres més saludables de totes les postres que es fan i es desfan. Dònuts saludables? Un petit truc, estan fets de poma! Però els podem sucar amb tot tipus de cremes, des de les de xocolata fins a les de formatge. Tots dos universos, el dolç i el salat, units per la poma a rodelles.
Ous bullits + canalla = victòria!
Tenim recepta! Avui, ous, molts d'ous amb la Maria Nicolau i la seva filla, la Carmela. Ous mollet, ous durs o ous poché. Atenció perquè la Maria també estrena llibre, "Cuina o Barbàrie".
Tenim recepta! Avui, ous, molts d'ous amb la Maria Nicolau i la seva filla, la Carmela. Ous mollet, ous durs o ous poché. Atenció perquè la Maria també estrena llibre, "Cuina o Barbàrie".
Cuinem sardines!
L'Ada Parellada ens en porta una de sardines! L'enterrament de la sardina, just aquests dies... Sabeu d'on ve la tradició?
L'Ada Parellada ens en porta una de sardines! L'enterrament de la sardina, just aquests dies... Sabeu d'on ve la tradició?
El rap allagostat, embrutem-nos a la cuina
Psicodèlia, llefiscositat, éssers que es disfressen i més llums fluorescents en la foscor que les d'una "rave" en dimarts! El rap és aquesta bèstia meravellosa, un dels peixos més fantasmagòrics que existeixen, i que té una boca que és tan gran com la meitat del seu cos. Viu a les profunditats del mar i té un cos llefiscós pla, sense escames, i pot arribar a fer dos metres de llarg! Avui, amb nens, cuinarem rap!
Psicodèlia, llefiscositat, éssers que es disfressen i més llums fluorescents en la foscor que les d'una "rave" en dimarts! El rap és aquesta bèstia meravellosa, un dels peixos més fantasmagòrics que existeixen, i que té una boca que és tan gran com la meitat del seu cos. Viu a les profunditats del mar i té un cos llefiscós pla, sense escames, i pot arribar a fer dos metres de llarg! Avui, amb nens, cuinarem rap!
"Crépe" o no "crépe", recepta per al pic de l'hivern
Som al pic de l'hivern i els francesos ho celebren amb la festa de la "crépe". La tradició diu que si cau malament al girar-la, vindrà més hivern i més fred. L'Ada Parellada ens recepta "crépes" casolanes.
Som al pic de l'hivern i els francesos ho celebren amb la festa de la "crépe". La tradició diu que si cau malament al girar-la, vindrà més hivern i més fred. L'Ada Parellada ens recepta "crépes" casolanes.
Sushi de carn? Carn per a nens? No paaaas!!
La Maria Nicolau ens porta la recepta familiar més desitjada i més apta per desgreixar les festes nadalenques: sushiiii!
La Maria Nicolau ens porta la recepta familiar més desitjada i més apta per desgreixar les festes nadalenques: sushiiii!